Trykk enter for å søke

Bekkelagsterrassen 12 B, 1177 Oslo

Bekkelaget - Særegen bolig over 3 plan med hage og terrasse. 3 soverom, 2 stuer og masse lagringsplass. Privat parkering.

23.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Umøblert, PeisKontaktperson
Linn Coucheron Berli

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
14936/0097-18

Eiendommen
Adresse: Bekkelagsterrassen 12 B, 1177 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordstrand
Areal: Primærrom ca. 190 kvm.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 197, Bnr 574

Beliggenhet
Meget attraktivt og populært beliggende i Bekkelagsterrassen, et av Oslos flotteste bo- og utsiktsområder. Eiendommen ligger stille og usjenert til. Meget gode solforhold og utsikt utover Bunnefjorden. Kort vei til Kastellet skole, og Holtet handelssenter med et rikholdig og variert servicetilbud. Bla. delikatesse forretningen Jacobs. Turavstand til småbåthavn og lokale badeplasser ved øyene samt store friområder langs Ekebergskrenten og Ekebergsletta-/Brannfjell. Flere fine badestrender langs Bunnefjorden fra lokale Nordstrand Bad til Hvervenbukta. Nærhet til Østmarka, med flotte tur og rekreasjons muligheter sommer som vinter.

Trikk: Kun 7-9 minutters gange til Sørli holdeplass - rute 19 og 18 til hhv. Majorstuen o/Briskeby og Rikshospitalet - begge via Oslo sentrum.

Buss: Holdeplass langs Mosseveien med bussforbindelse til Oslo sentrum - ca. 1,5 km fra boligen.

Beskrivelse

BOLIGEN KAN VÆRE LEDIG OMGÅENDE!

Dette er en spesiell og særegen bolig med hage, terrasse og flott utsikt over Bunnefjorden. Hagen og terrasse vender mot vest, så her har man meget gode solforhold. Boligen har privat parkering på biloppstillingsplass og tilgang til garasje. Garasjen kan ikke brukes som fast parkering, men lagring av sykler og andre eiendeler.
Inngang i 1. etasje med entré og gjestetoalett, stort bad med wc, dusj og badekar. Hovedsoverommet med garderobeskap finner man også i hovedetasjen. Videre har man en stor og romslig stue med muligheter for både sofa- og spisegruppe, stuen her peis og utgang til terrasse og hage. Nytt, separat kjøkken med muligheter for spseplass. I 2. etasje har boligen 2 soverom. Det ene soverommet har garderobeskap og fastbygd skrivebord. Det andre soverommet er også av god størrelse og har kott for lagring. I gangen mellom soverommene har man nok et rom for oppbevaring/lagring. I Kjelleretasjen finner man en romslig kjellerstue med peis, eget vaskerom og to større boder/rom for lagring og oppbevaring.

Leietaker tegner eget strømabonnement. Boligen er imidlertid godt isolert med 15 cm i yttervegger, 10 cm i innervegger og 20 cm i takkonstruksjoner. Alle gulv er i tillegg isolert. Oppvarming er elektrisk med nattesenkning. Det er installert ovn på kjellerplan i tillegg til 2 peiser som kan brenyttes.

Opplegg for TV via parabol, pt. med Canal Digital. Nabohuset benytter mobilt brebånd fra Telia. Alt av teleteknisk anlegg bestilles og bekostes av leietaker.

HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere.
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.

Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje: Entré, gang, hovedsoverom, bad, stue og kjøkken.
2. etasje: 2 store soverom og rom for lagring.
Kjelleretasje: Kjellerstue, vaskerom og 2 store rom for lagring/oppvebaring.

Ytre rom:
Garasje for lagring og oppbevaring.

Standard
Boligens overflater består hovedsakelig av tregulv og trepanel på vegger.

STUE: Boligen har en stor stue med peis og utgang til terrasse og hage. Stuen gir rom for både sofa- og spisegruppe. Store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys, og man kan samtidig nyte utsikten til fjorden.

KJØKKEN: Nytt kjøkken med hvitevarer som oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp. Kjøkkenet har fine muligheter til spiseplass og har adkomst fra stue.

BAD: Boligen har et bad beliggende i 1. etasje. Badet er flislagt med varme i gulv. Badet har badekar, dusj, wc og servant med speil. Boligen har også et separat gjestetoalett. Itillegg eget vaskerom i kjeller med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

SOVEROM: Boligen har 3 soverom. Hovedsoverommet finner man i 1. etasje, mens man har 2 andre romslige soverom i 2. etasje.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, hage, peis/ildsted, opplegg for tv, opplegg for tråløst internett.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass, garasje for lagring følger med.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og vedfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 23 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 02.07.2018
Leietid: 02.07.2018 - 01.07.2019

I de 8 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 8-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med frist på 3 måneder, regnet fra den første dag i den påfølgende måned. Opphør av avtalen blir ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Tarjei Innleggen
Tlf.: 41696768

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 197

Bruksnr: 574


Sist endret: 13. juli 2018 14:15

Referanse: 14936Månedsleie

23.500,-

Ledig fra

2. jul

Ledig til

1. jul 2019

Type

tomannsbolig

Energimerking

F


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer