Trykk enter for å søke

Beddingen 26, 0250 Oslo

AKER BRYGGE - Stor 2-roms leilighet med garasjeplass og balkong - Varmtvann, fyring, kabel-TV og internett inkludert. Møblert.

19.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Mikaela Victoria Leinonen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
14453/0336-18

Eiendommen
Adresse: Beddingen 26, 0250 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 77 kvm. BRA.
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 209, Bnr 447, Snr 108, Boenhet H0302

Beliggenhet
På herlige Aker Brygge ligger du omkranset av moderne arkitektur, flotte uteområder og et rikt utvalg av fasiliteter. Området ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset og er en oase ved sjøen med flotte uteområder og et stort utvalg av ulike serveringssteder.

Med nærhet til natur- og kulturtilbud har leiligheten den ideelle beliggenheten for deg som vil bo ved sjøen, men likevel midt i byen. Astrup Fearnley Museet for moderne kunst, samt Pushwagner Gallery ligger like i nærheten. En utendørs skulptursamling, populære strandpromenader og byens mest sentrale sjøbad er noen av attraksjonene her. Du finner også kjente restauranter som Hanami, Bølgen og Moi, Sjømagasinet, Mr. Bay og Alex Sushi i området, bare for å nevne noe. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk med deilige strender og gode tur- og rekreasjonsområder. Går du promenaden langs vannet kan du stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende og attraktive gater. Rundt Vika finner du Nobels fredssenter, Stenersenmuseet, Oslo konserthus, samt Klingenberg, Saga og Kino Victoria.

Aker brygge er Oslos møteplass for shopping, servering og underholdning. Det er i tillegg kort avstand til Bogstadveien, Karl Johans gate og alle de andre handlegatene.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog, flybuss og hurtigbåt, hvorav nærmeste holdeplass er Bryggetorget og ligger ca. 200 meter fra boligen.

Adkomst
Vennligst se kartskisse.

Beskrivelse
Romslig 2-roms på ca 77 kvadratmeter leies ut møblert for langtidsleie. Boligen er ledig fra 1.10.2018.

Kjøkkeninnredning med hvite, profilerte fronter. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger. Rikelig med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Det er spiseplass på kjøkkenet med svært hyggelig utsyn mot Bryggetorget. Lys stue med større sofaseksjon og opplegg for kabel-TV. Svært gode muligheter for både utfluftig og å slippe sollyset inn gjennom større vindusflater som kan åpnes. Adkomst til romslig terrasse med utemøbler og fantastisk utsikt. Soverom med dobbeltseng og garderobeskap for oppbevaring, samt adkomst til liten innvendig bod for oppbevaring. Flislagt baderom med dusjhjørne, stort speil over servantskap og opplegg til vaskemaskin.

Kabel-TV og internett (pakke GET S) fra GET er inkludert i husleien så lenge sameiet har en kollektiv avtale. Eventuelle oppgraderinger av kanalpakker eller abonnement gjøres for leietakers egen regning.

Parkering i garasje med direkte adkomst fra heis i bygget.
Det medfølger en bod for oppbevaring.


HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post gjennom annonsen (benytt "Send melding"-funksjonen til høyre i annonsen) med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere. SMS besvares ikke.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, kjøkken, stue, soverom og baderom.

Ytre rom:
Balkong.
1 bod.

Standard
Veggflater: Flislagt baderom. Nymalte, lyse flater for øvrig.
Gulv: Flislagt baderom, parkett for øvrig.

Kjøkken med profilerte fronter og innredning fra byggeår. Benkeplate i laminat, nedfelt stålkum i benk og ventilator over komfyr. Kjøkkenet har opplegg til oppvaskmaskin.
Flislagt baderom fra byggeår.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 19 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.10.2018
Leietid: 01.10.2018 - 30.09.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.06.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.09.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.06.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mikaela Victoria Leinonen
Mobil: 90016290

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 209

Bruksnr: 447

Seksjonsnr: 108


Sist endret: 5. juli 2018 14:30

Referanse: 14453Månedsleie

19.500,-

Ledig fra

1. okt

Ledig til

30. sep 2021

Type

2-roms

Energimerking

E

BRA

77m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer