Trykk enter for å søke

Observatoriegata 12, 0254 Oslo

VIKA: Rålekker og supersentral studioleilighet med praktisk hems og takterrasse i stille blindgate.

14.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, UmøblertKontaktperson
Herman Vike Dybwad

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
12944/0445-21

Eiendommen
Adresse: Observatoriegata 12, 0254 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: Primærrom ca. 33 kvm.
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 209, Bnr 250, Snr 46

Beliggenhet
Observatoriegata 12 ligger i Vika mellom Solli Plass, Slottsparken og Aker Brygge/Tjuvholmen. Her bor du midt mellom et av Oslos mest sentrale og populære områder.

Leiligheten ligger stille og fredelig til i en blindgate med et av Vika sine peneste gårder. Rundt Vika finner man Nobels fredssenter, Stenersenmuseet, Oslo konserthus, samt Klingenberg, Saga og Kino Victoria. Populære Tjuvholmen ligger like i nærheten, med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk med flotte strender, samt gode tur- og rekreasjonsområder. For hyggelige søndagsturer anbefales turområdene langs Frognerkilen og på Bygdøy med bademuligheter, maritime fasiliteter og skiløyper om vinteren. Går du promenaden langs vannet fra Aker Brygge kan du stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende og populære gater. Her finner du bl.a. mateventyret Maschmanns Matmarked - et ferskvaremarked med brasseri, grill, bakeri og pizzeria. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny Vika og søndagsåpne Bunnpris. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort gangavstand til Aker brygge med ca. 70 butikker, samt 40 kafeer, restauranter, barer og nattklubber. Vika har også House of Oslo, med nærmere 20 spennende butikker og stort fokus på de nye trendene. Det er i tillegg kort avstand til Bogstadveien, og byens sentrumsgater.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, tog, T-bane, flybuss og hurtigbåt, hvorav nærmeste holdeplass er Observatoriegata og ligger ca. 240 meter fra boligen. Med bil tar det ca. 4 min til Bogstadveien, 5 min til Frognerparken, 6 min til Sjølyst og 35 min til Oslo lufthavn.

Adkomst
Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler.

Beskrivelse
Observatoriegata 12 er en rålekker studioleilighet beliggende i toppetasjen. Gulvareal på 40 kvm og god takhøyde. Leiligheten ligger meget skjermet og fint til inn mot blindvei. Seksjonen inngår i et ettertraktet sameie med vakre fellesarealer og seksjonen har egen takterrasse på 6,5 kvm.

Boligen innehar svært god standard med arealeffektiv planløsning, og oppleves som lys og innbydende med en luftig atmosfære. Leiligheten har bl.a. eikeparkett på gulv og trapp, flere takvinduer med innvendig solskjerming. Stuen er unik og har god takhøyde med spesiallaget garderobe fra HTH og fine innredningsdetaljer. Mesanin med romslig hems og utgang til solrik terrasse. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og åpen løsning ut mot spiseplass i stuen. Baderommet har funksjonelle og pene løsninger som effektiv vaskesøyle, opplegg for vaskemaskin og designservant. Det er meget god skapplass i leiligheten og det medfølger privat bod i kjelleren.

Eiendommens rom
Indre rom:
INNBYDENDE ENTRÉ
Entreen er for øvrig holdt i lyse, nøytrale farger, noe som er gjennomgående for hele boligen. Entreen er direkte inn i kjøkkenet, hvorpå rommet har parkett på gulv og ekstra takhøyde.

STILRENT KJØKKEN
Kjøkkenet har en stilig kombinasjon av finerte fronter og hvite glatte fronter med matchende kantlist. Videre har kjøkkenet heltre benkeplate med vaskekum og nedfelt induksjonstopp. Det er også satt inn en helt ny oppvaskmaskin i leiligheten. Veggen over benken er beskyttet med glassplate, og det er montert downlights under overskapene. Kjøkkenet har også integrert stekeovn, oppvaskmaskin, kombinert kjøl/frys og ventilator. Det er åpen løsning ut mot spiseplass i stuen.

LEKKER STUE MED EKSTRA TAKHØYDE
Leiligheten har en lys, innbydende stue med ekstra takhøyde og parkett på gulv, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Stuen har flere vindusflater som gir rikelig med lys, samt innfelt downlights i himling. Videre er det plasstilpassede garderobe- og lagringsskap med frostede skyvedørsfronter fra HTH. Fra stuen er det trappestige med lakkerte eiketrinn opp til mesaninen, hvor det laget sovehems i den ene enden og trapp til takterrasse i den andre. Rekkverket er i stål med innfelt glass, noe som ivaretar den luftige romfølelsen.

DELIKAT BAD
Boligen inneholder et stilig bad med fliser på gulv og vegger, gulvvarme og downlights. Rommet har en ny og fin servant som gir bra med skapplass, innfliset speil, veggmontert toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Følger også med en vaskemaskin

PRIVAT TAKTERRASSE OG BAKGÅRD:
Fra mesaninen er det utgang til solrik takterrasse med tredekke og fint utsyn over takene på nabobyggene. Terrassen ligger usjenert til.


Ytre rom:
Bakgården er hellelagt og har høye gjerder mot nabogårder og gate, samt opparbeidet med pen beplantning, felles sittegrupper og felles sykkelparkering.

Bod i kjeller. Dette er blant de største boden i sameiet.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Fellesutgifter som inkluderer: Kabel-TV, Internett, IP-telefoni, trappevask, vaktmestertjeneste, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, drift og vedlikehold.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har grunnpakke for kabel-tv og bredbånd inkludert. Oppgraderinger belastes leietaker.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 14 000 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 09.08.2021
Leietid: 09.08.2021 - 08.08.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Herman Vike Dybwad
Mobil: 91713252
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 209

Bruksnr: 250

Seksjonsnr: 46


Sist endret: 28. juli 2021 09:30

Referanse: 12944Månedsleie

14.000,-

Ledig fra

9. aug

Ledig til

8. aug 2024

Type

1-roms

Energimerking

D


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer