Trykk enter for å søke

Sørengkaia 106, 0194 Oslo

SØRENGA - Flott, nyere 3-roms leilighet med fyring, varmtvann og Internett inkl. Ledig fra 1. februar. Garasjeplass kan leies i tillegg.

17.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, UmøblertKontaktperson
Lise Jørgensen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
12992/0506-18

Eiendommen
Adresse: Sørengkaia 106, 0194 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 69 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 234, Bnr 108, Snr 7, Leil.nr C005, Boenhet U0105

Beliggenhet
Er du interessert i boligen? Send meg en mail med info om deg selv og hvem du skal bo sammen med. Fint om du også legger ved telefonnummer.

Sørenga er blitt et attraktivt område av det nye Oslo, midt i byen, rett ved sjøen. Sørenga er utstikkeren som ligger ut fra Bjørvika og har skue mot Operaen, Holmenkollåsen, Akershus festning, Hovedøya og Ekebergåsen. Dette er en unik bydel som har en enestående beliggenhet; sentralt plassert i byens kultursentrum, nær offentlig kommunikasjon og med sjøen på alle sider. Med sitt nære naboskap til Operaen og det nye Munch museet vil Sørenga være et stort og viktig element i dette nye offentlige byrommet i fjordlandskapet. På Sørenga har man et utvalg av restauranter, caféer og dagligvarebutikk som er i stadig utvikling. Kun noen minutters gang unna finner man Barcode med flere butikker og spisesteder, og herfra når man lett både Oslo S og sentrum.

Adkomst
Gangbro fra operahuset i Bjørvika. Parkeringshus på området.
Se kart.

Beskrivelse
Flott 3-roms leilighet på populære Sørenga. Boligen var helt ny i 2015og har gjennomgående god standard. Garasjeplass i felles garasjeanlegg kan leies for kr. 2000,- ekstra per måned. God, arealeffektiv planløsning med åpen kjøkkenløsning i stue og soverom beliggende på hver sin side av stuen.

Leiligheten har entre med god plass til yttertøy og sko. Stue med åpen kjøkkenløsning, god skap og benkplass og alle hvitevarer inkludert. Stuen har plass til både spisebord og sofagruppe og det er store vindusflater som gir veldig godt med naturlig lys. Terrassedøren kan åpnes opp med sjøen bokstavelig talt rett utenfor stuedøren. Badet er romslig med god skap- og benkplass, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, innsvingbare dusjdører og vegghengt toalett. Det er to soverom i leiligheten, praktisk beliggende på hver sin side av stuen. Begge rommene har medfølgende garderobeskap. I tillegg har man en innvendig bod i leiligheten.

Fyring og varmtvann er inkludert i husleien. Kabel-tv og Internett fra Canal Digital er inkl. i husleien. Leietaker disponerer en sportsbod. Leiligheten er ledig fra 1. februar 2019 for langtidsleie.

Garasjeplass i kjeller kan leies i tillegg for kr. 2000,- per måned.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, bad og innvendig bod.

Ytre rom:
Bod.

Standard
Parkett på gulv og vegger malte i lyse farger. Åpen kjøkkenløsning med alle hvitevarer inkludert. Delikat flislagt bad, 20x20 cm flis på vegg og 10x10 cm flis på gulv. Innsvingbare dusjdører, varmekabler, vegghengt toalett og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen. Gjelder ikke integrerte hvitevarer.


Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, tilgang til felles takterrasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Garasje kan leies i tillegg for kr. 2000,- per måned etter nærmere avtale.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 17 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 1. februar 2019
Leietid: 01.02.2019 - 31.01.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 234

Bruksnr: 108

Seksjonsnr: 7


Sist endret: 15. november 2018 13:45

Referanse: 12992Månedsleie

17.500,-

Ledig fra

1. feb 2019

Ledig til

31. jan 2022

Type

3-roms

Energimerking

E

BRA

69m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer