Trykk enter for å søke

Hans Nordahls gate 60, 0481 Oslo

STORO - Nyere, møblert 3-roms leilighet med balkong og privat takterrasse. Varmtvann, fyring, kabel-TV og internett inkludert. Ledig 1.4.2018.

16.500,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, MøblertKontaktperson
Mikaela Victoria Leinonen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22160/0062-18

Eiendommen
Adresse: Hans Nordahls gate 60, 0481 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Sagene
Areal: ca. 63 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 4
Matrikkel: Gnr 79, Bnr 127, Snr 63, Boenhet H0403

Beliggenhet
Attraktiv og sentral beliggenhet på Grefsen stasjon. Fra leiligheten er det kort avstand til Storo, Nydalen, Torshov, Grünerløkka og Sagene. Disse områdene byr på et rikt utvalg av restauranter, barer og kafeer, utesteder og shoppingmuligheter. Innen gangavstand har du Åpent Bakeri med Lofthus Samvirkelag, en av Oslos kanskje beste pizzarestauranter på kveldstid og kaffé og boller på dagtid. Rett rundt hjørnet finner du Nordpolen med populære Jewel of India, Pizza Pancetta, og Cafe Cortado&Bar.

Grisen, HvaSkjer på Soria Moria og Trikkestallen er også noen av nærområdets høydepunkter. Det Andre Teatret ligger like i nærheten, og byr på uhøytidelig underholdning som improteater. Med få minutters gange havner du på Storo. Her finner du Storo Storsenter med sine 130 butikker og fantastiske shoppingmuligheter. På Storo har de også satt i gang med å bygge Norges største kino og den vil stå ferdig vinteren 2017-2018.

Opplev grønt naboskap med Torshovdalen og Torshovparken, like i nærheten. Kort vei er det også til Akerselva med Bjørvika i sør og Maridalsvannet i nord, hvilket er nærmest synonymt med gode turmuligheter. Lett adkomst til Marka ved hjelp av trikk nr. 11 til Kjelsås eller buss nr. 56 til Solemskogen. For trening innendørs, har du nye fitness.xpress Storo, SATS Storo, Fitness24seven på Storo, Sandaker treningssenter eller Myrens Sportssenter på Torshov.

Det er kort vei til de fleste utdanningsinstitusjoner i Oslo. Handelshøyskolen BI er innen gåavstand, få minutter med T-bane fra Storo har du Universitet i Oslo på Blindern. I løpet av ca. 11 minutter med T-bane er du i sentrum av byen med alt den har å by på.
Det er svært godt kollektivtilbud i nærområdet. Trikkene 11, 12 og 13 har nærmeste holdeplass ved Grefsenveien. Trikk 17 stopper ved Sinsenkrysset. Buss 30 stopper ved Haarklous plass. T-banestasjon Storo ligger i kort avstand fra leiligheten, og frakter deg rundt i byen. Toget (Gjøvikbanen) stopper på Grefsen stasjon.

Adkomst
Adkomst fra Hans Nordahls gate.

Beskrivelse
Leiligheten var ferdigstilt i 2016 og holder en gjennomgående høy standard. Boligen ligger i byggets 4. etasje med heisadkomst, og leies ut møblert for langtidsleie. Ledig fra 1. april 2018.

Innbydende entré med parkett på gulv og malte flater. Entréen har skyvedørsgarderobe med speilfront og dørcalling.
Svært lys og romslig åpen løsning mellom kjøkken og stue. Kjøkkenet har moderne hvit innredning og integrerte hvitevarer (komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap). Egen spiseplass på kjøkkenet med spisebord og stoler. I stuen er det rikelig med naturlig lysinnslipp fra store vindusflater. Dobbel sofagruppe og salongbord medfølger.
Adkomst fra stue til balkong med flott fjordutsikt og gode solforhold med ettermiddags- og kveldssol. I tillegg har leiligheten en privat takterrasseparsell på ca. 10 kvadratmeter.
Hovedsoverommet har moderne farge- og materialvalg, dobbeltseng (150cmx200cm), og integrert skyvedørsgarderobe med speilfront. I tillegg deler soverommet samme fantastiske utsikt som balkongen. Det andre soverommet har seng (90cmx200cm) som kan dras ut til ekstra seng for gjester. Plass til garderobeløsning og flott utsyn fra soveromsvinduet.
Pent, flislagt baderom med varmekabler i gulv, dusjhørne med innfellbare glassdører og vaskemaskin.

Varmtvann og fyring er inkludert i husleien.
Kabel-TV og internett (grunnpakke) fra Canal Digital er inkludert i husleien, så lenge sameiet har en kollektiv avtale.HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen gjennom "send melding"-knappen i annonsen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere. (SMS besvares ikke)
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, baderom, to soverom og åpen løsning mellom kjøkken og stue.

Ytre rom:
Balkong og privat takterrasseparsell.

Standard
Leiligheten sto ferdigstilt i 2016 og holder en gjennomgående høy standard.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, privat takterrasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.
Det er muligheter for å leie garasjeplass i garasjesameiet tilknyttet sameiene.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 16 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.04.2018
Leietid: 01.04.2018 - 31.03.2020

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mikaela Victoria Leinonen
Mobil: 90016290

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 79

Bruksnr: 127

Seksjonsnr: 63


Sist endret: 14. februar 2018 14:45

Referanse: 22160Månedsleie

16.500,-

Ledig fra

1. apr

Ledig til

31. mar 2020

Type

3-roms

Energimerking

C

BRA

63m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer