Trykk enter for å søke

Henrik Sørensens Vei 20, 1065 Oslo

Ellingsrud - romslig 3-roms leilighet - møblert - langtidsleie fra juli

15.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
22294/0127-18

Eiendommen
Adresse: Henrik Sørensens Vei 20, 1065 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Alna
Areal: .
Antall rom: 3
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 107, Bnr 788, Andelsnr 88, Boenhet H0102

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et barnevennlig og sentralt boligområde på Ellingsrud/Karihaugen i Oslo kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, Furuset bad, alpinanlegg på Lindeberg, ishockey på Furuset og treningssenter med mer.

Verdensparken på Furuset har benker, griller, hinderløype, frukt- og bærhage, lekelandskap og bekk. Eiendommen har kort gangavstand til Østmarka med badevann, turstier, sykkelveier, lysløyper og skiløyper, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter hele året. Ellingsrud idrettspark og friområde ligger idyllisk til på Ellingsrudflaten, og rommer mange fotballbaner, ridesenter, tennisbaner og en flerbrukshall.

Fra Røykås kan du ta deg ut i lysløypenettet mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med blant annet 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Joker, Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Strømmen Storsenter, Triaden, Metro Lørenskog og Furuset senter et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med offentlig kommunikasjon eller bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Karihaugen for buss og Ellingsrudåsen for T-bane. Holdeplassene ligger henholdsvis ca. 200 og 500 meter fra boligen. Med bil tar det ca. 7 min til Lørenskog, 10 min til Strømmen, 10 min til Lillestrøm, 12 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har kort gangavstand til både Ellingsrudåsen barneskole og Ellingsrud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Beskrivelse
Lys og romslig 3-roms leilighet leies ut møblert utenom sengene på rommene. Leiligheten har 2 soverom med god plass til seng og garderobeskap. Separat wc og baderom. Kjøkkenet er lyst og fint med egen spisekrok og praktiske skyvedører. Alle hvitevarer på kjøkkenet følger med. Stor stue både sofagruppe, spisegruppe og med utgang til en innglasset balkong. Denne ligger fint og skjermet til selv om det er 1.etasje. Det følger med en parkeringplass i felles garasje og gratis felles vaskeri.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entrè, 2 soverom, baderom, wc, kjøkken, stue med utgang til innglasset balkong.

Standard
Leiligheten har laminat på alle gulv utenom bad og wc som har fliser. De fleste vegger er malt i lyse farger utenom badet som har fliser.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, tilgang fellesvaskeri, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 15 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse:
Leietid: 01.07.2018 - 30.06.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 107

Bruksnr: 788


Sist endret: 4. april 2018 15:15

Referanse: 22294Månedsleie

15.000,-

Ledig fra

1. jul

Ledig til

30. jun 2021

Type

3-roms

Energimerking

F


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer