Trykk enter for å søke

Schwachs Gate 1, 0360 Oslo

Fagerborg/Majorstuen - Stor 4-roms med fantastisk beliggenhet. Fyring og varmtvann inkl.Visning onsdag 13.06 kl.17!

20.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, UmøblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
10980/0324-18

Eiendommen
Adresse: Schwachs Gate 1, 0360 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: St. Hanshaugen
Areal: Primærrom ca. 112 kvm.
Antall rom: 4
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 216, Bnr 21, Snr 143, Boenhet H0301

Beliggenhet
Schwachs gate 1 ligger sentralt, men samtidig stille og tilbaketrukket i idylliske omgivelser på populære Jessenløkken på Fagerborg/Majorstuen.

Området består av variert bebyggelse med klassiske bygårder, villaer og småhus fra perioden 1880-1930. Schwachs gate er en blindvei som går mellom Jacob Aalls gate og Kirkeveien, med sperring for inn- og utkjøring mot Kirkeveien. Gaten ble navngitt i 1914 etter dikteren Conrad Nicolai Schwach (1793-1860). Gangavstand til en av Oslos mest populære handlegater, Bogstadveien, med et rikt utvalg av forretninger og hyggelige fortauskaféer. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre spesialforretningene. I området finner du også en rekke kaffeer og spisesteder, som for eksempel velkjente restauranter som Cru og Delicatessen.

Gode kollektivmuligheter i området med buss nr. 20, 22, 25, 28 og Flybuss fra Kirkeveien. Gangavstand til Majorstukrysset med en rekke buss- og trikkelinjer samt alle t-banens linjer. Her bor du midt i smørøyet, men samtidig uten sjenerende støy.

For den turglade finnes det flere parker og grøntområder i nærheten. Gangavstand til hovedstadens mest anerkjente park, Frognerparken. Her finner du skulpturanlegget Vigelandsanlegget med flotte skulpturer, beplantning og grøntanlegg. For øvrig kort vei til Stensparken, St. Hanshaugen park og Marienlystparken. Sistnevnte med store grøntområder, idrettspark og minigolfanlegg. "Bayern" ligger dessuten like ved, og er tilrettelagt for lek og ballspill på sommerstid, samt belagt med skøyteis om vinteren. For øvrig er det kort vei til kino, lekeplasser, fotballbaner, skøytebane, tennisanlegg, idrettshall, svømmehall, badeplass og bibliotek. Svært barnevennlig område med kort vei til barnehage og skoler.

Beskrivelse
Gjennomgående, pen leilighet med fransk balkong og god planløsning. Leiligheten holder en gjennomført klassisk stil.

Schwachs gate 1 ligger sentralt på Jessenløkken/Fagerborg. Her bor du stille og tilbaketrukket, men samtidig meget sentralt, i idylliske omgivelser.
Leiligheten ligger i bygårdens 3.etasje, og fremstår som lys og tiltalende. Boligen har en god planløsning med romslig entré med god oppbevaringsplass. Separat kjøkken med plass til spisebord. På kjøkkenet medfølger det kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr. Videre inn i leiligheten finner vi en lys stue med store vindusflater med klassiske detaljer. Her har du god plass til ulike møbleringsalternativer. Boligen har 2 gode soverom med plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Leiligheten inneholder også 2 stuer der den ene stuen kan brukes som et tredje soverom. Flislagt bad med badekar og opplegg for vaskemaskin. I tillegg medfølger det to boder med god lagringsplass.

Frodige bakgård med sittegrupper, grønne plener og beplantning. Her er det nok av boltreplass for både liten og stor.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè/hall, kott, 2 soverom god størrelse, med garderobeskap, stue med peis, spisestue, bad/wc flislagt med varme i gulv. kjøkken med spiseplass.

Ytre rom:
Loftsbod.

Standard
Leiligheten ligger i bygårdens 3.etasje, og fremstår som lys og tiltalende.
Boligen har en god planløsning med romslig entré med god oppbevaringsplass.
Separat kjøkken med plass til spisebord. På kjøkkenet medfølger det kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr.
Videre inn i leiligheten finner vi en lys stue med store vindusflater med klassiske detaljer. Her har du god plass til ulike møbleringsalternativer. Boligen har 2 gode soverom med plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Leiligheten inneholder også 2 stuer der den ene stuen kan brukes som et tredje soverom. Flislagt bad med badekar og opplegg for vaskemaskin.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 20 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.09.2018
Leietid: 01.09.2018 - 31.08.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 216

Bruksnr: 21

Seksjonsnr: 143


Sist endret: 11. juni 2018 16:30

Referanse: 10980Månedsleie

20.000,-

Ledig fra

1. sep

Ledig til

31. aug 2021

Type

3-roms

Energimerking

F


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer