supersvampen.png

Et av de vanligste problemstillingene vi opplever når en leietaker skal flytte ut, relaterer seg til småriper og flekker på malte flater. Kanskje har barna tegnet med fargestifter på baderomsdøra, svarte skosåler har laget merker på parketten, eller en lenestol har laget flekker og merker på veggen? Uansett bør du prøve dette produktet før du tyr til kostbare og mer drastiske tiltak.

undefined
Flekkfjerningsvampen eller "Supersvampen" som vi kaller den, har mange navn og kan kjøpes i de fleste jernvare, farge og dagligvarebutikker. Det eneste du trenger i tillegg er rent vann og en ren fuktig klut til å tørke over flaten etter at supersvampen har gjort sitt. Du må også huske på at supersvampen har en lett slipende effekt og du skal derfor ikke bruke kraft, men heller la svampen jobbe for deg ved å føre den frem og tilbake over flekken. Ta alltid en lett prøve før du går løs på større flekker. 
 
Vi tok en runde på Utleiemeglerens hovedkontor, sporet opp noen flekker, tegnet litt på veggene og vasket i vei. Resultatet kan du se her:
undefined
undefined
Supersvampen kan også benyttes til rengjøring av glatte flater som dusjdører og kabinett, kan gi nytt liv til hvite sko som har blitt grå (gjelder ikke stoff) og rengjør den keramiske platetoppen helt uten rengjøringsmidler på null komma svisj. 
undefined
Etter noe tids bruk vil Supersvampen bli flat, skitten og hard, da er det på tide å bytte den ut. Bildet viser hvordan en ny og en brukt svamp ser ut. Husk alltid å tørk over flaten med rent vann når du er ferdig. Det er viktig å understreke at Supersvampen ikke vil kunne fjerne alle typer flekker og at den ved hardhendt bruk kan slipe ned overflaten du bruker den på, særlig hva gjelder malte flater. Vær derfor forsiktig og prøv deg frem, flekk for flekk. Supersvampen får du kjøpt på Jernia, Clas Ohlson og enkelte dagligvarebutikker. Lykke til :) 28. juli 2020