Trykk enter for å søke

Hans Aanruds Vei 53, 0956 Oslo

Sandås/Rødtvet - Rett ved Lillomarka: Kjedet enebolig i rolig og barnevennlig område med flott og stor solrik hage.

18.900,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Hage, Garasje/P-plass, Delvis møblert, PeisKontaktperson
Cristina Lopez Gran

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
14397/0419-18

Eiendommen
Adresse: Hans Aanruds Vei 53, 0956 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Grorud
Areal: ca. 138 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 90, Bnr 282

Beliggenhet
Dersom du ønsker å ha marka som nærmeste nabo samtidig som du har kort vei til byen, er dette en perfekt bolig for deg. Boligen ligger meget attraktivt til på Sandås/Rødtvet, hundre meter fra Lillomarka. Her har du turstier og lysløyper rett utenfor døren, med 5 km til Lilloseter og 10 km til Sinober. Rett ved huset ligger de idylliske Hestejordene, med beitende hester og kyr på sommeren, og akebakke med stor aktivitet om vinteren. Nærskogen og badevann som Vesletjern innbyr til flotte turopplevelser i hverdagen for liten og stor. Rett bak huset tar et mylder av turstier deg rett inn i skogen, med sopp og bær i bøttevis.
Sandås er et svært populært nabolag med hus fra sekstitallet, der mange småbarnsfamilier har flyttet inn de siste årene. Området er meget barnevennlig, med kort vei til barnehage, skoler, bibliotek, svømmehall, Nordtvet gård, sportsklubber og foreninger. Nabofellesskapet er veldig godt, og Sandås vel (facebook.com/sandasvel/) og andre arrangerer sammenkomster for små og store både sommer og vinter. I skogen rett ved boligen ligger en lekeplass som nå rustes opp med nye apparater. Her er det skøytebane på vinteren og fotballbane på sommeren.
Området beskrives som rolig og idyllisk med kort vei til offentlig kommunikasjon. Rødtvet t-bane og busstopp ligger 7 minutts gange fra huset, og derfra tar linje 5 deg til Jernbanetorget på 17 minutter via Carl Berner og Tøyen, mens linje 4 går direkte til Storo, Ullevål stadion, Blindern og Majorstua. Det går en bane hvert sjette minutt. I tillegg er Rødtvet godt dekket med buss - bl.a. buss 31 og ekspressbussene 301 og 321.
En rekke butikker finnes i nærheten. Kiwi Rødtvet er 5 minutters gange fra huset, og på Kalbakken finner du Meny, Rema, Boots apotek, Sats Elixia og Bare Trening, Flügger farve m.m. På Grorud senter har du bl.a. vinmonopolet og Grorud fisk og vilt, og Linderud senter har et stort utvalg butikker.

Beskrivelse
Kjedet enebolig beliggende i et rolig og meget barnevennlig område. Alle oppholdsrom på ett plan med
vaskerom, to boder og krypkjeller i underetasjen. Boligen er malt i lyse, delikate farger og har svært god takhøyde. Romslig, nyoppusset gang med varme i gulv og plassbygget skyvedørsgarderobe, samt trapp ned til kjeller. Stor, lys stue med peis og utgang til flott hage. God plass til spisebord, og plassbygget spisestuebenk med skuffer. Separat, delikat Kvik-kjøkken med god skapplass og utgang til frokostterrasse hvor man kan nyte morgensolen. Boligen har tre soverom med garderobeskap. Et av soverommene har varme i gulv, og de to andre har tepper på gulv. Soveromsgangen har varme i gulv og plassbygget skyvedørsgarderobe og benk med skuffer. Bad med dusjkabinett, dobbelservant med underskap og varme i gulv. Separat WC.
Boligen er koblet til Sector Alarm som leietaker kan overta om ønskelig.
Boligen leies ut umøblert, men spisebord og en seng står igjen. I hageboden vil det også være et godt utvalg av hageutstyr og verktøy, inkl. grill og gressklipper.
Det er opplegg for kabel-TV og Internett gjennom Get. Dette må leietaker bestille direkte gjennom Get.

Eiendommens rom
Indre rom:
1.etg.:
Gang m/ skyvedørsgarderobe, separat kjøkken med hvitevarer og utgang til frokostterrasse, stue med peis og utgang til hage og stor terrasse, tre soverom med garderobeskap, bad, wc.
U.etg.:
2 boder, vaskerom og krypkjeller.

Ytre rom:
U.etg.: 2 boder, vaskerom, krypkjeller.

Standard
Gulv: Ny linolium i gang, på kjøkken og på et soverom. Varme under. Ellers parkett i stue, og teppegulv på to soverom. Fliser på bad med varmekabler i gulv.
Vegger: Malte flater, stråtapet fra Biri tapet.
Bad: Fliser med varme i gulv, dobbelservant m/ underskap, dusjkabinett, gummi på vegg.
WC: Toalett.
Kjøkken: Nyere kjøkken fra Kvik som ble pusset opp i 2015. Hvite matte fronter og godt med skapplass. Blandebatteri fra Quooker, også med kokende vann (og barnesikring). Integrerte hvitevarer.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert i henhold til inventarliste.
Følgende hvitevarer medfølger: kjøleskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har hage, peis/ildsted, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd, alarm.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass på tomt.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 18 900 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.08.2018
Leietid: 15.08.2018 - 01.08.2020

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Cristina Lopez Gran
Mobil: 45904343

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 90

Bruksnr: 282


Sist endret: 13. juli 2018 12:30

Referanse: 14397Månedsleie

18.900,-

Ledig fra

15. aug

Ledig til

1. aug 2020

Type

Annet

Energimerking

G

BRA

138m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer