Trykk enter for å søke

Stensberggata 12, 0170 Oslo

Pilestredet Park - Lys 3-roms leilighet med balkong. Parkering i garasje. Fyring og varmtvann inkludert!

16.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Linn Coucheron Berli

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
21835/0546-17

Eiendommen
Adresse: Stensberggata 12, 0170 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: St. Hanshaugen
Areal: ca. 60 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 208, Bnr 918, Snr 50, Boenhet H0104

Beliggenhet
Leiligheten har en meget populær beliggenhet, med gangavstand til Nationaltheateret, Grünerløkka, St. Hanshaugen, Bogstadveien, Karl Johans Gate og Aker Brygge. Pilestredet Park er skjermet fra hovedstadens mylder av liv. Den grønne oasen ligger fredelig til på innsiden av det gamle Rikshospitalets murer. Det er lagt stor vekt på bruk av vannspeil, granitt, trær, blomster og andre miljøskapende elementer. I Pilestredet Park bor man sentralt, trygt, grønt og samtidig midt i byen.

Det er god tilgang på offentlig kommunikasjon i området. Trikken med linjene 11, 17 og 18, samt busstopp for linjene 21 og 37 ligger like utenfor, og gir direkte kommunikasjon til Nydalen, Grünerløkka, Frogner, Aker Brygge, Helsfyr/Bryn, Blindern, Torshov Carl Berners plass osv. Flybuss hvert 20. minutt fra Radisson Blu Scandinavia (ca 3 min gange). Gangavstand til Nasjonalteateret stasjon med tog og T-bane.

Nabolaget har et bredt tilbud av hyggelige kaféer og restauranter. I tillegg til sine eksklusive spesial- og delikatesseforretninger finnes det en rekke matbutikker i umiddelbar nærhet (Rema 1000, Coop Extra, Coop Prix, Kiwi). Kort vei til postkontor, Vinmonopolet og flere nisjebutikker. Leiligheten ligger i gangavstand fra St. Hanshaugen med flere tilbud og fasiliteter.

Av treningsmuligheter finner man bla. Bislett Bad, Fitness Xpress, SATS/ELIXIA Bislett og Akersgata, samt tilgang til både innendørs og utendørs løpebaner på Bislett stadion. Gangavstand til Høyskolesenteret, og kort vei til Blindern, Handelshøyskolen BI, tannlegehøyskolen og veterinærhøyskolen.

Beskrivelse
Nyere 3-roms leilighet beliggende i 1/2. etasje med heis. Leiligheten har store vindusflater, som slipper inn godt med lys til leiligheten. Boligen fremstår som romslig og moderne med en attraktiv planløsning. Leiligheten består av en innbydende entré med garderobe, stue med utgang til balkong. Åpen kjøkkenløsning med hvitevarer, pent flislagt bad med opplegg for vaskemskin. Leiligheten har 2 soverom et mindre soverom og et hovedsoverom med tilgang til bod, som kan benyttes som walk-in-closet/annen lagring. Boligens overflater består hovedsakelig av parkettgulv og malte veggflater. Kjellerbod medfølger. Inkludert i husleien disponerer du også egen parkeringsplass i garasjekjeller.

Husleien inkluderer fyring og varmtvann. Leietaker tegner eget strømbonnement.

P.t. er TV fra GET inkludert i husleien. Dette er inkludert så lange avtalen med leverandør ikke endres. Leietaker tegner eget abonnement for internett, dette levers også av GET.

HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, stue, kjøkken, bad, bod og 2 soverom.

Ytre rom:
Bod.

Standard
ENTRÉ: Innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Garderobe og god plass til tøy og sko. Callinganlegg med kamera.

KJØKKEN: Kjøkken med lys innredning i delvis åpen løsning til stuen. God skap- og benkeplass. Hvitevarer som kombiskap, komfyr og oppvaskmskin medfølger.

STUE: Lys og hyggelig stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. God planløsning gjør stuen enkel å møblere. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys. Utgang til balkong hvor man har areal til utemøblement og grill.

BAD: Flislagt bad med varme i gulv. Baderommet inneholder wc, servant, speil, belysning og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

SOVEROM: Hovedsoverom med garderobe. Tilgang til bod, som kan benyttes til oppbevaring/walk-in-closet. Leiligheten har også et mindre soverom.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, tilgang til felles takterrasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasjeanlegg.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring og elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 16 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.02.2018
Leietid: 01.02.2018 - 31.01.2021

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Linn Coucheron Berli
Mobil: 41510377

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 208

Bruksnr: 918

Seksjonsnr: 50


Sist endret: 14. desember 2017 10:15

Referanse: 21835Månedsleie

16.500,-

Ledig fra

1. feb 2018

Ledig til

31. jan 2021

Type

3-roms

Energimerking

D

BRA

60m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer