Utleiemegleren har over 25 års erfaring innen utleie og forvaltning av boliger, og er markedsledende med årlig cirka 15 500 boliger til utleie. Utleiemegleren utfører i tillegg til boligutleie den økonomiske og juridiske forvaltningen av et leieforhold, samt vaktmester- og håndverkstjenester. Med oss på laget slipper du å tenke på leieforholdet, og vårt mål er å gjøre utleie enkelt for alle parter. 

Vi ser et økende behov for profesjonell utleieforvaltning hos utleiere i Oslo, og på bakgrunn av dette åpner vi nå en ny filial i Nydalen. Kjerneområdet er i Nydalen og bydelene rundt som Grefsen, Tåsen, Torshov, Sagene, Løren, Sandaker og Kjelsås, men vi har også god kjennskap til andre deler av Oslo og omegn.

undefined

Nydalen er et attraktivt område i sterk vekst, med mange moderne utleieboliger. Flere av boligene i Nydalen er i relativt nye bygg som er svært gode utleieobjekter. Her oppnår utleiere gode leiepriser og leietakerne får nye boliger med god standard.

Våre dyktige meglere har lang fartstid i bransjen og har høy kompetanse om utleiemarkedet. Vårt team innehar erfaringen som vil skape trygghet under hele utleieprosessen – både for utleiere og leietakere. Kontakt oss her.1. juni 2021