Trykk enter for å søke

Helgesens gate 14D, 0553 Oslo

Grünerløkka 1 (2) roms på beste Løkka! Ledig omgående - god standard - nyere opusset -

12.500,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, UmøblertKontaktperson
Armando Jimenez-Killingmo

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22368/0175-18

Eiendommen
Adresse: Helgesens gate 14D, 0553 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Grünerløkka
Areal: ca. 54 kvm. BRA.
Etasje: 1
Matrikkel: Gnr 228, Bnr 75, Snr 65, Boenhet H0101

Beliggenhet
Ønsker du å bo i hjertet av en av Oslos mest spennende og populære bydeler?

Helgesens gate 14 har en attraktiv beliggenhet midt i kjernen av Grünerløkka, tilbaktrukket i rolig sidegate. Klassisk bygård fra det sene 1800-tallet, med estetiske detaljer, høye vinduer, utvendig stukkatur og sjarmerende detaljer som gjenspeiler en over 100 år lang historie.

Grünerløkka har et yrende folkeliv og et stort utvalg av nisjebutikker, gallerier, bakerier, kaféer, restauranter og barer, herunder blant annet uteserveringen ved Olaf Ryes plass, populære Aku-Aku, Mucho Mas, Ryes, Nighthawk Diner og Delikatessen. Nærmeste spisested, Monson Noodlebar, finner du i første etasje mot gate i samme adresse. Like i nærheten ligger også Mathallen som har blitt et kjært samlingspunkt som tilbyr kulinariske opplevelser fra alle verdenshjørner.

Det er godt etablert med kollektivtilbud i nærheten, trikk eller buss fra Birkelunden og Olaf Ryes plass, samt buss fra Telthusbakken ved Arkitekthøyskolen. Alle linjer tar deg raskt ned til Oslo S med alle øvrige tilbud av transport i alle retninger.

Bydelen Grünerløkka ligger godt til med rekreasjonsområder ved Grünerhagen, Olaf Ryes plass, Birkelunden, Sofienbergparken og gangveier ved Akerselva som går fra Oslo sentrum og helt opp til Maridalsvannet.

Dette er en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt, men samtidig i en rolig sidegate, tilbaketrukket i en rolig bakgård, midt iindrefileéten av attraktive og urbane "Løkka". Her vil du trives!


Adkomst
Adkomst via Helgesens gate.

Beskrivelse
Entré:
Lys entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Fra entréen er det inngang til den innvendige boden. Her kan klær, sko og andre ting man ønsker oppbevares. Det er godt med oppbevaringsplass.Det er 15 mm eikeparkett på gulv og malte vegg- og takflater.

Kjøkken:
Den stilrene kjøkkeninnredningen var ny i 2012 og har god benkeplass og oppbevaringsplass. Det er oljet eik heltre benkeplate, oppvaskkum i rustfritt stål og integrerte hvitevarer.Det er 15 mm eikeparkett på gulv og malte vegg- og takflater.

Stue:
Selve hjertet i denne leiligheten er stuen. Stuen ligger vendt ut mot bakgården og er stor, lys og hyggelig. Stuen har god romfølelse med flere møbleringsmuligheter. Det god plass til både sofaseksjon, TV-møbler og spisebord. Det er 15 mm eikeparkett på gulv og malte vegg- og takflater.

Sovealkove:
I 2017 ble stuen delt i to, slik at det nå er en egen, separat sovealkove. Her er det plass til en garderobe og en dobbelseng. Sovelakoven lukkes av med skyvedører.Det er 15 mm eikeparkett på gulv og malte vegg- og takflater.

Bad:
Stort og lekkert bad fra 2012. Badet er flislagt og det er selvsagt varmekabler i gulvet. Vegghengt toalett, servant med skap, dusjdører i glass og speil. Videre er det plass til vaskemaskin og tørketrommel. *Vaskemaskin kan medfølge hvis ønskelig.

Det er fliser på gulv og vegger, og malt tak.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, soveralkove (brukes som soverom), stue, kjøkken,

Ytre rom:
Bod

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 12 500 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 15.06.2018
Leietid: 15.06.2018 - 14.06.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Armando Jimenez-Killingmo
Mobil: 47 92 79 54

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 228

Bruksnr: 75

Seksjonsnr: 65


Sist endret: 12. juni 2018 15:45

Referanse: 22368Månedsleie

12.500,-

Ledig fra

15. jun

Ledig til

14. jun 2021

Type

2-roms

Energimerking

D

BRA

54m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer