Trykk enter for å søke

Tårnveien 1B, 0369 Oslo

VINDEREN/MAJORSTUEN - Stort rekkehus over 3.etg - 4 soverom, 2 bad, privat garasje og hage.

27.000,- per måned
Fasiliteter

Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Delvis møblert, PeisKontaktperson
Lone Olsen

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
22310/0083-20

Eiendommen
Adresse: Tårnveien 1B, 0369 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Vestre Aker
Areal: Primærrom ca. 127 kvm.
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 37, Bnr 273

Beliggenhet
Boligen har en fantastisk beliggenhet i et av Oslos aller mest populære boligområder, skjermet fra støy som sentrumsnære områder medfører, mens avstanden allikevel er kort til bymylderet og alle servicetilbud.

Frognerbadet og Frogner stadion, samt Frognerparken med gode rekreasjonsmuligheter for store som små. Legg søndagsturen til parken og nyt en matbit på Herregårdskroa med utsikt over skulpturanlegget Vigelandsparken. For den treningsglade er Sats/Elixia Colosseum i gåavstand ellers er Frognerparken et ypperlig sted for en joggetur. Vil man unne seg noe ekstra ligger Colosseum SPA en kort spasertur unna.

Fra boligen er det gangavstand til Majorstuen med et rikt servicetilbud, butikker, kaféer, restauranter og Colosseum kino med mer. Kort avstand til Bogstadveien og Hegdehaugsveien som er velkjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, konditorier, restauranter og utesteder. Her finner man alt fra de store, rimelige kleskjedene, til de fasjonable motehusene.

Eiendommen har gangavstand til Majorstuen barne- og ungdomsskole, Skøyen barneskole, Den Franske skole, Kristelig Gymnasium, Blindern, Forskningsparken, Politihøyskolen, samt privat Høyskole innen helse- og sosialfag, diakoni og ledelse. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i umiddelbar nærhet.

Adkomst
Buss 45 Majorstuen - Voksenkollen går rett nede i veien fra Volvat busstopp i Sørkedalsveien. Ellers går buss 46 fra Frøensalléen, t-bane fra Frøen med linje 1 og linje 2 og linje 3 fra Borgen. Majorstuen er et viktig kollektivknutepunkt ca. 5 min. gange fra boligen, med alle T-banelinjene, tre trikkelinjer, fem busslinjer og flybuss. Fra Majorstuekrysset kommer man seg enkelt rundt i hele Oslo.

Beskrivelse
Vi har gleden av å presentere dette flotte rekkehuset over tre plan, med god planløsning og fint privat uteområde. Fra inngangsdøren i underetasjen kommer man inn i en innbydende gang, med flislagt gulv og gulvvarme. Her er det en romslig integrert garderobeløsning med speil. Innenfor gangen er et av boligens to bad, med flislagte gulv, vegger, dusj og toalett. Stor innvendig bod i samme etasje. Opp trappen til første etasje kommer man inn i en romslig og lys stue, med peisovn. God plass til spisestuedel og TV-stue. Delvis separat kjøkken i lys og moderne utførelse fra stue, med kombiskap, komfyr og oppvaskmaskin. Det er gulvvarme under parkett i stue og kjøkken. I første etasje er det også et soverom, med garderobeskap. Utgang til solrik balkong fra stuen. I andre etasje finner man boligens tre andre soverom, hvor alle er av romslig størrelse. Her er også boligens hovedbad med flislagte gulv og vegger. Her er det badekar og dusj i ett. Vaskemaskin medfølger. Varmekabler i gulv. Boligen har loft med gulv.

Leietaker disponerer også fin uteplass, med markterrasse og hage. Privat garasje medfølger.
Rekkehuset er selveierbolig og ikke del av et sameie.

NB! Bildene av plantegning er kun ment som en illustrasjon. Noen mindre avvik kan forekomme. Plantegning er ikke utformet av fagperson.

INTERESSERT I VISNING OG / ELLER MER INFORMASJON?

Send meg en e-post [email protected] med litt informasjon om deg/dere som er interessert, samt eventuelle spørsmål, så tar jeg kontakt for mer info og/eller visningstidspunkt. Husk telefonnummer.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entré:
Innbydende inngangsparti. Entreen har fliser med varmekabler og skyvedørsgarderobe med speilfront. Ellers god plass til oppheng av yttertøy og plassering av sko.

Stue/ kjøkken:
Romslig stue som er svært enkel å innrede etter eget ønske med salong, TV-krok og spisestue. Det er god plass til stort spisebord for hyggelige sammenkomster. Stuen har en murt peis med innsats som naturlig blir et midtpunkt i rommet. Boligen har en vestvendt balkong på 6 kvm og en østvendt terrasse på 25 kvm, samt hage med utgang fra stuen.

Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen. Det er installert opplegg for vaskemaskin og ventilator over komfyr.

Soverom:
Boligen har tilsammen 4 gode soverom. Samtlige fremstår lyse og har god plass til møblement som hører et soverom til.

Bad:
Boligen har to flislagte bad med gulvvarme.

Ytre rom:
Garasje.


Standard
Boligen har blitt oppgradert de senere år. De fleste vinduene ble skiftet i april 2018.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, Kombi vask/tørk.
Frittstående hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har balkong, terrasse, hage, peis/ildsted, ikke-røyk, sentralt, barnevennlig, moderne, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje. I tillegg biloppstillingsplass foran boligen.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og vedovn.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 27 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 4 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.05.2020
Leietid: 01.05.2020 - 30.04.2023

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.01.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.04.2021.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.01.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lone Olsen
Mobil: 93481990

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 37

Bruksnr: 273


Sist endret: 16. mars 2020 17:30

Referanse: 22310Månedsleie

27.000,-

Ledig fra

1. mai

Ledig til

30. apr 2023

Type

5-roms

Energimerking

E


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer