Trykk enter for å søke

Eiksveien 69, 1361 Østerås

Eiksmarka/Østerås - Lys og romslig 4-roms leilighet med balkong og parkeringsplass. Oppvarming, Internett og kabel-tv inkl. Ledig 28. desember.

15.900,- per måned

Inkluderer fyring
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Lise Jørgensen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
21846/0468-18

Eiendommen
Adresse: Eiksveien 69, 1361 ØSTERÅS
Kommune: Bærum
Areal: .
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 34, Bnr 21, Snr 20, Boenhet H0305

Beliggenhet
Er du interessert i boligen? Send meg en mail med info om deg selv og evt. hvem du skal bo sammen med. Fint om du også legger ved telefonnummer.

Stille og rolig beliggende i et veletablert og attraktivt boområde mellom Østerås og Eiksmarka. Der er kort vei til dagligdagse servicetilbud, samt gangavstand til Østerås kjøpesenter med et godt og variert servicetilbud som dagligvarebutikk, vinmonopol, legesenter, postkontor, apotek m.m. Det er god offentlig kommunikasjon i nærheten med både T-bane og buss med kort reisevei til Oslo. Kort vei til Østernvannet eller Bogstadvannet med bademuligheter. For friluftsmennesker tilbyr marka fine tur- og rekreasjonsmuligheter hele året.

Beskrivelse
Leiligheten er veldig lys og koselig og går over to plan. Den har en god planløsning med soverom og bad i 2. etasje. Flott fjordutsikt fra balkongen som også har veldig gode solforhold. Oppvarming, Internett og kabel-tv er inkludert i husleien. Parkeringsplass følger med.

Inngang fra svalgang i 3. etasje. Leiligheten har en veldig romslig gang med plass til yttertøy og sko, og store innebygde garderobeskap. Separat kjøkken med alle hvitevarer inkludert og fin plass til lite kjøkkenbord. Stuen er romslig med god plass til både sofagruppe og spisebord. Utgang til koselig balkong fra stuen med fin plass til utemøbler. Veldig gode solforhold på balkongen og flott utsikt til fjorden. I 2. etasje har man også en romslig gang med mye skapplass. Flislagt bad med varmekabler, badekar med dusj og opplegg for vaskemaskin. Det er tre soverom i leiligheten. God størrelse på hovedsoverom med plass til dobbeltseng etc., store vindusflater som gir gode lysforhold. Soverom nr. 2 er også av god størrelse og egner seg godt som barnerom med plass til både seng, skrivepult etc. Soverom 3 er noe mindre, men kan også egne seg godt som barnerom eller kontor.

Det følger med en bod i kjeller og leietaker har tilgang til fellesvaskeri. Oppvarming er inkludert i husleien. Internett og kabel-tv fra Canal Digital er også inkludert. Boligen er ledig fra 28. desember for langtidsleie.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, kjøkken, stue, bad og tre soverom.

Ytre rom:
Kjellerbod.

Standard
Fliser, parkett og belegg på gulv. Vegger malte i lyse farger. Separat kjøkken med eldre innredning, alle hvitevarer inkludert. Flislagt bad med badekar.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.
Hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har balkong, hage, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 900 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 28. desember 2018
Leietid: 28.12.2018 - 27.12.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.09.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.12.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.09.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 219

Gårdsnr: 34

Bruksnr: 21

Seksjonsnr: 20


Sist endret: 26. september 2018 15:30

Referanse: 21846Månedsleie

15.900,-

Ledig fra

28. des

Ledig til

27. des 2021

Type

4-roms

Energimerking

F


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer