Trykk enter for å søke

Villaveien 18, 1385 Asker

Ny og moderne leilighet i naturskjønne omgivelser på Dikemark i Asker. 2 soverom og stor balkong. Garasjeplass og internett inkludert. Nominert til årets bygg!

14.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22184/0073-18

Eiendommen
Adresse: Villaveien 18, 1385 ASKER
Kommune: Asker
Areal: ca. 69 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 6
Matrikkel: Gnr 89, Bnr 25, Snr 32, Leil.nr 605, Boenhet H0605

Beliggenhet
Mange som vil si farvel til asfaltjungelen tror de samtidig må gi slipp på mange av byens goder. Sykepleierskolen er eksempelet på at dette ikke stemmer. Etter kun 10 minutter med bil kommer du til Asker sentrum, et moderne og unikt sentrum med god balanse mellom utesentrum og senter. Asker sentrum er et urbant, intimt og hyggelig sentrum med yrende liv takket være et spennende mangfold av butikker, handel, serveringssteder, tjenester og opplevelser på gateplan. Her får du også mulighet for en kulturell fritid med blant annet konserter, teater, kino, bibliotek og gallerier. Kjører du 10 minutter med bil i motsatt retning kommer du til Heggedal, et hyggelig tettsted hvor du også vil finne butikker, spisesteder og servicetilbud. Heggedal er i startgropen av en spennende utvikling i årene som kommer, og vil når det står ferdig være et mangfoldig handelssentrum. Fantastiske tur og skiløyper til blåfjellhytta, vardåsen med alpinanlegg og Dikemarksvannene med utleie av kano og kajakk.

Det går tog hvert tiende minutt fra asker og Heggedal. Bussholdeplass like ved.

Beskrivelse
Boligkomplekset er nominert til årets bygg 2018! Arkitekturperle.

Tidligere sykepleierskole/internat er ombygd til leiligheter. Bebyggelsen består av en lav del i en etasje med underetasje der det innredes 7 rekkehus og en høyblokk i 6 etasjer med kjeller der det innredes 36 leiligheter, dvs. totalt 43 enheter. All eksisterende bygningsmasse er bygget om, og det er oppført nye fasader og balkonger. Endel av teglfasadene er beholdt og etterisolert på innsiden. Parkeringsanlegg er bygd under bakken og på bakkeplan i gårdsrommet. Rekkehus og leiligheter med direkte utgang til hageareal vil få vedtektsfestet bruksrett til hageareal som naturlig flukter til deres seksjon.

NextGenTel er leverandør av Internett- og TV-tjenester via fiberkabel. Internett med hastighet 100/100 Mbps er inkludert. TV-pakke kan bestilles utenom.

Anbefaler å ta en tur innom nettsiden for prosjektet: http://www.sykepleierskolen.no/

Eiendommens rom
Indre rom:
Gang, bad, innvendig bod, 2 soverom, stue og kjøkken. Balkong på 11 kvm.

Standard
GULV
Det er lagt en-stavs klikkparkett i Ask ferdig overflatebehandlet i alle rom bortsett fra bad, wc og vaskerom.

VEGGER
Innvendige veggkonstruksjoner er enten i betong eller stålstendere kledt med gipsplater. Alle lettvegger er isolerte. Alle gipsoverflater i boenhetene er sparklet og malt.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Norema. Sprutplate bak benk i glass. Integrerte hvitevarer: kombi kjøl/fryseskap, stillegående oppvaskmaskin, ovn og induksjonstopp fra Siemens. Avtrekkshette i stål.

BAD
Gulv og vegg på bad er flislagt. Benkeplate i laminat, innlimt speil, servant med pop-up ventil, servantskap fra Norema, ettgreps servantarmatur, vegghengt toalett, takdusj med hånddusj og ettgreps dusjarmatur samt slukrenne i dusj. Dusjdører i glass. Opplegg for vaskemaskin.

OPPVARMING OG VARMTVANN
Det er vannbåren gulvvarme i entre/gang, soverom, stue, kjøkken og bad, i tillegg til elektriske varmekabler på bad. Bygget får energi fra fjernvarmeanlegget til Bioenergi AS.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon med video, balkong, bredbånd og tv-kanaler leveres gjennom fibert. NextGenTel er leverandør.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Det er vannbåren gulvvarme i entre/gang, soverom, stue, kjøkken og bad, i tillegg til elektriske varmekabler på bad. Bygget får energi fra fjernvarmeanlegget til Bioenergi AS.
Varmvann blir avregnet. Normalt forbruk er inkludert. Overforbruk vil faktureres leietaker.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 14 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Omgående
Leietid: 05.03.2018 - 04.03.2021

I de 8 første månedene er det ikke adgang for partene til å si opp avtalen. Etter utløpet av 8-månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med frist på 3 måneder, regnet fra den første dag i den påfølgende måned. Opphør av avtalen blir ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 220

Gårdsnr: 89

Bruksnr: 25

Seksjonsnr: 32

Leilighetsnr: 605


Sist endret: 19. mars 2018 10:00

Referanse: 22184Månedsleie

14.000,-

Ledig fra

5. mar

Ledig til

4. mar 2021

Type

3-roms

Energimerking

C

BRA

69m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer