Trykk enter for å søke

Kruses Gate 3B, 0263 Oslo

Frogner - Lekker og stilig 3-roms leilighetr med god takhøyde og smart hems. V.v Inkl.

15.900,- per måned

Inkluderer varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Delvis møblertKontaktperson
Kristoffer Oppen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22182/0071-18

Eiendommen
Adresse: Kruses Gate 3B, 0263 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 55 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 213, Bnr 235, Snr 4, Boenhet H0203

Beliggenhet
Eiendommen ligger i et meget populært, urbant og sentralt boligområde på Frogner i Oslo. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene der.

Fra boligen er det gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter, i tillegg til Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Boligen har også kort vei til lekeplass, skøytebane, Gimle Kino og flere treningssentre etc.

Det er få minutters gange til Aker brygge og Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk. Du kan også gå promenaden langs Frognerkilen og stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende gater.

Beskrivelse
Leiligheten har en luftig stue med takhøyde på 3 meter og åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er holdt i et stilrent design, med integrert komfyr, induksjonstopp og kjøl/frys og oppvaskmaskin. Videre er det flislagt bad/vaskerom med gulvvarme og opplegg for tørketrommel/vaskemaskin, samt to soverom med garderobeskap. Det er også hems over del av leiligheten. Du finner ytterligere lagringsmuligheter i entréen og en disponibel kjellerbod.

Eiendommens rom
Indre rom:
entré, stue/spisetsue/kjøkken, to soverom og bad/WC/vaskerom.

Ytre rom:
1 Kjellerbod

Standard
Entré
Fra inngangspartiet går det felles trappegang til leilighetsplan. Trappegangen har sisalteppe i trinnene, rekkverk i smijern og håndløper i tre. På veggene er det fastmontert belysning. Entréen gir et godt førsteinntrykk av boligen med lysmalte vegger mot flislagt gulv med varme. Inne i gangen er det trestavs Merbau parkett og åpen garderobeløsning.

Stue/spisestue
Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, har trestavs Merbau parkett på gulv, samt plass til sofa med tilhørende møblement. Tre store vinduer sørger for rikelig med naturlig lys. Lysmalte overflater forsterker rommets moderne uttrykk. Stigen på veggen fører opp til fin hemsløsning med oppbevaringsmuligheter.

Kjøkkeninnredningen kler stuen med sine hvite glatte fronter, benkebelysning og fliser over benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Kjøkkenet har integrert stekeovn, induksjonstopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Takhøyde på ca. 3 meter i stue/kjøkken.

Bad/wc/vaskerom
Badet har flislagte overflater, downlights i himling og varme i gulvet. Det er servant på skapinnredning med glatte fronter, speil, dusj og veggmontert toalett. Rommet har opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to trivelige soverom med trestavs Merbau parkett på gulv og tilhørende garderobeskap. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. åpen garderobeløsning i entréen og en hems over del av leiligheten. Dette suppleres med en disponibel bod i kjelleren.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 900 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: omgående
Leietid: 01.03.2018 - 28.02.2021

I de 9 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 9-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Kristoffer Oppen
Mobil: 91804410

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 213

Bruksnr: 235

Seksjonsnr: 4


Sist endret: 1. mars 2018 15:15

Referanse: 22182Månedsleie

15.900,-

Ledig fra

1. mar

Ledig til

28. feb 2021

Type

3-roms

Energimerking

G

BRA

55m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer