Trykk enter for å søke

Ospelia 9, 1481 Hagan

Skillebekk - Lys og hyggelig 2-roms leilighet på Skillebekk ved Oslogrensen * Garasjeplass * Gjennomgående * Hvitevarer * Balkong *

9.900,- per måned

Inkluderer varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Kristoffer Oppen

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
13980/0602-17

Eiendommen
Adresse: Ospelia 9, 1481 HAGAN
Kommune: Nittedal
Areal: ca. 46 kvm. BRA.
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 2, Bnr 4, Andelsnr 10, Leil.nr 10

Beliggenhet
Velkommen til Ospelia 9 i Skillebekken Borettslag. Boligen ligger i et rolig, veletablert og barnevennlig boligområde på Skillebekk i Nittedal kommune, v/ oslogrensen. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Eiendommen ligger rett ved Gjelleråsmarka og har kort vei til populære tur- og rekreasjonsområder med lysløype. Her byr idylliske Svarttjern på bademuligheter og opprustet parkområde med lekeplass. Det er ca. 20 min til Varingskollen Alpinsenter med varierte bakker og to serveringssteder med varmestue. I tillegg er det 10 min til Hauger Golfbane. Anlegget ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta og fra klubbhuset har du flott utsyn mot omkringliggende landskap og bane. Gjelleråsen IF holder til i området og er et aktivt idrettslag med gode fasiliteter og et bredt, sportslig tilbud innenfor flere grener. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop prix på Vestlitorget. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Stovner Senter, Hagan og Mo senteret et godt og variert utvalg. Strømmen, Lørenskog og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil, med alt det innebærer avbymessige fasiliteter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvoravnærmeste holdeplass er Ospelia og ligger ca. 3 min gange fra boligen. Kun ca. 12 minutters gange til T-bane på Vestli som kun tar ca. 20 minutter inn til Oslo Sentrum. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Gjelleråsen, 7 min til Hagan, 14 min til Strømmen, 19 min til Oslo S, samt 27 min til Oslo lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Holumskogen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Li ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg avbåde private og kommunale barnehager.

Adkomst
Fra Oslo følg RV. 4 mot Gjøvik. Når du har passert Stovner/Vestli, følg skilt mot Skillebekk. Denne veien heter Gamle Trondheimsvei. Ospelia er første vei til venstre. Følg denne ca 200m til du får Ospelia 9 inn til høyre.

Beskrivelse
Dette er en meget attraktiv gjennomgående 2-roms leilighet i eiendommens 2. etasje. Leiligheten inneholder entré med garderobeskap, soverom, stue med åpen kjøkkenløsning med hvitevarer, bad med dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin samt utgang til balkong fra stuen.

Leiligheten har gode solforhold.
Det medfølger en p-plass i felles garasjeanlegg i kjeller, samt en romslig bod.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, soverom, bad, stue med åpen kjøkkenløsning

Ytre rom:
1 kjellerbod

Standard
Entré: parkett og slette vegger
Soverom: parkett og slette vegger
Stue/Kjøkken: parkett og slette vegger
Bad: Flis på gulv og vegg, varmekabler i gulv

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 9 900 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.04.2018
Leietid: 09.02.2018 - 08.02.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kristoffer Oppen
Tlf.: 91804410

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 233

Gårdsnr: 2

Bruksnr: 4

Leilighetsnr: 10


Sist endret: 14. mars 2018 13:30

Referanse: 13980Månedsleie

9.900,-

Ledig fra

9. feb

Ledig til

8. feb 2021

Type

2-roms

Energimerking

D

BRA

46m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer