Trykk enter for å søke

Nedre Skøyen vei 4, 0276 Oslo

Skøyen - Delikat leilighet med 2 soverom. Garasjeplass, oppvarming, varmtvann, tv-kanaler og internett inkludert.

17.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22279/0128-18

Eiendommen
Adresse: Nedre Skøyen vei 4, 0276 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Ullern
Areal: ca. 74 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 3, Bnr 448, Snr 162, Leil.nr 4

Beliggenhet
Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet på Skøyen i et område bestående av nyoppførte bolig- og næringsseksjoner i moderne utførelse med vekt på funksjonalitet og trivsel.
Skøyen har de senere årene utviklet seg til et serviceområde i highend klassen og har et utstrakt tilbud av servicefasiliteter som butikker, caféer, restauranter, bank, postkontor, treningssenter etc.
Karenslyst allé fremstår som en av byens mest ekspanderende og populære gater med et rikt og spennende utvalg av mote, interiør, kafé/restaurant, etc. Her finner du Brødbakerne, Joe & The Juice, Tårnhuset, samt mateventyret Maschmanns Matmarked - et ferskvaremarked med brasseri, grill, bakeri og pizzeria.
Offentlig kommunikasjon som buss, trikk og tog ligger i ca 2 minutter gange fra leiligheten og tar deg dit du vil på kort tid, og med sin nærhet til Bygdøy og Frognerparken har området flotte tur- og rekreasjonsmuligheter
året rundt.
Bygdøy ligger også i gang- og sykkelavstand med museer, flott turterreng og fine badeplasser. Det er sykkelsti langs Frognerkilen inn til Aker Brygge og ut langs Bestumkilen mot Sandvika, samt kort vei til lysløyper på Frognerseteren. Om vinteren er det i tillegg oppkjørte skispor på Bygdøy og i Frognerparken.

Beskrivelse
Nedre Skøyen vei 4 er en lys og moderne 3-roms selveierleilighet i femte etasje, med flott utsikt fra uteplass og sjenerøse vindusflater.
Boligen har en sentral beliggenhet på Skøyen med bussholdeplass, trikkestopp og togstasjon i nærområdet, samt kort gangavstand til den populære handlegaten Karenslyst allé.
Fra stuen har leiligheten utgang til en overbygd, sydvestvendt balkong på ca. 12,5 kvm med gode solforhold.
Det er parkering på reservert plass i felles garasjeanlegg i kjelleren.
Innvendig fremstår leiligheten med lyse, nøytrale fargevalg, gjennomgående god standard og fin planløsning. Boligen har en lys entré med dobbelt garderobeskap og stue i åpen løsning til kjøkken. Kjøkkenet har nyere fronter og flere integrerte hvitevarer fra 2016, og i stuen er det god plass for spisebord. Videre har boligen et tidløst bad med dusjhjørne, to pene soverom med garderobeløsning, samt ytterligere lagringsplass i disponibel kjellerbod.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, bad, stue, kjøkken, 2 soverom.

Ytre rom:
Bod

Standard
Leiligheten har en lys og tiltalende stue i åpen løsning med et moderne kjøkken. Rommet formelig bades i lys fra meget sjenerøse vindusflater og terrassedør mot sydvestvendt balkong. Det er lagt parkett på gulvet og veggen er holdt i hvitt, pent oppbrutt av en gråmalt fondvegg.

Kjøkkenet ble oppgradert med nye fronter og flere integrerte hvitevarer i 2016. Videre har kjøkkenet integrert stekeovn induksjonstopp, integrert kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator.

Badet er tidløst innredet med grå fliser på gulv og hvite fliser på veggene. Rommet har gulvvarme, downlights og mekanisk avtrekk. Innredningen består av integrert speil med spotbelysning, enkel servant, hvitt servantskap og grå, laminatbenkeplate. I tillegg finnes det veggmontert toalett, dusjhjørne med skyvedør og tett sokkel, samt opplegg for vaskemaskin.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Oppvarmingen er basert på vannbåren varme med radiatorer. Det benyttes fjernvarme i bygningen. Elektrisk gulvvarme på bad.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 17 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.04.2018
Leietid: 15.04.2018 - 14.04.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 3

Bruksnr: 448

Seksjonsnr: 162

Leilighetsnr: 4


Sist endret: 3. april 2018 10:00

Referanse: 22279Månedsleie

17.000,-

Ledig fra

15. apr

Ledig til

14. apr 2021

Type

1-roms

Energimerking

D

BRA

74m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer