Trykk enter for å søke

Bekkefaret 2B, 0280 Oslo

Ullern - Nybygget og delikat leilighet med 2 soverom og 2 bad. Topp kvalitet!

19.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, UmøblertKontaktperson
Lene Stople Gjendem

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
22401/0224-18

Eiendommen
Adresse: Bekkefaret 2B, 0280 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Ullern
Areal: ca. 75 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Matrikkel: Gnr 28, Bnr 74

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et attraktivt område langs Mærradalsbekken, med idyllisk nærområde. Bare noen minutters gange unna ligger Mærradalen, et skjermet, fredet skogsområde med tursti fra Radiumhospitalet og opp til Røa og inn til Sørkedalen. Her kan man ta med hele familien på tur.

Dette er et veletablert og attraktivt boligområde på Bestum/ Ullern i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager. Nærmeste skole er Bestum barneskole og Bjørnsletta barne- og ungdomsskole. Kort vei til Ullern videregående skole og flere barnehager som Hakkebakkeskogen familiebarnehage og Rødstrupen barnehage.

Av offentlig kommunikasjon er det kort vei til bussholdeplass i Ullernchausseen og trikk 13 på Lilleakerbanen. Trikken er i umiddelbar nærhet, og tar deg til sentrum på 15-20 minutter. Det er også et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud i området. Kort vei til Lilleaker hvor man finner kjøpesenteret CC-vest, og til nærbutikker på Hoff. Karenlyst Alle på Skøyen er også bare en 15-20 minutters gåtur unna.

Idylliske Vækerø park (Hydrostranda) er en godt bevart hemmelighet for de som er kjent i området. Her er det grønne og flott beplantede lunger, gressplen og stier, samt benker, brygger og mulighet for bading. I vestre ende av parken ligger pent opparbeidede Sollerudstranda, som også har en fin gresslette med mulighet for ballspill og lek.

Sjølyst, Bygdøy og Aker brygge ligger også i gang- og sykkelavstand, med flott turterreng og fine badeplasser. Det er sykkelsti langs Bestumkilen og Frognerkilen inn til Aker Brygge, eller via Vækerø mot Sandvika. I tillegg er det kort vei til lysløyper på Frognerseteren. Om vinteren er det oppkjørte skispor på Bygdøy og i Frognerparken, og fra Gardens lysløype via Bogstad til Nordmarka.

Beskrivelse
Ny og fantastisk flott leilighet over to plan med 2 soverom og 2 svært delikate bad.

Du går inn i en romslig, flislagt entré i første etasje med et stort soverom og flislagt bad. Hele første etasje har gulvvarme som oppleves svært behagelig.
Opp trappen finner du er stor stue med åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet er utstyrt med topp moderne hvitevarer og er av høy kvalitet.
Store vinduer gir godt med lysinnslipp, og det er svært god takhøyde med spotter i tak. Fra stuen er det en flott, fransk balkong med gode solforhold og utsyn mot gårdsrom.
I 2. etasjen finner du også et romslig, flislagt bad med separat vaskeromsdel, der det blir satt inn vaskemaskin og tørketrommel. Soverom nummer to har adkomst fra stuen og er av god størrelse.

Bygget er helt nytt og arbeid utført av fagfolk. Energiattest er bestilt, men ikke mottatt enda.

Eiendommens rom
Indre rom:
1. etasje: Entré, soverom og bad
2. etasje: Stue/kjøkken, bad, vaskerom og soverom

Adkomst til loft.

Standard
Nybygget leilighet over to plan på Ullern.
Alt i boligen er nytt og av høy standard. Gulvene har flotte parkettgulv og veggene nymalt. Badene har fliser på både vegger og gulv. Begge badene har dusjhjørne. I 2. etasje er det også vaskerom.

Kjøkkenet er topp moderne med alle hvitevarer.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Følgende hvitevarer medfølger: kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har opplegg for kabel-tv, opplegg for bredbånd.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 19 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Sikkerhetsbeløpet er fra 3 måneders husleie. Det deponerte beløp skal settes på særskilt konto i leierens navn med vanlige rentevilkår i finansinstitusjon som har rett til å tilby slik tjeneste i Norge.
Utleieren kan anvise i hvilken finansinstitusjon depositumskontoen skal opprettes så sant dette ikke er til vesentlig ulempe for leietakeren.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.06.2018
Leietid: 01.06.2018 - 31.05.2021

Etter en bindingstid på 9 måneder, regnet fra kontraktsstart, kan dette leieforholdet sies opp av begge parter med 3 måneders varsel om oppsigelse. Oppsigelsestiden vil løpe fra den første dag i den påfølgende måned etter at oppsigelsen er mottatt. Dette innebærer at minste leietid i dette leieforholdet er 12 måneder.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lene Stople Gjendem
Mobil: 90213299

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 28

Bruksnr: 74


Sist endret: 14. mai 2018 12:15

Referanse: 22401Månedsleie

19.000,-

Ledig fra

1. jun

Ledig til

31. mai 2021

Type

3-roms

Energimerking

C

BRA

75m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer