Trykk enter for å søke

Enoks Vei 21, 1181 Oslo

Ekeberg - 3-roms topp leilighet - innglasset balkong - tv/internett inkludert

15.500,- per måned
Fasiliteter

Balkong, MøblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
22269/0551-19

Eiendommen
Adresse: Enoks Vei 21, 1181 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordstrand
Areal: Primærrom ca. 67 kvm.
Antall rom: 3
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 134, Bnr 13, Andelsnr 158, Boenhet H0302

Beliggenhet
Beliggende solrikt til i et meget attraktivt boligområde på Ekeberg. Kort vei til offentlig kommunikasjon, nærbutikk (Spar) og friområdet på Ekebergsletta. 1 minutts gange til populære Blafre, en koselig lokalkafe og barnebutikk i Ballplassveien.

Et svært rikt fritidstilbud i umiddelbar nærhet og flotte turområder i Brannfjellskogen og på Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan bl.a. by på fasiliteter som lysløype, skiløype, idrettsanlegg, minigolfbane, husdyrpark og ridesenter, store friområder, Ekeberg skulpturpark, Ekebergrestauranten m.m.

Nærhet også til Østmarka, samt at fjorden med flere hyggelige badestrender ligger en kort kjøretur unna. Kort skolevei til Ekeberg skole og flere barnehager i nærområde. En kort sykkeltur unna finner man Holtet med populære Jacob´s, Åpent Bakeri/Lofthus Samvirke og BestHelse helsesenter. Kort vei også til Lambertseter Senter, med bl.a. kino, bibliotek og et bredt utvalg av butikker og flere spisesteder. Manglerud- og Bryn senteret er også i nærheten.

Eiendommen ligger innenfor bomringen, hvor sentrum ligger kun få minutter unna. Et mangfold av lokale idrettslag og foreninger, som f.eks. Bekkelaget sportsklubb (BSK) og KFUM/KFUK.
Idrettslagene tilbyr aktiviteter som fotball, håndball, friidrett, orientering, ski, innebandy mm. Området byr på friidrettsbane på Sportsplassen, flere kunstgressbaner, Ekeberg flerbrukshall og Ekeberghallen samt Bekkelaget tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien.

Det er ca. 3 minutters gange fra leiligheten til nærmeste bussholdeplass med flere gode bussforbindelser. Fra Simensbråten går buss nr. 34 (Ekeberg hageby - Tåsen) og buss nr. 23 (Lysaker - Simensbråten) med hyppige avganger. Ca. 10 min med buss til Oslo sentrum. Nærmeste T-banestasjon er Ryen T-bane. Fra Ekeberg kommer du raskt inn til Oslo sentrum og andre sentrale deler av Oslo. Treningsstudio: Sats Elixia på Manglerud, Lambertseter og Ryen. BestHelse på Holtet og EVO treningssenter på Sæter.

Beskrivelse
Fin, nyoppusset 3-roms leilighet nå. Trafikkskjermet beliggenhet med kort vei til offentlig kommunikasjon, nærbutikk og Ekebergsletta. Leiligheten ligger i 3.etg og leies ut møblert.

Leiligheten har en romslig entrè med plass til garderobe. Begge soverom har store garderobeskap og senger som følger med. Lys og fin stue med utgang til innglasset balkong - her får man et ekstra rom på sommeren. Plass til spisegruppe i stuen. Kjøkkenet er nyoppusset i moderne farger og alle hvitevarer. Liten hyggelig spisekrok. Badet har nytt dusjkabinett og vaskemaskin. Ikke tillatt med hund.

HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen gjennom "send melding"-knappen i annonsen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere. (SMS besvares ikke)

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, baderom, 2 soverom, kjøkken, stue med utgang til innglasset balkong.

Standard
De fleste gulv er nymalte tregulv utenom badet som har fliser. Nymalte vegger og nytt kjøkken med alle hvitevarer.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 21.10.2019
Leietid: 21.10.2019 - 15.06.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.07.2020, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.10.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.07.2020 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 134

Bruksnr: 13


Sist endret: 18. oktober 2019 10:20

Referanse: 22269Månedsleie

15.500,-

Ledig fra

21. okt

Ledig til

15. jun 2021

Type

3-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer