Trykk enter for å søke

Underhaugsveien 9 B, 2. etg., 0354 Oslo

Homansbyen - Lys 4-roms leilighet med høy standard. 3 store soverom. Klassisk gård med stukkatur og høye vinduer.

22.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Umøblert, PeisKontaktperson
Linn Coucheron Berli

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
14570/0212-18

Eiendommen
Adresse: Underhaugsveien 9 B, 2. etg., 0354 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 107 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 214, Bnr 361, Snr 6

Beliggenhet
Leiligheten har en meget attraktivbeliggenhet i en rolig gate mellom Bislett Stadion og Bogstadveien. Stille og rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Gangavstand til blant annet Hegdehaugsveien, St.Hanshaugen, Sentrum og Frogner. Bogstadveien er en av Norges mest populære handlegater som kan by på et stort utvalg av klesbutikker, kaffebarer, delikatesseforretninger, serveringssteder og servicetilbud. I nærområde finner man Rema1000, Meny og Kiwi, samt søndagsåpne dagligvareforretninger.

5 minutters gange til både Egertorget, Karl Johans gate og Nationaltheatret. Kort gange til hyggelige spisesteder som Tijuana, Agave, Yayas, Olivia, Lorry, Homans, Litteraturhuset, Kunstnernes hus etc. Boligen har en umiddelbar nærhet til flere parker og grøntområder, som Stensparken, Marienlystparken, Frognerparken og Slottsparken som de mest kjente. Man har et godt utvalg av treningssenter med Sats både på Majorstuen og Bislett, samt Elixia og Fitness Express.

5 minutters gange til Høyskolen i Oslo (HiO). Øvrig gangavstand eller kort busstur unna de høyere utdanningsinstitusjonene som Handelshøyskolen BI, Universitetet, Blindern, Markedshøyskolen, Tannlegehøyskolen m.fl. God offentlig kommunikasjon i nærområdet. Trikk nr 11 (Majorstua - Kjelsås), 17 (Sinsen/Grefsen), 18 (Ljabru - Rikshospitalet) i umiddelbar nærhet med hyppige avganger. Innen kort gange så finner man Majorstuen, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, med trikk, buss og T-bane, som tar deg rundt i hele Oslo, og med kun en kort T-bane tur til Nordmarka med mange muligheter både sommer og vinter.

Beskrivelse
PERFEKT FOR KOLLEKTIV! 3 STORE SOVEROM MED EGEN NØKKEL OG TV-UTTAK! FELLES KJØKKEN MED MULIGHETER FOR SPISEGRUPPE! FELLES BAD!

Klassisk leilighet med stukkatur og høye vinduer. Leiligheten holder en gjenomgående god standard, renovert i 2017. Stilig behandlet tregulv og en lekker laminat. Veggene er malt i en lysegrå farge og hvite karmer.

Leiligheten består av 3 store soverom. Her får du fint plass til seng, garderobe og studiebord. Det er TV-uttak på alle soverom. Det ene soverommet kan også benyttes som stue, men da vil det kun være 2 store soverom i leiligheten. Videre er det et lekkert nyoppusset bad med mørke fliser på gulv, og hvite fliser på vegg, varme i gulv, dusj, servant, wc og opplegg for vaskemskin og tørketrommel. Nytt kjøkken i høyglans grå og med steinplate, hvitevarere som komfyr, kombiskap og oppvaskmaskin følger med. Det er en kjøkkenløsning der det er muligheter for felles spisegruppe (ikke muligheter for stor sofagruppe). Leiligheten har en tilhørende bod i kjeller, og felles sykkelrom i bakgård.

Leiligheten har fått helt nytt el. og rørsystem.

P.t. er TV fra GET inkludert i husleien. Dette er inkludert så lenge avtalen med leverandør ikke endres. Leietaker tegner eget abonnement for internett. Abonnement utover standardpakken må dekkes av leietaker. Dekoder medfølger ikke. Leieaker tegner eget strømabonnement.

HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere.
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré/gang, bad, kjøkken og 3 store soverom.

Ytre rom:
Kjellerbod

Standard
Leiligheten er malt i moderne farger, grått og hvitt. Gulvene har en lekker laminat og originale tregulv på soverommene. Alle soverom har garderobeskap. Det ene soverommet kan også benyttes som stue. Her er det en vedovn, som fint kan brukes.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.
Frittstående hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, peis/ildsted, kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 22 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2018
Leietid: 01.08.2018 - 31.07.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Linn Coucheron Berli
Mobil: 41510377

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 214

Bruksnr: 361

Seksjonsnr: 6


Sist endret: 9. mai 2018 15:30

Referanse: 14570Månedsleie

22.000,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

31. jul 2021

Type

4-roms

Energimerking

G

BRA

107m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer