Trykk enter for å søke

Storgata 44, 2000 Lillestrøm

LILLESTRØM - Stor 3-roms hjørneleilighet med 64 kvm terrasse. Garasje med el-billader inkl. Fyring, varmtvann, Internett og hvitevarer inkl. Ledig 1. mars.

19.900,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Lise Jørgensen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
14846/0619-19

Eiendommen
Adresse: Storgata 44, 2000 LILLESTRØM
Kommune: Lillestrøm
Areal: ca. 100 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 81, Bnr 294, Snr 58, Boenhet H0203

Beliggenhet
Dersom du ha noen spørsmål eller ønsker mer informasjon, ser jeg frem til å høre fra deg. Er du interessert i leiligheten, send meg gjerne en mail fra annonsen med litt info om deg/dere selv.

Prosjektet Engebrets Promenade ligger veldig sentralt til midt i Lillestrøm med alt av fasiliteter rett utenfor døra. Her finner man et stort utvalg av restauranter, kaféer og butikker. Kort vei til tog- og busstasjon. Det tar ca. 15 minutter til Oslo og ca. 20 minutter til Gardermoen. Fine turmuligheter i nærområdet og også treningssenter i nærheten.


Beskrivelse
Nyere leilighet i prosjektet Engebrets Promenade. Bygget var nytt nytt i 2017 og leiligheten har høy standard med gode materialvalg. Kjøkkeninnredning, baderomsinnredning og garderobeskap er levert av HTH. Det er heis i bygget og en felles takterrasse som leietaker har tilgang til. Det følger med én garasjeplass i underetasje med elbillader og én bod i kjeller. Det kan også være mulig å leie en ekstra garasjeplass etter nærmere avtale.

Stor og praktisk hjørneleilighet beliggende i 2. etasje med god planløsning og stor sør-/vestvendt terrasse på 64 kvm. Ca. 10 kvm av terrassen er inngalsset med mulighet for å åpne opp veggene. Fyring, varmtvann, kabel-tv og Internett er inkludert i husleien.

Leiligheten har en stor entré med god plass til yttertøy og sko. Her er det plass til kommode eller skap for ekstra oppbevaringsplass. Stuen er veldig romslig med god plass til stor sofagruppe og tv-møblement i tillegg til f.eks. lesekrok eller lignende ved utgangen til terrassen. Det er god plass i stue til både vitrineskap og skjenk. Åpen kjøkkenløsning med plass til stort spisebord. Det er meget god skap- og benkplass på kjøkken og alle hvitevarer vil følge med leieforholdet (hvitevarer er ikke med på bildene). Ved siden av kjøkkenet har man en praktisk, innvendig bod på 3,4 kvm.

Fra stuen er det utgang til den flotte terrassen. Ca. 10 kvm av terrassen er overbygget og innglasset, strømuttak ved døren inn til stuen. Terrassen er sør-/vestvendt og her har man plass til det meste av utemøbler, solstoler, gass- eller elektriskgrill etc.

Leiligheten har to soverom. Det ene soverommet ligger ved stuen og utgangen til terrassen. Her er mulig å ha en 140 cm seng og garderobeskap følger med. Hovedsoverommet ligger i motsatt ende av leiligheten, ved siden av entréen. Her er det god plass til en dobbeltseng og garderobeskap følger. Leiligheten har to bad av god størrelse. Det største badet har inngang fra hovedsoverommet. Badet har stort servantskap med oppbevaringsplass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det andre badet ligger ved stuen og har også servantskap med oppbevaringsplass. Begge badene er flislagte og har både dusj og vegghengt toalett. Det er vannbåren gulvvarme på begge badene.

Leiligheten er ledig fra 1. mars for langtidsleie.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, stue, åpen kjøkkenløsning, to bad og to soverom.

Ytre rom:
Bod.

Standard
Parkett på alle gulv og malte vegger. To bad med flislagte vegger og gulv med vannbåren gulvvarme, dusjdør, vegghengt toalett og servantskap med oppbevaringsplass. Hovedbad har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Åpen kjøkkenløsning med god skap- og benkplass og innredning fra HTH. Alle hvitevarer inkludert.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon med video, terrasse, tilgang til felles takterrasse, kabel-tv og bredbånd inkl. i husleien.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje med el-billader.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 19 900 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: ca. 1. mars 2020
Leietid: 01.03.2020 - 28.02.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 28.02.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 3030

Gårdsnr: 81

Bruksnr: 294

Seksjonsnr: 58


Sist endret: 10. januar 2020 16:20

Referanse: 14846Månedsleie

19.900,-

Ledig fra

1. mar

Ledig til

28. feb 2023

Type

3-roms

Energimerking

C

BRA

100m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer