Trykk enter for å søke

Johan Svendsens Vei 12, 1410 Kolbotn

KOLBOTN - Pen og innholdsrik enebolig med 4 soverom - Møblert - To uteterrasser (70 kvm) - Garasje - Peis - Ledig fra januar.

19.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Møblert, PeisKontaktperson
Mikaela Victoria Leinonen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
13704/0570-17

Eiendommen
Adresse: Johan Svendsens Vei 12, 1410 KOLBOTN
Kommune: Oppegård
Areal: ca. 175 kvm. BRA.
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 47, Bnr 128

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et sentralt og attraktivt boligområde svært nær Kolbotn sentrum i Oppegård kommune, med nærhet til skoler, barnehager, idrettsanlegg, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, lysløype, skiløyper, treningssenter, svømmehall, alpinanlegg og golfbane. Det er ca. 10 min med bil til populære Ingierstrand. Kolbotn sentrum har de siste årene gjennomgått en spennende utvikling med vekt på god estetikk og moderne arkitektur, noe som har gitt stedet et allsidig og funksjonelt sentrum med et godt og variert tilbud. I tillegg er det anlagt parker, grøntarealer og sykkelparkeringer.
Her finner du også Kolbotnvannet, en vakker idyll med tursti, sittebenker og bryggekant. Kolbotn ligger i grenseskillet til Sør- og Østmarka. Dette er et populært og eventyrlig turområde med flere bade- og fiskevann, samt markastuer som byr på servering. Videre har Kolbotn et av landets største idrettslag med fine idrettsanlegg og en allsidig satsning innenfor et stort spekter av idrettsgrener.

10 minutter å gå til togstasjon. Toget tar 12-15 min til Oslo S.
5 minutter å gå til Kolbotn senter med masse butikker. 3 minutters gåavstand til ungdomskole, 5 minutter til barneskole og nærmeste barnehage.


Adkomst
Vennligst se kartskisse.

Beskrivelse
Stor og familievennlig enebolig beliggende i et attraktivt boligområde i Kolbotn. Boligen leies ut fullt møblert, er ledig fra januar 2018 (etter avtale) og leies ut frem til 31.7.2019.

Innbydende og hyggelig entré med garderobeskap, varmekabler og peis. Tre av soverommene er på samme plan. Soverom I har garderobeskap, seng og skrivebord. Soverom II benyttes nå som barnerom og har seng og garderobeskap. Soverom III benyttes per dags dato som treningsrom. Godt med oppbevaring i garderobeskap. Eget vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel og utslagskum. Nytt og pent flislagt baderom fra 2016 med varmekabler, dusjnisje, toalett og servant. Opp trappen kommer du til en stor og romslig stue. Stuen er oppdelt i egen spiseseksjon, og TV/mulitimedieseksjon med god plass i to sofaseksjoner. Peisen i stuen avgir godt med varme og god atmosfære. Adkomst til 25 kvadratmeter stor terrasse med solmarkise og sittegruppe. Kontor med skrivebord og hylleseksjon. Hovedsoverommet ligger i annen etasje, og har stort garderobeskap og dobbelseng. Flislagt bad med varmekabler, dusj og toalett. Stort og innholdsrikt kjøkken med integrert ovn, kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin og integrert induksjon steketopp. Flislagt gulv og spiseplass med stoler. Adkomst til 45 kvadratmeter stor terrasse med overbygget tak, sitteplasser og egen møbelseksjon.

Boligen ligger fint til på den 950 kvadratmeter store tomten og du har sol fra morgen til kveld med to forskjellige uteplasser og hagedel.

Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.


HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere. Fint om dere også kan skrive ønsket overtagelsesdato.
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.


Eiendommens rom
Indre rom:
1.etg: Entré, hall, vaskerom, baderom og tre soverom.
2. Etg: Spisestue/Stue, kontor, hovedsoverom, bad og kjøkken.

Ytre rom:
Parkering i garasje på tomt.


Standard
Boligen holder en høy standard.
Flislagte baderom og kjøkken, parkett forøvrig.
Veggflater består av malte flater, tapet, panel og fliser/flisfelt.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Følgende hvitevarer medfølger: kjøleskap, fryseskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, hage, peis/ildsted, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet, varmepumpe og vedfyring i peis.
Varmekabler på baderom og i entré.
Varmtvannstank på 200 liter.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 19 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Januar 2018
Leietid: 01.02.2018 - 31.07.2019

I de 3 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 3-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mikaela Victoria Leinonen
Mobil: 90016290

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 217

Gårdsnr: 47

Bruksnr: 128


Sist endret: 21. november 2017 10:30

Referanse: 13704Månedsleie

19.000,-

Ledig fra

1. feb 2018

Ledig til

31. jul 2019

Type

Enebolig

Energimerking

F

BRA

175m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer