Trykk enter for å søke

John Østensens vei 6, 1394 Nesbru

Totalrenovert enebolig med høy standard. Garasje, kino, båtplass. 2-roms anneks i hagen- MULIGHET FOR FREMLEIE AV ANNEKS!

35.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Kristoffer Oppen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
22288/0130-18

Eiendommen
Adresse: John Østensens vei 6, 1394 NESBRU
Kommune: Asker
Areal: .
Antall rom: 6
Matrikkel: Gnr 39, Bnr 165

Beliggenhet
Attraktivt, veletablert og barnevennlig boligområde på Nesbru. Gode solforhold og kort vei til både marka og fjorden. Fra boligen er det ca 8 minutters gange til bussholdeplass med hyppige avganger til blant annet Oslo, Asker og Sandvika. På Nesbru finner du et variert servicetilbud med dagligvare, treningssenter, frisør, spisesteder og en rekke andre spesialforretninger. Innenfor gangavstand har du tilgang til et godt utvalg av dagligvare, med Meny, Rema 1000, Mega og Kiwi.

Gangavstand til Holmen senter med et variert tilbud av forretninger. Holmen idrettspark, et av Asker og Bærums flotteste og mest rikholdige idrettsanlegg med flere fotballbaner, klatrevegg, ishall, turnhall, tennisanlegg og lysløyper, og Holmenskjæret med gode bade- og rekreasjonsmuligheter og ny svømmehall som snart står klar. I tillegg er det flere bademuligheter på Nesbru, med blant annet den lokale perlen Hestesund. Området kan dessuten by på flere småbåthavner og gode fiskemuligheter. Her finnes også gode turmuligheter, blant annet på Syverstad og Hval.

Med bil har du innenfor 10 minutters kjøring tilgang til Asker sentrum, Sandvika sentrum og Storsenter, IKEA og flere jernbanestasjoner. Både Asker og Sandvika er områder som kan by på et stort og variert utvalg av spisesteder, kulturtilbud og forretninger, og bør dekke de aller fleste behov.

Eiendommen sokner til Mellom Nes barneskole og Landøya ungdomsskole, i tillegg til at både Nesbru videregående og Steinerskolen er like ved. Av barnehager er Mellom Nes barnehage i umiddelbar nærhet, og Regnbuen steinerbarnehage og Landøya barnehage innenfor 1 km.

Beskrivelse
Velkommen til en totalrenovert enebolig i rolige og familievennlige omgivelser med en gjennomgående og høy standard med vannbåren varme i hele huset. Boligen er utstyrt med trådløst styringssystem hvor belysning, varme og persienner styres via mobilen og regnes som et "smart house".
Det er også mulighet til å benytte seg av en båtplass beliggende ca 200m fra boligen hvor det også er gode bademuligheter

I kjelleren har du muligheten til å benytte deg av en kino med 6 sitteplasser og suroundanlegg samt et oppholdsrom som kan brukes som et kontor eller treningsrom om ønskelig.

Boligen inneholder entré, stue/kjøkken, 2 bad, 3 soverom, treningsrom/kontor, Kino.

Mulighet for fremleie: Leietaker har muligheten til å leie ut annekset med en estimert leieinntekt på 11000 - 12000 kr/mnd.

Får man gjester eller man er en stor familie så vil man kunne dra godt nytte av annekset som ligger i hagen. her får man en 2-roms bolig med stue/kjøkken i ett samt et romslig soverom. På utsiden vil man ha mulighet til å benytte seg av terrassen som er godt skjermet fra området rundt.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, Stue, Kjøkken, 2 bad, 3 soverom, 1 oppholdsrom, Kino, teknisk rom.

Ytre rom:
Anneks: Entré, stue/kjøkken, soverom.

Garasje.

Standard
hele boligen er totalrenovert og holder høy standard.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kjøleskap, kombiskap, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel, Kaffemaskin.Boligen leies ut møblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kjøleskuffer, kombiskap.
Frittstående hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, hage, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass og i garasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 35 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.06.2018
Leietid: 01.06.2018 - 31.05.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Erlend Holden Landheim
Tlf.: 90636241

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 220

Gårdsnr: 39

Bruksnr: 165


Sist endret: 18. mai 2018 12:15

Referanse: 22288Månedsleie

35.000,-

Ledig fra

1. jun

Ledig til

31. mai 2021

Type

Enebolig

Energimerking

F


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer