Trykk enter for å søke

Hagegata 31, 0650 Oslo

Tøyen Torg - Nyoppusset 5-roms leilighet med god standard. Kabel TV, strøm, varmtvann og fyring er inkludert!

26.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann, elektrisitet
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, UmøblertKontaktperson
Linn Coucheron Berli

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22216/0085-18

Eiendommen
Adresse: Hagegata 31, 0650 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: Primærrom ca. 85 kvm.
Antall rom: 5
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 231, Bnr 527, Snr 45, Boenhet H0502

Beliggenhet
Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Tøyen. I dag tiltrekker området seg mange unge og er en bydel med positiv utvikling. Stort utvalg av kaféer og restauranter i nærområdet, enten det er for en rask lunsj, take away eller en større middag. En kort spasertur fra leiligheten ligger også et av byens beste vannhull, Oslo Mekaniske.
Innenfor en radius på cirka 500 meter finner du KIWI, Coop og Bunnpris. Tøyensenteret, eller Tøyen Torg, som det er omdøpt til, er i ferd med å rustes opp samtidig som det åpner flere nye spisesteder og butikker. Det gamle postkontoret på Tøyen senter har blitt til utestedet Postkontoret. Dette har blitt en populær møteplass for folk fra Tøyen. Du finner også andre nyåpnede restauranter som Melt (thai) og Anatolia (tyrkisk). Samurai Sushi ligger også rett nedenfor Tøyen Torg.
Grønnsakhandlerne på Grønland Basar kan også anbefales, her finnes også et av Vinmonopolets utsalg. Det er for øvrig kort vei også til Grünerløkka, enten til fots eller med bysykkel. Der er det et bredt tilbud av trivelige kafeer og spisesteder som Villa Paradiso (pizzarestaurant), Delicatessen (tapas), Mucho Mas (meksikansk), Fru Hagen og Godt Brød. Her finnes det også et bra shoppingstrøk, barer, konserter og Ringen kino.
I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til flotte tur-og rekreasjonsområder som Botanisk hage, Tøyenparken (Miniøya & Øyafestivalen), Middelalderparken, Ola Narr, Sofienbergparken, Birkelunden og Kampen park. Det er også kort vei til hyggelige Akerselva. Langs elva finner du grøntområder og flotte turveier, men også rester av Oslo østs spennende industrihistorie.
Området kan ellers by på flere moderne treningssentre som Arctic på Tøyenbadet, SATS på Kampen, Elixia i Bjørvika og Stamina Key og Partner Gym på Grønland.

Beskrivelse

MULIGHETER FOR RASK OVERTAGELSE!

Nyoppusset 5-roms leilighet med god standard. Leiligheten ligger i byggets 5. etasje med heis. Leiligheten har store vindusflater, noe som sikrer meget gode lys- og solforhold. Overflatene i leiligheten er holdt i lyse og moderne farger, laminat på samtlige gulv med unntak av baderom/wc der det er fliser. Leiligheten har en god planløsning og inneholder entré med garderobeskap, stue med muligheter for sofa- og spisegruppe, utgang til balkong, kjøkken med hvitevarer, flislagt bad, separat wc og 4 soverom med garderobeskap. Leiligheten disponerer en bod i kjeller.

Strøm, varmtvann og fyring er inkludert i husleien.

P.t. er TV fra GET inkludert i husleien. Dette er inkludert så lenge avtalen med leverandør ikke endres. Leietaker tegner eget abonnement for internett. Abonnement utover standardpakken må dekkes av leietaker. Dekoder medfølger ikke.

HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad, wc, kjøkken, stue og 4 soverom.

Ytre rom:
Leiligheten disponerer 1 bod i kjeller.

Standard
Entré: Lys og åpen entré med god plass til kles- og skooppbevaring.

Kjøkken: Pent kjøkke med flere gode løsninger som innvendige skuffer, uttrekkbar hjørnehylle med mer. Alle hvitevarer er integrerte og medfølger leiligheten; ovn, platetopp, oppvaskmaskin og kombiskap.

Stue: Luftig og åpen stue med muligheter for hyggelig sofagruppe og tilhørende møblering. Utgang til solrik balkong.

Bad: Delikat baderom med fliser og varmekabler. Dusj med glassvegger, servant med skuffer og speil, tørketrommel og vaskemaskin. Separat WC.

Soverom: Det er fire soverom i leiligheten. Alle soverommene har garderobeskap og plass til dobbelseng.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Elektrisitet, varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Dette er inkludert i husleien.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 26 000 pr. måned. Elektrisitet, varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 03.04.2018
Leietid: 03.04.2018 - 02.04.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Linn Coucheron Berli
Mobil: 41510377

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 231

Bruksnr: 527

Seksjonsnr: 45


Sist endret: 9. mars 2018 14:00

Referanse: 22216Månedsleie

26.000,-

Ledig fra

3. apr

Ledig til

2. apr 2021

Type

5-roms

Energimerking

F


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer