Trykk enter for å søke

Fernanda Nissens Gate 7 A, 0484 Oslo

NYDALEN - Pen, møblert 2-romsleilighet i 4. etasje med solrik balkong. Varmtvann, fyring og Internett inkl. Ledig ca. 1. mars.

13.700,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Hage, MøblertKontaktperson
Lise Jørgensen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
14763/0627-19

Eiendommen
Adresse: Fernanda Nissens Gate 7 A, 0484 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Sagene
Areal: ca. 42 kvm. BRA.
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 77, Bnr 126, Snr 91, Leil.nr 404, Boenhet H0404

Beliggenhet
***********************************************
Er du interessert?
Send meg en melding/epost fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi og kort informasjon om hvem dere er. Legg også ved telefonnummer.

Are you interested?
Send me a message/email from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances and brief information about who you are. Also include your phone number.
***********************************************

Leiligheten ligger flott plassert i Nydalen hvor man har enkel tilgang til både byen og naturen. Dette er et nyere prosjekt hvor man har flere butikker og restauranter i umiddelbar nærhet. Ellers er det kun noen minutters gange til Storo Storsenter med et veldig stort utvalg av butikker etc. Det er også flere populære og gode restauranter i området. Sagene og Torshov er en liten spasertur unna hvor man også finner spennende butikker og kaféer etc. BI Nydalen ligger rett ved leiligheten. Det er også svært gode kollektivmuligheter med T-bane fra Nydalen og Storo og flere buss- og trikkelinjer i nærområdet. Av turmuligheter renner Akerselva rett forbi med flotte turstier både oppover mot Maridalen og ned mot sentrum. Ellers er det et veldig stort utvalg av treningssentre i umiddelbar nærhet.

Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Velkommen til Fernanda Nissens Gate 7A!

Leiligheten ligger i et nyere bygg i et veldig populært og attraktivt område. Ledig fra ca. 1. mars for langtidsleie. Leiligheten ligger i 4. etasje, det er heis i bygget. Leies ut møblert, alle møbler på bildene følger med. Flott og solrik balkong med hyggelig utsikt til grøntområder.

Leiligheten har entre med god plass til yttertøy og sko. Romslig bad med flislagte vegger og gulv, varmekabler i gulv og vaskemaskin følger med. Servantskap med skuffer og speilskap med oppbevaringsplass. Åpen kjøkkenløsning i stue med pene, hvite fronter. Kjøkkenet er fullt utstyrt med kjøkkenutstyr og alle hvitevarer er integrert. Stuen er lys og hyggelig med utgang til en stor balkong. Spisebord, sofa med bord og tv med tv-bord følger med. Soverommet har stor skyvedørsgarderobe og 140 cm seng som følger med. Rommet har to innganger som gir flere møbleringsmuligheter. Mulighet for å sette sengen i midten av rommet, slik at man kan gå inn i sengen fra begge sider. Leiligheten har også en romslig og praktisk innvendig bod. Balkongen er sørvendt og har gode solforhold hele dagen. Her er det god plass til utemøbler og evt. grill. Flott utsikt til nærliggende grøntområder fra balkongen.

Leietaker disponerer en bod i kjeller. Kabel-tv og Internett fra Canal Digital samt fyring og varmtvann er inkludert i husleien. Leiligheten leies ut møblert som på bildene og er ledig fra ca. 1. mars for langtidsleie.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, bad, innvendig bod, stue med åpen kjøkkenløsning og soverom.

Ytre rom:
Bod.

Standard
Parkett på gulv og vegger malte i lyse farger. Bad med flislagte vegger og gulv, varmekabler i gulv, dusjdører og vaskemaskin som følger med. Åpen kjøkkenløsning med alle hvitevarer integrert og fliser over arbeidsbenk.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, hage, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 13 700 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: ca. 1. mars 2020
Leietid: 29.02.2020 - 28.02.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 28.02.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 77

Bruksnr: 126

Seksjonsnr: 91

Leilighetsnr: 404


Sist endret: 15. januar 2020 12:35

Referanse: 14763Månedsleie

13.700,-

Ledig fra

29. feb

Ledig til

28. feb 2023

Type

2-roms

Energimerking

C

BRA

42m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer