Trykk enter for å søke

Drammensveien 116E, 0273 Oslo

Skøyen/Frogner - Flott leilighet med 3 soverom og balkong

22.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22320/0155-18

Eiendommen
Adresse: Drammensveien 116E, 0273 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 74 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 212, Bnr 194, Snr 20

Beliggenhet
Sentral og attraktiv beliggendhet på Frogner/Skøyen, leiligheten ligger godt tilbaketrukket fra Drammensveien.
Shopping:
Drammensveien 116 har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved bl.a. Coop Mega og Meny. Fra eiendommen er det gangavstand til Karenslyst allé tilbyr et godt utvalg klesforretninger, caféer, restauranter, bank, postkontor, vinmonopol, matbutikker m.m. I tillegg til fasilitetene på Skøyen er det også kort gangavstand til Bygdøy allé, med sitt rike tilbud av cafeer og spisesteder samt spesial- og delikatesseforretninger. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.
Kollektivtilbud:
Området gir svært gode muligheter for offentlig kommunikasjon med en rekke kollektive transportmidler like i nærheten. I Thune og Nobels gate finner du holdeplasser, begge få minutters gange fra leiligheten. Her stopper trikken, linje 13 mellom Bekkestua og Grefsen. Busslinjene 20 og 31 passerer også og tar deg sammen med trikken raskt til sentrum, Aker Brygge, Majorstua og Fornebu/Snarøya. Skøyen stasjon ligger like ved leiligheten og har et bredt kollektivtilbud, deriblant Flytoget med hyppige avganger til Gardermoen, samt busslinjer videre i flere retninger. Det å ha bil i Drammensveien 116 F er lettvint, her kan man enkel komme seg ut på E18 og Ring 2. Leiligheten ligger også innenfor bomringen.
Fritidsaktiviteter:
Like utenfor inngangsdøren har man en idyllisk tursti langs Frognerbekken opp til Frognerparken. Videre kort vei til flotte tur- og rekreasjonsområder som Frognerkilen, Bygdøy og Skarpsnoparken. Frogner Stadion, Frogner tennisarena og Frognerbadet ligger også i kort gangavstand fra leiligheten. På Karenslyst allé finner du to treningssentre EVO, og Elixia/Sats.
Skoler og barnehager:
Det er flere skoler og barnehager i nærområdet, en god blanding av både private og offentlige skoler/barnehager.

Beskrivelse
Dette er en lys og luftig leilighet beliggende i 3 etg. med solrik balkong og 3 soverom. Leiligheten preges av luftige oppholdsrom, store vindusflater og herlige lysforhold.
Leiligheten tilbyr en arealeffektiv og god planløsning med blant annet 3 gode, lysmalte soverom, separat kjøkken med god skap- og benkeplass, stor stue med plass til både stor sofagruppe og spisebord uten at det demper den gode romfølelsen.
Fra stuen er det adkomst til balkongen.
Baderommet er delikat flislagt og romslig. Her er det dusjhjørne, pen innredning, toalett og opplegg til vaskemaskin.
Meget god og fleksibel planløsning med en rekke bruksmuligheter.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad, kjøkken, stue og 3 soverom.
Stuen har utgang til balkong.

Ytre rom:
Loftsbod

Standard
Kjøkken
Hyggelig kjøkken med god lagring og benkeplass. Hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr med keramisk koketopp og kjøl-/fryseskap medfølger.

Stue
Leiligheten har en pent innredet stue med lysmalte vegger og lyse gulv, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene. Stuen gir god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Store gode vindusflater gir en lys og god romfølelse. Fra stuen er det utgang til balkong. Peisen er ikke i bruk.

Soverom
Leiligheten har tre soverom, som alle er av god størrelse og har fine lysforhold. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a.

Baderom
Flott flislagt baderom med hjørnedusj. Innredning med servant og speil, toalett og opplegg for vaskemaskin.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.
Frittstående hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, kabel-tv er inkl. med forbehold om endringer i sameiets avtale, opplegg for bredbånd. Peisen er ikke i bruk.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkeringsoblat kan kjøpes hos styret mot kr. 1 000,- årlig (forbehold om endring i pris).

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Stipulert forbruk av varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien. Faktisk forbruk avregnes en gang årlig eller ved utflytting. Overforbruk/Underforbruk belastes leietaker.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring. Et stipulert forbruk av fyring og varmtvann er inkludert i leien. Faktisk forbruk avregnes årlig eller ved utflytting. Overforbruk belastes leietaker. Ved underforbruk blir det tilbakebetaling.


Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 22 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Stipulert forbruk av varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien. Faktisk forbruk avregnes en gang årlig eller ved utflytting. Overforbruk/Underforbruk belastes leietaker.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 06.06.2018
Leietid: 06.06.2018 - 05.06.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 212

Bruksnr: 194

Seksjonsnr: 20


Sist endret: 17. april 2018 09:30

Referanse: 22320Månedsleie

22.000,-

Ledig fra

6. jun

Ledig til

5. jun 2021

Type

4-roms

Energimerking

F

BRA

74m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer