karsten sandefjord 3.jpg
Utleiemegleren har nå åpnet et nytt kontor i Sandefjord. Utleiemegleren Vestfold gleder seg til å kunne levere sine tjenester til leietakere og utleiere i hele fylket og deler av Telemark.

-Vi har gjennom flere år hjulpet utleiere og leietakere i Vestfold gjennom vårt kontor i Drammen. Potensialet for vekst i dette område vurderes som stort og vi velger å satse med et kontor også i Sandefjord, sier administrerende direktør i Utleiemegleren, Vibecke Lyse Augdal     

 Karsten vender hjemover

Kontoret vil bli bemannet av dyktige meglere som har erfaring fra bransjen og god kjennskap til lokalområdet. Karsten Olsen blir daglig leder og har allerede lang fartstid i Utleiemegleren etter 16 år i firmaet.  Olsen startet som megler i Oslo etter fullført eiendomsmeglerstudier og har vært daglig leder og fagansvarlig ved Utleiemegleren Lillestrøm de siste 12 årene.

Karsten er selv født og oppvokst i Sandefjord og er godt kjent i hele Vestfold. Nå gleder han seg til å tre inn i stillingen som daglig leder.

-Etter 19 år i Oslo blir det fint å kunne flytte hjem igjen til Sandefjord.  Ungene mine vil få mulighet til å vokse opp ved vannet, akkurat slik jeg selv husker fra min egen barndom. Jeg har mange gode minner fra Sandefjord! Nå gleder jeg meg til å reise rundt i hele Vestfold og Grenlandsområde fremover, og samtidig kunne tilby tjenestene våre til både leietakere og utleiere. Jeg har stor tro på utleiemarkedet her.

Karsten får med seg Leonard Nazareno Dones og Lars Marius Johansen på laget Leonard, opprinnelig fra Horten, kommer fra stillingen som Eiendomsmeglerfullmektig ved Utleiemegleren Drammen, og har betjent Vestfold markedet fra Drammenskontoret i snart 2 år. De har derfor allerede opparbeidet seg en portefølje på 150 aktive leieforhold i Vestfold. Lars Marius Johansen fra Sandefjord er nyutdannet megler og lokalkjent.

Om Utleiemegleren

Utleiemegleren er Norges ledende meglerforetak på utleie og forvaltning av boliger til private og bedrifter. Utleiemegleren har nå over 13.500 boliger i sin portefølje. Selskapet ble startet i 1995 og har kontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Lillestrøm, Drammen, Lysaker og Moss, i tillegg til fem kontorer i Oslo. I 2020 oppretter vi to nye meglerkontorer og har da totalt 14 kontorer. Utleiemegleren har idag ca. 165 ansatte. Grunnleggerne av Utleiemegleren eier 50 % av selskapet, og Fredensborg kjøpte seg inn med en 50 % eierandel i januar 2019. For mer informasjon, se utleiemegleren.no og www.fredensborg.no23. juli 2020