Trykk enter for å søke

Hans Nielsen Hauges gate 37A, 0481 Oslo

Torshovdalen - Fantastisk 3-roms leilighet med ca. 50 kvm takterrasse og balkong! Fyring, varmtvann og Internett inkl. Mulig garasjeleie. Ledig 1. februar.

18.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, UmøblertKontaktperson
Lise Jørgensen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
14543/0534-18

Eiendommen
Adresse: Hans Nielsen Hauges gate 37A, 0481 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Sagene
Areal: Primærrom ca. 70 kvm.
Antall rom: 3
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 79, Bnr 104, Snr 14, Leil.nr A404, Boenhet H0404

Beliggenhet
Er dette leiligheten du har ventet på? Send meg en mail fra annonsen med litt info om deg selv og hvem du skal bo sammen med. Legg også ved telefonnummer så snakkes vi og sees på visning!

Leiligheten har en flott beliggenhet i et rolig og avskjermet område med frodige og idylliske Torshovdalen som nærmeste nabo. I samme bygg finner man både legesenter, apotek, kafé og en stor Rema 1000 butikk. Ellers er det flere dagligvarebutikker i nærområdet. Sandaker senter og Storosenteret ligger i nærheten med det man ellers skulle trenge av butikker og servicefasiliteter. Det er også flere restauranter og kaféer i området og kort vei til Torshov og Grünerløkka med et stort utvalg av butikker, populære restauranter og utesteder. Flotte turmuligheter rett utenfor døren med både Torshovdalen og Torshovparken. Akerselva med flotte turstier både oppover mot Maridalen og marka eller nedover mot Grünerløkka og sentrum ligger rett i nærheten. Gode kollektivmuligheter med T-bane i umiddelbar nærhet og flere buss- og trikkelinjer ved Sandaker, Storo og Sinsen. Det er gangavstand til BI Nydalen og lett adkomst til både Blindern og Oslo sentrum med kollektivtrafikk.

Beskrivelse
Denne unike leiligheten ligger i 4. etasje og har en fantastisk takterrasse på ca. 50 kvm. Den har også en balkong hvor man kan slappe av i ettermiddagssolen med en fantastisk utsikt over byen. Leiligheten er en endeleilighet og har dermed meget gode sol- og lysforhold med vinduer på tre sider. Fin og praktisk planløsning med to gode soverom med plass til dobbeltseng, og en åpen og lys stue/kjøkkenløsning med plass til både sofagruppe og spisebord. Vannbåren gulvvarme i alle gulv er inkludert i husleien. Leiligheten leies ut umøblert og er ledig fra 1. februar for langtidsleie. Garasjeplass kan leies i tillegg for 1000,- per måned.

Leiligheten har entre med god plass til yttertøy og sko, garderobeskap med belysning med god oppbevaringsplass. Soverom med plass til dobbeltseng og gode lysforhold med vindu fra gulv til tak. Det andre soverommet er også veldig romslig med god plass til dobbeltseng og stor skyvedørsgarderobe som følger med. Her er det også gode lysforhold og fransk balkongdør for god lufting. Lyst, flislagt bad med vaskemaskin og varmekabler i gulv. God benkplass, godt med lagringsplass i skuffer under servantskap og stort innmurt speil over servant. Vegghengt toalett og innsvingbare dusjdører. Åpen kjøkkenløsning i forbindelse med stuen med alle hvitevarer integrert. Hvit innredning fra HTH og god skap- og benkplass. Stuen er lys og åpen med vinduer på to sider. Her er det god plass til både sofagruppe med tv-møbel og spisebord. Fra stuen er det utgang til balkongen på ca. 8 kvm med fantastisk utsikt over byen og Torshovdalen. Fra stuen er det også utgang til takterrassen på ca. 50 kvm. Her har man sol hele dagen og plass til det man måtte ønske av solstoler, grill, sittegrupper og planteliv. På terrassen er det også en flott og meget praktisk pergola som kan skjermes helt av. Her er det god plass til en sofagruppe og montert varmelampe slik at man kan benytte den hele sommeren uansett vær.

Garasjeplass kan leies for kr. 1000,- ekstra per måned, plassen ligger i kjelleretasjen som nås direkte med heis. Husleien inkluderer ellers fyring, varmtvann, kabel-tv og Internett fra Canal Digital. Leiligheten er ledig fra 1. februar for langtidsleie.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, to soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning.

Ytre rom:
Bod.

Standard
Parkett på alle gulv med vannbåren gulvvarme. Vegger malte i lyse farger, tapetsert kontrastvegg på soverom. Bad med flislagte vegger og gulv, elektriske varmekabler og vaskemaskin inkl. Vegghengt toalett, innsvingbare dusjdører, innmurt speil og oppbevaringsplass under servant. Takterrasse med pergola og balkong.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, privat takterrasse. Kabel-tv og bredbånd fra Canal Digital inkl. i husleien.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Garasje kan leies i tillegg for kr. 1000,- per måned.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 18 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 1. februar 2019
Leietid: 01.02.2019 - 31.01.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 79

Bruksnr: 104

Seksjonsnr: 14


Sist endret: 30. november 2018 11:00

Referanse: 14543Månedsleie

18.000,-

Ledig fra

1. feb

Ledig til

31. jan 2022

Type

3-roms

Energimerking

D


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer