Trykk enter for å søke

Bestumveien 99, 0283 Oslo

Bestum/Ullern - Flott leilighet fra 2015 med høy standard. 2 soverom. 2 bad. Balkong. Garasjeplass. Varmtvann og fyring inkl. Leies ut delvis møblert.

23.000,- per måned

Inkluderer varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, Delvis møblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22156/0056-18

Eiendommen
Adresse: Bestumveien 99, 0283 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Ullern
Areal: ca. 112 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 9, Bnr 16, Snr 33, Boenhet H0508

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et hyggelig og veletablert bomiljø med kort vei til både friområder, skoler og barnehager, samt butikker på CC-Vest og offentlig kommunikasjon i form av buss, trikk og tog (inkl. flytog) ved Lysaker stasjon. Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Lysakerelven, ned forbi Sollerud mot Bygdøy eller Fornebulandet, Bogstad og marka. Det er etablert et stort nett av gang- og sykkelveier i området. På Sollerudstranda med kort gangavstand fra de nye leilighetene finnes en fin strand med gode bademuligheter og båtliv. For bading innendørs anbefales svømmehallen på Hundsund på Snarøya.
Rett over veien ligger det populære kjøpesenteret CC-Vest, med meget stort utvalg av ulike typer forretninger, apotek, postkontor, vinmonopol, treningssenter m.m.

Beskrivelse
Moderne 3-roms leilighet beliggende i 5.etg. Leiligheten har en romslig balkong med fantastisk utsikt. Den har en praktiske løsninger med romslig hall, to bad, walk in closet og godt med lagringsplass for å nevne noen av kvalitetene denne leiligheten har.
Stuen er lys og trivelig med store vindusflater som sliper mye lys inn i rommet. Her er flere møbleringsmuligheter og plass til sittegruppe og spisestubod hvor famille og venner kan samles til hyggelige måltider.
Leiligheten har HTH-kjøkkeninnredning med hvite, glatte fronter med håndtak av rustfritt stål og benkeplate i mørk grå laminat. Komfyr med platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger.

Leiligheten har to baderom hvorav det ene ligger i direkte tilknytning til hovedsoverommet. Baderommene er moderne flislagt bad hvite fliser på vegg og grå fliser på gulv. Badet som ligger i tilknytning til hovedsoverommet har baderomsinnredning med hvite glatte fronter, og håndtak i rustfritt stål, servant med ettgreps blandebatteri, speil med lys og stikkontakt. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne og badekar. Badet med adkomst fra gang har servant , wc og dusj med dusjvegger i glass.
Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er romslig med skyvedørsgarderobe og direkte adkomst til walk in closet og privat bad. Det andre er noe mindre, men har ogs¨garderobe.

Leiligheten har en innvendig bod samt et praktisk walk in closet.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 bad, 2 soverom, walk-in closet og innvendig bod.

Standard
Hele leiligheten har høy standard.
2 bad: To store flislagte bad.
Kjøkken: HTH-kjøkken med integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin og komfyr med platetopp. Det vil følge med frittstående kombiskap.
Dører og vinduer: Innvendige dører i hvit glatt utførelse. Hvite vinduer. Listverk er hvitmalt og gjæret med synlige spikerhull. Systemlås i fellesdører.
Gulv : Parkett 14 mm eik og eikelister. Mørkegrå fliser på badet.
Vegger: Hvitmalt. Hvite fliser på badet.
Balkong: Balkongdekker med tredekke. Rekkverk i glass og stål.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Oppvarming
Oppvarming i leiligheten er vannbårent anlegg med gulvvarme i alle rom . Varmtvann leveres fra felles varmtvannstank i energisentralen.
Energibehovet til oppvarming og varmt tappevann dekkes ved tilkobling til fjernvarmenett i egen energisentral i kjeller.

Energimerking
Boligen har energikarakter B
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 23 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.05.2018
Leietid: 15.05.2018 - 14.05.2021

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 9

Bruksnr: 16

Seksjonsnr: 33


Sist endret: 5. mars 2018 13:30

Referanse: 22156Månedsleie

23.000,-

Ledig fra

15. mai

Ledig til

14. mai 2021

Type

3-roms

Energimerking

B

BRA

112m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer