Trykk enter for å søke

Underhaugsveien 9B, seksjon 10, 0354 Oslo

Homansbyen - Lys 4-roms leilighet med god standard. 3 store soverom. Klassisk gård med stukkatur, høye vinduer og balkong - Kan også leies fra 1 Mars.

22.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, UmøblertKontaktperson
Niklas Lundstrøm

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22106/0045-20

Eiendommen
Adresse: Underhaugsveien 9B, seksjon 10, 0354 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: .
Antall rom: 4
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 214, Bnr 361, Snr 10, Boenhet H0300

Beliggenhet
Leiligheten har en meget attraktivbeliggenhet i en rolig gate mellom Bislett Stadion og Bogstadveien. Stille og rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Gangavstand til blant annet Hegdehaugsveien, St.Hanshaugen, Sentrum og Frogner. Bogstadveien er en av Norges mest populære handlegater som kan by på et stort utvalg av klesbutikker, kaffebarer, delikatesseforretninger, serveringssteder og servicetilbud. I nærområde finner man Rema1000, Meny og Kiwi, samt søndagsåpne dagligvareforretninger.

5 minutters gange til både Egertorget, Karl Johans gate og Nationaltheatret. Kort gange til hyggelige spisesteder som Tijuana, Agave, Yayas, Olivia, Lorry, Homans, Litteraturhuset, Kunstnernes hus etc. Boligen har en umiddelbar nærhet til flere parker og grøntområder, som Stensparken, Marienlystparken, Frognerparken og Slottsparken som de mest kjente. Man har et godt utvalg av treningssenter med Sats både på Majorstuen og Bislett, samt Elixia og Fitness Express.

5 minutters gange til Høyskolen i Oslo (HiO). Øvrig gangavstand eller kort busstur unna de høyere utdanningsinstitusjonene som Handelshøyskolen BI, Universitetet, Blindern, Markedshøyskolen, Tannlegehøyskolen m.fl. God offentlig kommunikasjon i nærområdet. Trikk nr 11 (Majorstua - Kjelsås), 17 (Sinsen/Grefsen), 18 (Ljabru - Rikshospitalet) i umiddelbar nærhet med hyppige avganger. Innen kort gange så finner man Majorstuen, som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, med trikk, buss og T-bane, som tar deg rundt i hele Oslo, og med kun en kort T-bane tur til Nordmarka med mange muligheter både sommer og vinter.

Beskrivelse
PERFEKT FOR KOLLEKTIV! 3 STORE SOVEROM MED EGEN NØKKEL. FELLES KJØKKEN MED MULIGHETER FOR SPISEBORD! FELLES BAD!

Klassisk leilighet med stukkatur og høye vinduer. Leiligheten er gjennomgående og holder en god standard. Kjøkken og bad er pusset opp i 2018. Leiligheten består av 3 store soverom. Her får du fint plass til seng, garderobe og studiebord. Det ene soverommet kan også benyttes som stue, men da vil det kun være 2 store soverom til dispensasjon i leiligheten. Videre er det nytt bad med varme i gulv, dusj, servant, wc og opplegg for vaskemaskin. Nyere kjøkken i høyglans grå, hvitevarere som komfyr, kombiskap og oppvaskmaskin følger med. Det er en kjøkkenløsning der det er muligheter for felles spisebord. Leiligheten har en tilhørende bod i kjeller, og felles sykkelrom i bakgård.

P.t. er TV fra GET inkludert i husleien. Dette er inkludert så lenge avtalen med leverandør ikke endres. Leietaker tegner eget abonnement for internett. Abonnement utover standardpakken må dekkes av leietaker. Dekoder medfølger ikke. Leieaker tegner eget strømabonnement.

HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere.
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré/gang, bad, kjøkken og 3 store soverom.

Ytre rom:
Kjellerbod

Standard
Leiligheten er malt i moderne farger, grått og hvitt. Gulvene har laminat og originale tregulv. Alle soverom har garderobeskap. Det ene soverommet kan også benyttes som stue. Her er det en vedovn, som fint kan brukes.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 22 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.05.2020
Leietid: 01.05.2020 - 30.04.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.01.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.04.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.01.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Niklas Lundstrøm
Mobil: 90718528

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 214

Bruksnr: 361

Seksjonsnr: 10


Sist endret: 4. mars 2020 16:05

Referanse: 22106Månedsleie

22.000,-

Ledig fra

1. mai

Ledig til

30. apr 2023

Type

4-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer