Trykk enter for å søke

Enoks Vei 21, 1181 Oslo

Ekeberg - 3-roms topp leilighet - innglasset balkong - tv/internett inkludert

15.000,- per måned
Fasiliteter

Balkong, MøblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
22269/0112-18

Eiendommen
Adresse: Enoks Vei 21, 1181 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordstrand
Areal: Primærrom ca. 67 kvm.
Antall rom: 3
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 134, Bnr 13, Andelsnr 158, Boenhet H0302

Beliggenhet
Beliggende solrikt til i et meget attraktivt boligområde på Ekeberg. Kort vei til offentlig kommunikasjon, nærbutikk (Spar) og friområdet på Ekebergsletta. 1 minutts gange til populære Blafre, en koselig lokalkafe og barnebutikk i Ballplassveien.

Et svært rikt fritidstilbud i umiddelbar nærhet og flotte turområder i Brannfjellskogen og på Ekebergsletta. Området rundt Ekebergsletta kan bl.a. by på fasiliteter som lysløype, skiløype, idrettsanlegg, minigolfbane, husdyrpark og ridesenter, store friområder, Ekeberg skulpturpark, Ekebergrestauranten m.m.

Nærhet også til Østmarka, samt at fjorden med flere hyggelige badestrender ligger en kort kjøretur unna. Kort skolevei til Ekeberg skole og flere barnehager i nærområde. En kort sykkeltur unna finner man Holtet med populære Jacob´s, Åpent Bakeri/Lofthus Samvirke og BestHelse helsesenter. Kort vei også til Lambertseter Senter, med bl.a. kino, bibliotek og et bredt utvalg av butikker og flere spisesteder. Manglerud- og Bryn senteret er også i nærheten.

Eiendommen ligger innenfor bomringen, hvor sentrum ligger kun få minutter unna. Et mangfold av lokale idrettslag og foreninger, som f.eks. Bekkelaget sportsklubb (BSK) og KFUM/KFUK.
Idrettslagene tilbyr aktiviteter som fotball, håndball, friidrett, orientering, ski, innebandy mm. Området byr på friidrettsbane på Sportsplassen, flere kunstgressbaner, Ekeberg flerbrukshall og Ekeberghallen samt Bekkelaget tennisklubb (BTK) med anlegg innerst i Jomfrubråtveien.

Det er ca. 3 minutters gange fra leiligheten til nærmeste bussholdeplass med flere gode bussforbindelser. Fra Simensbråten går buss nr. 34 (Ekeberg hageby - Tåsen) og buss nr. 23 (Lysaker - Simensbråten) med hyppige avganger. Ca. 10 min med buss til Oslo sentrum. Nærmeste T-banestasjon er Ryen T-bane. Fra Ekeberg kommer du raskt inn til Oslo sentrum og andre sentrale deler av Oslo. Treningsstudio: Sats Elixia på Manglerud, Lambertseter og Ryen. BestHelse på Holtet og EVO treningssenter på Sæter.

Beskrivelse
Fin, nyoppusset 3-roms leilighet ledig fra 15.april til leie. Trafikkskjermet beliggenhet med kort vei til offentlig kommunikasjon, nærbutikk og Ekebergsletta. Leiligheten ligger i 3.etg og kan leies ut møblert som på bildene men kan også være umøblert om ønskelig.

Leiligheten har en romslig entrè med plass til garderobe. Begge soverom har store garderobeskap og senger som kan følge med. Lys og fin stue med utgang til innglasset balkong - her får man et ekstra rom på sommeren. Plass til spisegruppe i stuen. Kjøkkenet er nyoppusset i moderne farger og alle hvitevarer. Liten hyggelig spisekrok. Badet har nytt dusjkabinett og vaskemaskin. Ikke tillat med hund.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, baderom, 2 soverom, kjøkken, stue med utgang til innglasset balkong.

Standard
De fleste gulv er nymalte tregulv utenom badet som har fliser. Nymalte vegger og nytt kjøkken med alle hvitevarer.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 16.04.2018
Leietid: 16.04.2018 - 15.04.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 134

Bruksnr: 13


Sist endret: 5. april 2018 12:45

Referanse: 22269Månedsleie

15.000,-

Ledig fra

16. apr

Ledig til

15. apr 2021

Type

3-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer