Trykk enter for å søke

Strandhaugen 2, 0198 Oslo

Meget eksklusiv enebolig på Malmøya med fantastisk sjøutsikt - Svømmebasseng og jacuzzi på terrassen -

39.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, Umøblert, PeisKontaktperson
Cristina Lopez Gran

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
22312/0153-18

Eiendommen
Adresse: Strandhaugen 2, 0198 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Nordstrand
Areal: ca. 380 kvm. BRA.
Antall rom: 9
Matrikkel: Gnr 196, Bnr 183

Beliggenhet
Malmøya er en lite kjent perle av en øy kort vei fra Oslo sentrum. Det er som om man kommer til en annen, idyllisk verden når man har svingt av fra Mosseveien. På smale veier langs fjorden fordufter stress og mas og jag. Så kommer man til Malmøya som domineres av fredet natur og en blanding av gamle og nyere eneboliger.
Eiendommen ligger ved Oslofjorden og har en rolig beliggenhet i en blindvei i et særdeles attraktivt boligområde på Malmøya. Det er gangavstand til båthavn, stranden og sjøen.
Eiendommen har i tillegg kort vei til skoler, under 100 meter til nærmeste barnehage, under 10 min til bussholdeplassen, og flotte tur- og rekreasjonsområder.
På Malmøya er det i tillegg et aktivt seilerliv , en roklubb og naboskap med flere hyggelige fellesarrangement gjennom året.
Malmøya har egne barnehager og et godt oppvekstmiljø for barn og unge. Området har nærhet til Oslo sentrum samtidig som man kan nyte landlige omgivelser, frisk sjøluft og flott kystnatur, da store deler av strandsonen på øya er vernet naturområde.


Adkomst
Malmøya er tilknyttet offentlig kommunikasjon via buss rute 85. Nærmeste holdeplass ligger ca. 10 minutters gange fra boligen.

Beskrivelse
Strandhaugen 2 er en meget eksklusiv og innholdsrik enebolig over to plan med separat leilighet som man også kan leie mot et tillegg i prisen.
Boligen som ble oppført i 1968 er oppgradert og modernisert for ca. 3 år siden. Boligen har bl.a. en solrik og meget pent opparbeidet eiendom med praktfull sjøutsikt, flotte, tiltalende terrasser og utemiljø, samt en stor dobbeltgarasje. På terrassen ved hagen har du også utendørs svømmebasseng og jacuzzi.
Boligen ligger usjenert til i et idyllisk, naturskjønt og maritimt boligområde på Malmøya i Oslo og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og daglige servicetilbud.

Underetasjen består av hall/trapperom med mye lagringsplass, to lagerrom, kjellerstue med gulvvarme og utgang til terrasse og mulighet for spillrom, bad m/vannkulp og badstue, separat toalett, disponibelt rom/kontor, teknisk rom og au-pair bolig med soverom og dusjkabinett.

Første etasje besår av hall/trapperom med garderobeskap, vaskerom, kjølerom, kjøkken m/dør til terrasse, spisestue, to stuer (en med dør til terrasse), 4 soverom, 2 bad/wc og et walk-in-closet. Det er varme i alle gulv bortsett fra på soverommene.

Det er også en seksjonert hybel med tre soverom i tilknytning til huset. Denne er i dag leid ut for 15 000 kr. Dersom man også ønsker å leie denne hybelen må man øke husleien tilsvarende dagens leiepris.

Internett og kabel-TV leveres av Riks TV.
Eier er fleksibel på overtakelse i juli/august. 15.juli er kun et utgangspunkt. Overtakelse etter nærmere avtale.
Tomten er på ca. 2,1 mål.

Eiendommens rom
Indre rom:
Plan 2:
Entrè/gang med garderobeskap, hovedsoverom med eget bad og "walk-in-closet", soverom 2 med garderobeskap og utgang til balkong, soverom 3 med utgang til balkong og soverom 4 med garderobeskap, flislagt bad, vaskerom, kjølerom, stort kjøkken med hvite fronter og benkeplate i stein, samt peis, spisestue med god plass til spisegruppe, tv-stue, stue med fantastisk utsikt. Gulvvarme i alle rom bortsett fra på soverommene.

Plan 1:
To lagerrom, teknisk rom, "au-pair"-rom med soverom og dusjkabinett, kontor/disponibelt rom, flislagt bad med mini-basseng og badstue, separat wc, kjellerstue med gulvvarme og utgang til terrasse og hage.

Seksjonert hybeldel med tre soverom, kjøkken og bad i tilknytning til huset.

Ytre rom:
Dobbelgarasje.
Solrik hage med svømmebasseng og jacuzzi. Kort vei til liten strand rett nedenfor huset.

Standard
Gulv: En stavs tregulv, fliser. På plan 2 er det varme i alle gulv bortsett fra på soverommene, og på plan 1 er det varme i gulvet i kjellerstuen. Ellers er det gulvvarme på alle bad.
Vegger: Nylig malte flater, tapet og fliser på bad.
Kjøkken: Stort kjøkken med delvis integrerte hvitevarer. Peis. Benkeplate i stein, og hvite fronter. Utgang til terrasse.
Bad 1 (i tilknytning til master bedroom): Flislagt med varme i gulv, dobbelservant, dusj, avskilt toalett.
Bad 2: Flislagt med varme i gulv, dusj, toalett, servant.
Bad 3: Flislagt med varme i gulv, dusj, mini basseng, badstue.
Toalett: Flislagt med varme i gulv, servant, toalett.

Det er også et flislagt bad i hybeldelen.Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kjølerom, fryseskap, kombiskap, komfyr, dampovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.
Frittstående hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har balkong, terrasse, hage, peis/ildsted, opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i dobbelgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 39 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 16.07.2018
Leietid: 16.07.2018 - 15.07.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Cristina Lopez Gran
Mobil: 45904343

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 196

Bruksnr: 183


Sist endret: 18. mai 2018 14:15

Referanse: 22312Månedsleie

39.500,-

Ledig fra

16. jul

Ledig til

15. jul 2021

Type

Enebolig

Energimerking

G

BRA

380m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer