Trykk enter for å søke

Trondheimsveien 139B, 0572 Oslo

Rosenhoff / Carl Berner - 2-roms leilighet - Kabel-TV, internett og strøm er inkludert - *garasjeplass

13.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann, elektrisitet
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Delvis møblertKontaktperson
Khoi Thomas Diec

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
12922/0079-18

Eiendommen
Adresse: Trondheimsveien 139B, 0572 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Grünerløkka
Areal: ca. 55 kvm. BRA.
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 83, Bnr 160, Snr 83

Beliggenhet
Sentralt og attraktivt beliggende på Sinsen/Rosenhoff, med få minutters gange til Carl Berner, som er et knutepunkt for kollektivtrafikk med trikk (linje 17), Buss (nr. 20, 21, 31, 32 og Flybussekspress. Fra Carl Berner går T-bane linje 5, og fra Sinsen T-bane går linje 4 og 5. I umiddelbar nærhet finnes ulike dagligvareforretninger. På Carl Berner finner du også postkontor, apotek, bakeri, kaffebar, blomsterbutikk, skomaker, grønnsaksbutikk, Elkjøp, 7-eleven, Narvesen med mer.


Nærområdet har også et bredt utvalg av treningstilbud med Actic på Tøyenbadet (bruk av svømmehallen er inkludert i treningsavgiften), Fresh Fitness i Dælenenggata, SatsElixia på Carl Berner. Fagerheim tennis med tennisbaner, Dælenenga idrettsplass og Caltexløkka i Tøyenparken med fotballbane ligger i nærområdet.

Kort vei til fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter i Torshovdalen, Tøyen kulturpark med Zoologisk-, Geologisk-, og Naturhistorisk museum, Sofienbergparken.

Birkelunden, Botanisk hage, Torshovparken, samt bademuligheter i Tøyenbadet. Akerselven ligger like ved, og her går det en hyggelig tursti langs elvebredden, ned til sentrum i sør og til Maridalsvannet i nord. Det er også grønn turløype til Sognsvann, samt flere gode sykkelmuligheter til Maridalen og Ullevålseter. Nordover langs elven finner du Teknisk museum og badeplasser ved Nydalen, Stilla og Brekkedammen. Gode trenings-, tur- og sykkelmuligheter videre innover i Maridalen. Langs Akerselven arrangeres det årlig «elvevandring» som har blitt en voksende kulturbegivenhet for både store og små. Akerselven byr på industrihistorie, flotte broer og fossefall.


Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Er du interessert?
Send meg en melding fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi og hvem dere er. (Ikke SMS)


Are you interested?
Send me a message from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances and who you are. (Not SMS)
---------------------------------------------------

Fyring, varmtvann, strøm, internett og kabel tv er inkludert i husleien.

Pen og moderne 2-roms leilighet beliggende i 4 etg. Soverommet vender ut mot rolig og lukket bakgård. Leiligheten har en god og arealeffektiv planløsning med blant annet stue med åpen kjøkkenløsning, mye skap- og benkeplass. Stort soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Leiligheten har i tillegg et disponibelt rom/bod som kan brukes som kontor, walk-in-closet ol.

Oppvarming, varmtvann, strøm, internett og kabel tv er inkludert i husleien. Leiligheten er på ca. 55 kvm. Garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg. *Garasjeplass kr. 1 000 pr mnd. Total husleie kr. 15000 pr mnd. Garasjeplassen kan leies ut videre av leietaker dersom man ikke har bruk for den.

Det kan være mulig å overta boligen noen dager tidligere om ønskelig.


Eiendommens rom
Indre rom:
Felles gang, gang, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og kontor.

Ytre rom:
1 kjellerbod.

Standard
Leiligheten har en god og moderne standard med parkett gulv, vannbårenvarme, god takhøyde og heis. Stilig italiensk kjøkken fra Astra med integrerte hvitevarer fra Smeg. Stort flislagt bad med varmekabler, opplegg for vaskemaskin, vegghengt wc og svingbare dusjdører.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.

Fasiliteter
Internett og kabel tv er inkludert i husleien. Boligen har heis, dørtelefon.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Garasjeplass i tilknyttet garasjeanlegg kan leies for kroner 1 000,- per måned.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 13 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 26.03.2018
Leietid: 26.03.2018 - 25.03.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Khoi Thomas Diec
Mobil: 47683417

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 83

Bruksnr: 160

Seksjonsnr: 83


Sist endret: 18. mars 2018 11:45

Referanse: 12922Månedsleie

13.500,-

Ledig fra

26. mar

Ledig til

25. mar 2021

Type

2-roms

Energimerking

E

BRA

55m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer