Trykk enter for å søke

Bakkeveien 3, 1400 Ski

Ski - Romslig, flott enebolig over tre plan med tre soverom, dobbelgarasje og stor terrasse og hage. Ledig omgående.

20.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Umøblert, PeisKontaktperson
Lise Magerøy Jørgensen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
21821/0534-17

Eiendommen
Adresse: Bakkeveien 3, 1400 SKI
Kommune: Ski
Areal: .
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 132, Bnr 104

Beliggenhet
Er du interessert i boligen? Send meg en mail med info om deg selv og evt. hvem du skal bo sammen med. Fint om du også legger ved telefonnummer.

Enebolig med svært god og solrik beliggenhet i attraktivt og barnevennlig bomiljø kun få minutters gange fra Ski sentrum. Umiddelbar nærhet til barne- og ungdomsskole, videregående skoler samt Ski Idrettspark med fotballbaner, ishockeyhall mv. I Ski sentrum finner man bl.a. bank og post, en rekke offentlige og private servicefunksjoner, kino, bowlinghall, hotell og Ski Storsenter med et stort utvalg butikker og spisesteder. Flotte turområder i nærområdet med lysløype og merkede løyper i marka. Sykkelavstand til fin og barnevennlig badeplass ved Midtsjøvannet. Gangavstand til Ski stasjon.

Beskrivelse
Eneboligen ligger i et svært sentralt og populært boområde i Ski med kun få minutters gange til sentrum. Eneboligen går over tre etasjer med tre gode soverom, dobbelgarasje og stor hage.

Boligen har stor entré med garderobeskap og god plass til yttertøy og sko. Det er fin plass til ekstra kommoder eller lignende i inngangspartiet. Stort kjøkken med meget god skap- og benkplass og barløsning med plass til barkrakker. Rommet er veldig lyst med store vinduer på to av veggene. Alle hvitevarer er integrert. Det følger med to komfyrer, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kombiskap og et stort hjørnekjøleskap med meget god oppbevaringsplass. Direkte adkomst til spisestuen fra kjøkkenet. Her er det plass til stort spisebord og skjenk/vitrineskap. Stuen er også meget romslig med god plass til stor sofagruppe etc. Peis i stuen. Store terrassedører i glass som gir veldig gode lysforhold. Flott terrasse med god plass til utemøblement, grill etc. og elektrisk markise. Det er velig gode solforhold på terrassen og en stor hage nedenfor med god plass til lek og uteaktiviteter.

I andre etasje ligger boligens tre soverom. Hovedsoverommet har utgang til luftebalkong og stor skyvedørsgarderobe. De to andre rommene er også av god størrelse og egner seg godt som barnerom med plass til seng og skrivebord eller lignende. Evt. er det også plass til dobbeltseng på hvert av disse rommene. Badet ligger i 2. etasje og har flislagte vegger og gulv, varmekabler og håndklevarmer. Stort boblebad og egen separat dusj. Det er dobbelservant og god lagringsplass i servantskap.

I kjelleretasjen har man et separat gjestetoalett med servant. Her er det også et disponibelt rom som kan egne seg som kontor, lekerom eller lignende. Det er også meget god lagringsplass i kjelleren. Her er det flere rom med blant annet garderobeskap og hyller. Det er opplegg for vaskemaskin i kjelleren.

Det følger med en dobbelgarasje og boligen har en stor hage som leietaker disponerer. Vaktmester som står for snømåking og gartnertjenester er inkludert i leieforholdet. Boligen oppvarmes med nytt bergvarmesystem som gir relativt lave energikostnader. Huset er ledig omgående for langtidsleie.

Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje:
Entré, kjøkken, spisestue og stue.

2. etasje:
3 soverom og bad.

Underetasje:
Disponibelt rom, gjestetoalett, mye lagringsplass.

Ytre rom:
Dobbelgarasje.

Standard
Parkett på gulv i hovedetasjer, flislagt med varmekabler i oppholdsrom i kjeller. Malte flater på vegger. Separat kjøkken med alle hvitevarer inkludert, to komfyrer, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kombiskap og hjørnekjøleskap. Gjestetoalett i underetasje med servant. Bad i 2. etasje med flislagte vegger og gulv, varmekabler, boblebad og separat dusj. Opplegg til vaskemaskin i kjeller.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: hjørnekjøleskap, kombiskap, to komfyrer, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, hage, peis/ildsted, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd, vaktmestertjenester (snømåking og gartner).

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i dobbelgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med bergvarme og vedfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 20 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Omgående
Leietid: 01.12.2017 - 30.11.2020

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Magerøy Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 213

Gårdsnr: 132

Bruksnr: 104


Sist endret: 7. november 2017 13:00

Referanse: 21821Månedsleie

20.000,-

Ledig fra

1. des

Ledig til

30. nov 2020

Type

Enebolig

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer