Trykk enter for å søke

Sigurd Hoels vei 17, 0655 Oslo

Ensjø - Lekker 4-roms leilighet med balkong på 11kvm fra 2018 - Garasjeplass med el-lader inkl. - Grunnpakke kabel-tv og internett inkl. - Fyring og varmtvann ink.l a-konto - Ledig omgående

19.900,- per måned

Inkluderer Kr 714 pr måned i oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Lars Erik Henaug

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22393/0021-21

Eiendommen
Adresse: Sigurd Hoels vei 17, 0655 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 76 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Etasje: 3
Matrikkel: Gnr 129, Bnr 100, Snr 119, Leil.nr 203, Boenhet H0203

Beliggenhet
Utsiktskvartalet er bygd på et høydedrag på en av de fineste tomtene i nye Ensjøbyen, hvor du får tilgang til en av byens flotteste takterrasser. I tilknytning Utsiktskvartalet er det en barnehage, hvor beboere av Utsiktskvartalet har fortrinnsrett på barnehageplass. I Utsiktskvartalet bor du i en rolig blindvei med umiddelbar nærhet til et hyggelig lite butikktorg, og med tre minutters gange til T-banen (Ensjø t-bane).

Området har nærhet til skoler, barnehager, god offentlig kommunikasjon og flere servicetilbud. Både Jordal Amfi og Valle Hovin ligger i gangavstand, samt flotte tur -og friluftsområder som Kampen Park, Tøyenparken og Hovindammen som har flotte rekreasjonsmuligheter på både sommer og vinter.
Dagligvarehandel kan gjøres ved Rema 100, Coop Mega, Kiwi og Lille Tøyen Kolonial. Hasle Torg og Fyrstikktorget gir et rikt utvalgt av fasiliteter og servicetilbud.

Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon. Nærmeste bussholdeplass er Gladengveien som er 200 meter fra boligen og Ensjø t-bane er i 3 minutters gangavstand fra leiligheten.


Beskrivelse
Gjennomgående for leiligheten er 3-stavs eikeparkett på gulv og lyse overflater. Leiligheten har en romslig entré med inngang til en intern bod som åpner for flere innredningsmuligheter, som f. eks walk in closet.
Åpen kjøkkenløsning mot stue med hvitevarer som kombiskap, komfyr, platetopp og oppvaskmaskin inkl. Det er godt med skap -og benkeplass og kjøkkenet er innredet med hvite glatte fronter og sort laminat benkeplate. Stuen er romslig og luftig med store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp. Fra stuen har man utgang til en balkong på hele 11 kvm, og den romslige balkongen gir god med plass til utemøblement. Leiligheten har tre romslige soverom med montert garderobeskap på alle rommene. Badet fremstår som lyst og romslig med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Badet er innredet med servant med speilskap, vegghengt klosett og dusj med svingbare dusjdører i glass. Varmekabler i gulv og downlights i himling. Det er opplegg for vaskemaskin på badet, og kombinert vaskemaskin og tørketrommel er inkludert.

Det følger med en fast privat garasjeplass i kjeller med el-lader. Leietaker kan leie ut garasjeplass om de ønsker det. Garasjeplasser med el-lader i sameiet blir leid ut for ca. 1.500,-/mnd.

Alle beboere har tilgang til byggets takterrasse, hvor man vil ha 360 graders panoramautsikt over Oslo.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, stue, kjøkken, bad, 3 soverom og innvendig bod.

Ytre rom:
Bod etter avtale og balkong.

Standard
Leiligheten har en gjennomgående god standard med parkett på gulv og lysmalte overflater. Flislagt bad med varmekabler i gulv. Leiligheten var ny i 2018.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, kombinert vaskemaskin og tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, balkong, tilgang til felles takterrasse, lademulighet, husdyr tillatt, ikke-røyk ved søknad, sentralt, utsikt, barnevennlig, rolig, moderne, parkett, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Privat parkering i garasje med ladestasjon for el-bil.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 19 900 pr. måned. Leietaker tegner eget abonnement for strøm.

Kr 714 pr måned i oppvarming fra vannbåren varme, varmtvann, vann og avløpsutgifter, grunnpakke internett, grunnpakke TV og parkering er inkludert i leien.
Utleier belaster leietaker for dokumentert forbruk utover det inkluderte beløpet. Utleier skal foreta avregning fortløpende, minimum en gang pr år. Betalingsfristen for leietaker er satt til 14 dager etter mottatt avregning.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Søderberg & Partners.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Søderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 05.03.2021
Leietid: 05.03.2021 - 04.03.2024

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.12.2021, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.03.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.12.2021 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Prospekt
Denne annonsen gir ikke komplett informasjon om boligen, og interessenter oppfordres til å lese prospektet.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lars Erik Henaug
Mobil: 93281843
Vi har tiltak mot Korona-viruset på våre visninger og vi oppfordrer alle til å ta kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Koronasituasjonen
Utleiemegleren ønsker å gjøre det vi kan for å begrense smitte av koronaviruset.
Vi ønsker å få informasjon om de som skal på visning er isolert, i karantene, syk eller mistenker å ha vært utsatt for smittefare.
Er dette tilfelle får vedkommende ikke komme på visning. Vi håper dette respekteres.

- Unngå å ta på overflater.
- Vi velger privatvisninger i stedet for fellesvisninger for å begrense antall personer som er til stede samtidig.
- Ingen skal håndhilse og alle oppfordres til å holde seg minimum en meter unna andre mennesker.
- Vask hender eller bruk desinfiserende middel før og etter visning.
- Personer som viser symptomer på influensa, vil bli bortvist.

Les mer om Utleiemeglerens håndtering av koronasituasjonen på https://www.utleiemegleren.no/koronavirus

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 129

Bruksnr: 100

Seksjonsnr: 119

Leilighetsnr: 203


Sist endret: 1. mars 2021 18:50

Referanse: 22393Månedsleie

19.900,-

Ledig fra

5. mar

Ledig til

4. mar 2024

Type

4-roms

Energimerking

C

BRA

76m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer