Trykk enter for å søke

Seilduksgata 15B, 0553 Oslo

BESTE LØKKA! Romslig og lys 4-roms hjørneleilighet med nytt kjøkken, flotte slipte tregulv og vedovn!

22.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Umøblert, PeisKontaktperson
Erlend Holden Landheim

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
13517/0314-18

Eiendommen
Adresse: Seilduksgata 15B, 0553 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Grünerløkka
Areal: Primærrom ca. 90 kvm.
Antall rom: 4
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 228, Bnr 350, Snr 11

Beliggenhet
Leiligheten har en svært attraktiv og populær beliggenhet i hjertet av Grünerløkka. Her er det korte avstander til det man måtte ønske seg av tilbud bydelen har å tilby. Alt fra kulturelle begivenheter til flere grønne parker som nærmeste nabo og et yrende uteliv.
Her er det også flere matforretninger i nærheten, som blant annet REMA 1000, COOP Extra, Meny og Joker. Eller om man ønsker noe annet, så bugner det av flere gode restauranter i området eller flere fine kafeer og gode utesteder .

Godt tilbud av offentlig transport med både trikker (nr. 11, 12 og 13) og busser (nr. 30, 21 og 33) rett i nærheten. Grünerløkka ligger dessuten ca. 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St.Hanshaugen.


Beskrivelse
Velkommen til denne flotte, lyse og romslige leiligheten, fantastisk beliggende midt i smørøyet, i 4. etasje med en gjennomgående løsning og høy standard, hvor de store vindusflatene sørger for godt med naturlig sollys. Med lyse vegger og slipte tregulv og høyt under taket gir dette en romslig følelse gjennom hele leiligheten.

NB! Boligen bygges i disse dager om til en leilighet med tre soverom. Se vedlagt planskisse i siste bildet. Tar forbehold om at skissen ikke er helt nøyaktig.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré,Stue,Kjøkken,Soverom I,Soverom II, Soverom III, Baderom.

Ytre rom:
1 kjellerbod.

Standard
Entré:
Malt himling, malte overflater på vegg og slipt originalt tregulv. Pen og åpen entré som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. I entreen er det plass for å sette fra seg sko og yttertøy og det er plass til garderobeskap for de som ønsker ytterligere oppbevaringsplass.

Stue:
Malt himling, malte overflater på vegg og slipt originalt tregulv. Tiltalende stue med to store vindusflater som åpner opp rommet. Den svært gode takhøyden gir rommet en luftig atmosfære. Vedovnen i hjørnet sørger likevel for å holde det lunt og koselig. Stuen har en god størrelse med mulighet for både sittegruppe og spiseplass om ønskelig. Pipeløpet ble rehabilitert i 2015, mens ovnen er fra 2010.

Kjøkken:
Malt himling, malte overflater på vegg og dekorativt belegg på gulv. Lekkert IKEA-kjøkken som er nytt i forbindelse med oppussing av rommet i oktober 2015. Kjøkkenet er veldig tidløst med lyse fronter uten profiler. Alle hvitevarer er elegant integrert i innredningen og gir rommet en fin finish. På kjøkkenet er det plass til stort spisebord ved vinduet.

Soverom I og II:
Soverom I og II er inntil hverandre, skilt med lettvegg. Se vedlagt planskisse.

Soverom III:
Malt himling, malte overflater på vegg og slipt originalt tregulv. Nok et pent soverom med ulike bruks- og møbleringsmuligheter.

Baderom:
Malt himling, flislagte overflater og gulv med varme. Stort og veldig funksjonelt baderom med mye god oppbevaringsplass, badekar og to servanter. De to innbygde høyskapene skjuler både vaskemaskin og tørketrommel!

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, peis/ildsted, kabel-tv fra GET, bredbånd fra Homene (100/100mbit/s).

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 22 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 18.06.2018
Leietid: 18.06.2018 - 17.06.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Erlend Holden Landheim
Mobil: 90636241

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 228

Bruksnr: 350

Seksjonsnr: 11


Sist endret: 6. juni 2018 14:45

Referanse: 13517Månedsleie

22.000,-

Ledig fra

18. jun

Ledig til

17. jun 2021

Type

4-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer