Trykk enter for å søke

Sørengkaia 51, 0194 Oslo

SØRENGA - Meget pen 3-roms leilighet til leie - møblert - perfekt for studenter - alt inkludert

18.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann, elektrisitet
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, MøblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
14965/0259-19

Eiendommen
Adresse: Sørengkaia 51, 0194 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 72 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 234, Bnr 102, Snr 129, Boenhet H0502

Beliggenhet
Meget sentral beliggenhet og direkte nærhet til fjorden. Her bor man med fjorden rett utenfor døren. Fra Sørengautstikkeren har du utsyn ut mot Oslofjorden, inn mot Operaen og Barcode og til sidene mot Holmenkollåsen, Akershus festning, Hovedøya, Middelalderparken og Ekebergåsen. Bjørvika blir landets nye kulturelle tyngdepunkt, og en møteplass både for besøkende og beboere. Flytter du til Sørenga vil du ha gangavstand til det meste av byens kulturbegivenheter, og et stort tilbud av restauranter og kafeer. Det begynte med Operaen, og snart står oppføringen av to nye landemerker ferdig; Deichmanske hovedbiblioteket og det nye Munchmuseet Lambda. Når området er ferdig utviklet om noen få år vil det være Oslos nye sentrum, sentralt plassert ved Oslofjorden, Middelalderparken og Ekebergåsen.

Langs vestre havnepromenade med utsikt til Operaen og beliggenheten i vannkanten ligger Bun´s Burger Bar, Cargo, Lemeo Sushi, Evita Espressobar og Hakkaiza. Flere serveringssteder kommer etter hvert som lokalene blir ferdigstilt. Ellers byr Bjørvika på et handels- og serveringstilbud som dekker de fleste behov. Her finner du 3 av Oslos 35 Michelin restauranter - Nodee Barcode, Vaaghals og Maaemo. Vil du ut og nyte det deilige kafélivet med kollegaer og venner, byr både Joe & The Juice og Espresso House på et stort utvalg drikke og småretter i avslappende omgivelser. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix og Rema 1000, som også har søndagsåpent. Ellers er det flere servicetilbud og fasiliteter innen gangavstand til sentrum.

For Sørengas beboere blir det et ekstra trivselselement og en god mulighet til å holde seg i form gjennom sommeren. Det er bare å ta på seg badekåpen og tusle ned til sjøbadet, et stort bryggeanlegg og strand. Og etter et forfriskende morgenbad kan du sette deg på en kafe på Havnepromenaden og nyte en god kopp kaffe og dagens aviser. Den Norske Turistforeningen(DNT) har sitt eget friluftshus på Sørenga. Her kan du blant annet klatre og leie kajakk. Er du glad i å trene finner du Elixia i Barcode.

Adkomst
Norges største kommunikasjonsknutepunkt, Oslo S, er kort gåavstand fra leiligheten. Nærhet til tog, buss, Tbane, trikk og taxi gjør det lett å komme seg til og fra.

Beskrivelse
Meget pen 3-roms leilighet beliggende høyt og fritt i 5. etg. Leiligheten er fra 2016 og holder en svært høy standard med lekre detaljer og fine materialvalg. Boligen fremstår som helt ny og inneholder 2 soverom, en bod/garderobe, et flott kjøkken, stue med utgang til en fantastisk syd-vestvendt balkong på 10 kvm, et delikat flislagt baderom og en romslig entré. Leiligheten er gjennomgående og har store vinduer som slipper inn mye lys.

Leiligheten leies ut møblert men ikke de samme møblene som på bildene med varmtvann og fyring, tv og internett inkludert. Leiligheten passer perfekt for studenter da den kun leies ut til og med mai, eventuelt juni. Det vil da være muligheter for å leie den igjen fra august slik at man ikke bor der i sommermånedene.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, 2 soverom, 1 garderobe/bod, kjøkken, stue med utgang til balkong, baderom.

Ytre rom:
1 bod.

Standard
Kjøkken:
Innredning med hvite høyglans fronter, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum, kjøkkenventilator, integrert komfyr med induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombiskap.

Bad/Wc:
Badet er utstyrt med servantskap m/helstøpt servant, veggmontert wc, dusjhjørne, vaskemaskin og gulvvarme. Fliser på gulv. Downlights i tak.

Gulv:
1-stavs parkett. Fliser på bad.

Vegger:
Malte vegger. Fliser på bad.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, tilgang til felles takterrasse, grunnpakke på tv og internett inkludert.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Elektrisitet, varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 18 500 pr. måned. Elektrisitet, varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.09.2019
Leietid: 01.09.2019 - 31.05.2020

Leietiden fraviker fra husleielovens § 9-3 fordi:
Husrommet skal brukes som bolig av utleieren selv eller noen som hører til husstanden.
Boligen skal brukes av eier.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 234

Bruksnr: 102

Seksjonsnr: 129


Sist endret: 12. juni 2019 12:45

Referanse: 14965Månedsleie

18.500,-

Ledig fra

1. sep

Ledig til

31. mai 2020

Type

3-roms

Energimerking

C

BRA

72m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer