Trykk enter for å søke

Sons gate 23, 0654 Oslo

Kampen - Flott 2-roms leilighet med solrik balkong - Kabel-TV og internett inkludert - Leies ut møblert - Korttidsutleie 01.06.2018-30.11.2018. Visning torsdag 19.04 kl.17.30!

12.900,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Møblert, PeisKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Aksjeleilighet

Saksnummer
22333/0163-18

Eiendommen
Adresse: Sons gate 23, 0654 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 51 kvm. BRA.
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 231, Bnr 436, Leil.nr 407

Beliggenhet
I Sons gate 23 vil du bo helt øverst på Kampen med parken som nærmeste nabo, rett over gaten. Dette er en fredelig og idyllisk beliggenhet året gjennom, men kanskje spesielt attraktiv sommerstid når du ved kun få skritt kan forflytte deg over til den grønne lungen og tilbringe en time eller to i gresset under solen.
Kampen beskrives ofte som en liten idyllisk oase midt i byen. Her finnes koselige gater, sjarmerende småhus og deilige parker som er med på å skape en atmosfære mange har forelsket seg i. Når navnet Kampen stammer fra ordet knaus, sier det seg selv at her oppe hevet over byen lever du en ganske skjermet tilværelse. Og kanskje best av alt, denne opplevelsen av å være litt ute av storbyen er likevel svært sentral.
I det umiddelbare nabolaget finner du nærbutikken Bunnpris som holder åpent til klokken 23 alle dager, søndager inkludert, samt Kampen Bistro og Lille Kampen kafe. Følger du Bøgata noen få hundre meter nedover, kommer du straks til anerkjente Javelin Coffee & Tea. Med gangavstand til forretningene i sentrum og kaféene på Grünerløkka i tillegg, er det ingen grunn til ikke å unne seg litt fred og ro akkurat der man skal bo. I tillegg er Ensjø med store matbutikker, barer og restauranter kun 5 minutter unna.
Beliggenheten midt mellom Tøyen og Ensjø T-banestasjoner gir deg tilgang til opptil seks forskjellige linjer, 15 minutters gange til Oslo S og noen få minutters gange til busslinje 60.
Også rekreasjonsmulighetene er mange, foruten Kampen Park er også Tøyenparken og Botanisk hage like ovenfor herlige grøntområder og i tillegg noen av byens vakreste parker. Besøk også gjerne Munch-museet, Botanisk hage eller Tøyenbadet, gå på hockeykamp på Jordal Amfi eller ta en treningstime på Kampen SATS.

Beskrivelse
Dette er en lys og sjarmerende 2-roms med god planløsning, separat kjøkken og vestvendt balkong med sol fra lunsjtid til kveld sommerstid.

I Sons gate 23 vil du bo helt øverst på Kampen, med parken som nærmeste nabo og alle Kampens fasiliteter lett tilgjengelig nedover i de intime smågatene. Bykjernen er i tillegg innenfor et kvarters gange, og T-banestasjoner med alle fem linjer finner du rett i nærheten.

Kampen Byggeselskap har egen hjemmeside: http://kampen.herborvi.no.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, bad, kjøkken, soverom, stue med utgang til balkong

Ytre rom:
Bod

Standard
Allerede i entréen får du et representativt inntrykk av leilighetens stil og uttrykk, blant annet gjennom bruk av beiset råpanel, gråmalte murvegger og hvitmalte originale tregulv - en rød tråd som går igjen i de øvrige rommene utenom badet.

Én av stuens vegger er beslått med samme type langstrakt heltre råpanel som i entréen, et særpreget og tidsmessig interiørelement som fremhever romhøyden og skaper en varm atmosfære. Øvrige overflater er malt lysgrå, og gir rommet et luftig preg. I stuen er det også peis som vil være både koselig og strømbesparende.

Her møter du et moderne hjørnekjøkken med preg av retro, både gjennom flotte fargevalg og de stilige håndtakene på skapfrontene. Nettopp frontene er byttet etter 2012, mens skapinnredningen for øvrig er fra 2004 og utnytter rommet effektivt for mest mulig oppbevarings- og hylleplass. Legg merke til smarte hyller flere steder, både på vegg og benkeskap.

Soverommet er innredet med dobbeltseng og skyvedørsgarderobe. Det er også flere hylleløsninger i rommet.

Badet er delikat flislagt med varme i gulv. Det er dusjghjørne og baderomsinnredning med god plass. Det medfølger også vaskemaskin.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin.
Frittstående hvitevarer følger med så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, peis/ildsted, Kabel-TV og Internett inkl. i husleien.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 12 900 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.06.2018
Leietid: 01.06.2018 - 30.11.2018

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 231

Bruksnr: 436

Leilighetsnr: 407


Sist endret: 17. april 2018 17:30

Referanse: 22333Månedsleie

12.900,-

Ledig fra

1. jun

Ledig til

30. nov

Type

2-roms

Energimerking

G

BRA

51m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer