Trykk enter for å søke

Trondheimsveien 26, 0560 Oslo

GRÜNERLØKKA - 2-roms leilighet i klassisk bygård - Ledig omgående - Peis -

13.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, UmøblertKontaktperson
Armando Jimenez-Killingmo

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
14934/0614-21

Eiendommen
Adresse: Trondheimsveien 26, 0560 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Grünerløkka
Areal: .
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 228, Bnr 582, Snr 15, Boenhet H0401

Beliggenhet

INTERESSERT I VISNING OG / ELLER MER INFORMASJON?

Send meg en melding fra annonse, med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere. Husk å skrive ned ditt telefonnummer.VELKOMMEN! :)
SMS besvares ikke.


Leiligheten har en flott beliggenhet sentralt på Sofienberg/Grünerløkka, med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Leiligheten ligger midt mellom Sofienbergparken og Botanisk Hage og området er urbant og populært med flere parker, serveringssteder og forretninger i nærmiljøet. Kort vei til blant annet Tøyen, sentrum, Grønland og Carl Berner.

Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer og restauranter, samt et pulserende uteliv. Utenfor døren finner du dessuten flere av løkkas mest populære spisesteder som italienske Trattoria Populare, tapasbaren Delicatessen, asiatisk streetfood på Südøst og utmerket fransk mat på Le Benjamin. Schouskjelleren Mikrobryggeri og cocktailbarene Nedre Løkka og Bettola ligger også en liten spasertur unna. Rathkes Plass ligger et par minutter unna og her finner du Egget, en hyggelig café/restaurant med god stemning og uteservering. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt finner du i nærmiljøet. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, med den populære Mathallen med blant annet et spennende utvalg av unike råvarer.Bydelen har flere store park- og grøntanlegg, blant dem kan vi nevne Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Botanisk hage og Akerselva med fine turmuligheter sommer som vinter. Det er rikelig med andre aktivitetstilbud i området med for eksempel Tøyenbadet, eller kunst- og kulturinstitusjoner som Zoologisk museum eller Munch-museet. I tillegg er det en kort spasertur opp til Ringnes park, med treningssenter, forretninger og Ringen Kino. For de treningsglade finnes det idylliske turstier langs Akerselva ned mot Bjørvika eller opp mot Maridalsvannet. Flere treningssentre er også i nærheten med SATS Elixia Schous Plass og EVO. Det finnes også flere fotball- og basketballbaner i området.


Adkomst

Meget gode kollektivmuligheter med T-bane fra Tøyen og Grønland (alle byens linjer). Trikk og buss forbindelse fra Trondheimsveien, Schous plass og Thorvald Meyers gate. Ellers har man tog fra Oslo S og busser fra Bussterminalen. Ca. 10 minutters gange til Oslo sentrum.

Se kartskisse i nettannonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket
startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For
kollektivtilbud se www.ruter.no


Beskrivelse
Leiligheten ligger fint til i gårdens 4. etasje og har en meget sentral og ettertraktet beliggenhet på Sofienberg/Grünerløkka. Leiligheten er gjennomgående, og får dermed lys fra to sider, noe som bidrar til en luftig følelse. Videre kan boligen friste med klassiske og sjarmerende detaljer som stukkatur, rosett og malt tregulv.

Stuen oppleves som særdeles lys og innbydende med naturlig plass til sofaseksjon og spisebord. Her finner du også en koselig peisovn i det ene hjørnet. Leiligheten inneholder også et sjarmerende kjøkken, samt et hyggelig soverom med garderobeløsning. Baderommet ble pusset opp i 2005 og har blant annet varmekabler i gulv, downlights i himling og opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har lave felleskostnader, og er et utmerket førstegangskjøp. Her bor du midt mellom Sofienbergparken og Botanisk Hage og området er urbant og populært med flere parker, serveringssteder og forretninger i nærmiljøet. Kort vei til blant annet Tøyen, sentrum, Grønland og Carl Berner.

Stue:
Boligen byr på en lys og klassisk stue med stukkatur, rosett og god takhøyde. To store vindusflater slipper rikelig med naturlig lys inn i rommet. Stuen har plass til sofaseksjon, TV-benk, salongbord, spisebord og tilhørende møblement. Malte tregulv og lyse, tidløse farger på veggene. Hyggelig peisovn i det ene hjørnet som gir en god atmosfære på kaldere dager.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter og heltre benkeplate med nedfelt enkel oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Plate på veggen over kjøkkenbenken og avtrekksvifte med kullfilter. Det er montert aquastopp i kjøkkenbenken. Stort vindu som slipper inn godt med arbeidslys.

Soverom:
Hyggelig soverom med plass til dobbeltseng. Rommet er innredet med garderobeskap, har laminat på gulv og er malt i behagelige farger.

Bad:
Flislagt bad, pusset opp i 2005. Badet har varmekabler i gulv, downlights i himling og opplegg for vaskemaskin. Baderommet er videre innredet med dusjhjørne med termostatbatteri og dusjvegg mot servant, veggmontert toalett og servant med underskap.

Entré:
Innbydende entré med mulighet for å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko. Plass til kommode eller lignende. Luke i taket med lagringsplass, samt dørtelefon med åpner i entré.

Overflater:
Gulv: Malte tregulv, laminat og belegg. Fliser på bad.
Vegger: Malt strie.
Himling: Malte flater og panel.Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, soverom, stue, badrom, kjøkken.

Ytre rom:
Bod


Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, vaskemaskin.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Egne abonnementer
Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Husleie
Kr. 13 500 pr. måned.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.02.2022
Leietid: 01.02.2022 - 31.01.2025

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2023.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2022 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Armando Jimenez-Killingmo
Mobil: 47 92 79 54

Utleiemegleren holder både fellesvisninger og privatvisninger på sine boliger.
Ønsker du å melde interesse for boligen gjør du det ved å sende megler en melding gjennom finn-annonsen eller ta kontakt pr e-post eller telefon.
Vårt digitale-interessentskjema fyller du ut på eller i forkant av visning.
For koronaretningslinjer ber vi deg om å følge eventuelle lokale forskrifter og retningslinjer.
Utleiemegleren ønsker deg velkommen på visning!

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 228

Bruksnr: 582

Seksjonsnr: 15


Sist endret: 4. januar 2022 10:05

Referanse: 14934Månedsleie

13.500,-

Ledig fra

1. feb

Ledig til

31. jan 2025

Type

2-roms

Energimerking

D


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer