Utleiemegleren

Tips til utleier før visning

Det er viktig at boligen er ryddet og i god stand før en visning. Utleiemegleren gir deg de beste tipsene for en vellykket visning - rom for rom.

Gangen
Det er viktig at gangen gir et ryddig inntrykk. Ta vekk alle jakker og sko og annet som gjør gangen trangere enn den er. Få gjenstander i gangen gir et inntrykk av at gangen er åpen, og at skap og skuffer rommer det som er nødvendig. Personlige eiendeler som nøkler bør ryddes vekk.

Badet
Badet bør være helt nyvasket og fri for personlige eiendeler som deodorant og sminke. Det verste er å komme inn på et bad som har et skittent dusjforheng. Har du forheng er det like greit å fjerne det. Husk at mange vil titte på rør, og dermed åpner skapdører. Vær nøye med at det er ryddig, og ikke overfylt i skapene.

Kjøkkenet
Gullende ren benkeplate er viktig på kjøkkenet. Fjern det meste av gjenstander på benken, det gjelder alt fra oljer, salt og pepper til vaskemidler. Dette blir lett oppfattet som rot. La heller en fin brødrister eller en lekker brødboks ta oppmerksomheten. Rørene under oppvaskkummen er det også mange som er interessert i.

Stua
Det er viktig at stua gir et åpent inntrykk. Jobb for å få mest mulig gulvplass ved å fjerne noen møbler. Kommer det mange folk på visning, er det viktig at de fritt kan bevege seg rundt. Hyggebilder på veggen kan godt henge oppe, men fjern nips på bord og benker. Overfylte bokhyller gir også et inntrykk av for lite plass, og bør ryddes grundig.

Soverommet
La soverommet virke så åpent som mulig. Hvis mulig bør det være plass på begge sider av sengen til et lite nattbord. Sengeteppe på sengen er viktig, har du det ikke, bør du låne eller kjøpe et. Se etter at alle skapdører og skuffer er lukket, hvis ikke virker det som om det er for liten plass til eiendelene.

Terrassen/hagen
På små terrasser bør det stå en stol og gjerne et lite bord, men ikke hvis det er så trangt at man ikke kan sitte der. Større terrasser bør ha en liten sittegruppe, men igjen - møblementet bør ikke være altfor dominerende, terrassen bør virke så romslig som mulig. Sett en frisk potteblomst på bordet, og pynt gjerne gjerdet eller vinduskarmen med en blomsterkasse. Hagen bør være ryddig og gresset klippet.

Velg en profesjonell aktør som ivaretar både utleiers og leietakers rettigheter. Utleiemegleren inngår over 10 000 leieforhold i året, og har lang erfaring med inn- og utflytninger.

Ta kontakt med oss i dag.

Ta kontakt for utleie av din bolig / Get in touch for renting out your home

Takk for at du melder interesse. Vi tar kontakt så snart som mulig