Trykk enter for å søke

Bogstadveien 46A, 0366 Oslo

2-roms med heisadkomst og 2 balkonger. Gjennomgående. Nyere bad og kjøkken. God planløsning. 5.etg - V.v og fyring inkl.

14.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, UmøblertKontaktperson
Kristoffer Oppen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
14325/0058-18

Eiendommen
Adresse: Bogstadveien 46A, 0366 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: Primærrom ca. 65 kvm.
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 215, Bnr 25, Snr 22

Beliggenhet
Leiligheten ligger midt i smørøyet på Majorstuen med alle tenkelige fasiliteter og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Eiendommen ligger i Bogstadveien som er en av landets beste handlegater med butikker for alle og enhver når det kommer til klær og sko, sport og fritid.
Nærområdet kan friste med en rekke populære serveringssteder, som Cru, Delikatessen, Otri Lio, The Broker og Yayas for å nevne noen.

Majorstuen er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, med alle T-banens linjer, trikk, buss og Flybussekspress. T-banen tar deg til Sognsvann og Oslomarka på under et kvarter.

Beskrivelse
Gjennomgående og med meget gode lysforhold. Leiligheten ligger i byggets 5.etasje og fra balkongen er det hyggelig utsyn mot Fagerbord og Majorstuens yrende folkeliv. Leiligheten holder en god standard. Pene lyse overflater i hele leiligheten og hvitoljet eikeparkett i alle rom foruten kjøkken og bad. I tillegg er det en brannbalkong med utgang fra soverommet som er hele 6 meter lang med plass til stoler og kaffebord. Brannbalkongen har i sommerhalvåret sol fra omtrent 12 til 21. I kjelleren er det fellesvaskeri og tørkerom.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré
Meget romslig Entré med plassbygget garderobeløsning. Det er rikelig med plass til både yttertøy og sko samt annet møblement om ønskelig. Fra entreén er det adkomst til alle leilighetens rom. Porttelefon ved utgangsdør.

Stuen
Stuen er på hele 26 kvm og har god plass til både spisegruppe og sofaseksjon. Fra stuen er det utgang til balkong med morgensol. Plass til et bord og 2-4 stoler.Her er det også tillatt med gassgrill! Det er lite innsyn og god avstand til nabobyggene.

Kjøkkenet
Stilren kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren KVIK. Kjøkkenskap i eik. Store arbeidsflater og rikelig med skapplass. Integrerte hvitevarer og Induksjon platetopp. Det er også integrert mikrobølgeovn. Det er god plass til spisebord på kjøkkenet.

Baderom
Delikat lyst bad som ble pusset opp i 2010. Opplegg til vaskemaskin. Pen hvit servant og overskap med speil. Innfellbare dører i herdet glass. Terracottafliser i dusjsone. Elektrisk avtrekksvifte og varmekabler i gulv.

Soverommet
Soverommet er av god størrelse med plassbygget garderobeløsning og utgang til brannbalkong. Vender ut mot stille bakgård.

Balkonger
Leiligheten har to balkonger. Den ene vender ut mot Bogstadveien og den andre vender ut mot rolig bakgård med utgang fra soverommet.

Ytre rom:
1 Kjellerbod.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, tilgang fellesvaskeri, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 14 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.05.2018
Leietid: 01.05.2018 - 30.04.2021

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kristoffer Oppen
Mobil: 91804410

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 215

Bruksnr: 25

Seksjonsnr: 22


Sist endret: 15. februar 2018 13:30

Referanse: 14325Månedsleie

14.500,-

Ledig fra

1. mai

Ledig til

30. apr 2021

Type

2-roms

Energimerking

F


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer