Trykk enter for å søke

Malerhaugveien 2C, 0661 Oslo

MALERHAUGEN GÅRD - Rekkehus med 3 soverom - KORTTIDSLEIE fra sept til mars - møblert

18.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Hage, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22452/0223-18

Eiendommen
Adresse: Malerhaugveien 2C, 0661 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 99 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 130, Bnr 209, Snr 6, Boenhet H0101

Beliggenhet
Rekkehuset har en tilbaketrukket, og svært barnevennlig beliggenhet, i en blindvei på idylliske Malerhaugen gård nær Ensjø. Området er et strøk i bydelen Gamle Oslo og har sitt navn etter gården som huser leiligheten. Boområdet bærer preg av en moderne og urban livstil. Sentralt med kort vei til skoler, parker og offentlig kommunikasjon. Kun en kort spasertur unna ligger T-banestasjonen på Ensjø og Helsfyr, som har forbindelser for fire T-banelinjer med minimal ventetid ned mot sentrum. I tillegg har du kort gåavstand til mange av byens bussruter.

Du reiser raskt og enkelt til de fleste steder i Oslo. I nærområdet finner man alle fasiliteter i behagelig avstand. Moderne treningssenter, idyllisk park, butikker og kafeer kan man finne en kort promenade unna. Fyrstikktorget i nærheten byr på det meste av tjenester. Det er flere grønne friområder i nærhet som er populære bruksområder sommer som vinter. Flotte tur- og rekreasjonsområder like i nærheten som Tøyenparken, Jordal Amfi, Middelalderparken i Gamlebyen, Vålerenga og ikke minst Kampen Park og Kampen Barnebondegård for de små.

Malerhaugen; Midt imellom to populære områder:

Rett ved siden av Malerhaugen ligger populære Vålerenga. Vålerenga er omgitt av vakre og sjarmerende rekreasjonsområder, som for eksempel Vålerengaparken, Kampenparken og Alnaelva. Etter at Strømsveien ble stengt med bommen ved Galgeberg og Vålerengatunnelen ble ferdigstilt, er Strømsveien og Vålerenga i dag trafikkstille. Området betegnes som barnevennlig, med Vålerenga skole/Kampen skole og flere barnehager et steinkast unna.

Ensjøbyen er et annet interessant område, like i nærheten av leiligheten, som har vært i sterk vekst de siste årene. I 2004 vedtok bystyret i Oslo å utvikle bydelen. Hovedmålet på Ensjø var å forandre området med mye næringsvirksomhet til et vakkert bymessig strøk med boliger, grønne lunger og ulike aktivitetsplasser. Ensjøbyen har fått et urbant preg med mye fokus på miljøvennlige løsninger. Området har blitt utviklet til en levende og pulserende bydel i Oslo hvor folk bor og trives. Et viktig skritt på veien var Fyrstikkalléen skole som ble tatt i bruk i august 2010. Skolen er meget moderne og en av få kombinerte ungdoms- og videregående skoler i Norge. Den inneholder i tillegg en barnehage med plass for 150 barn. Det er enkelt for alle å finne frem til Ensjøbyen. Nærheten til sentrum og gode kollektivtilbud sørger for en bærekraftig bydel - også i fremtiden.


Beskrivelse
Sjarmerende rekkehus over to etasjer leies ut fullt møblert for kort tid fra september 2018 til mars 2019. Meget idyllisk og barnevennlig beliggenhet. Rekkehuset leies ut som møblert på bildene. Det følger også med en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Basis pakke internett/tv fra Get inkludert. Det følger også med en utebod som deles med eier.

1. etasje: Pent flislagt entré med oppbevaring for sko og yttertøy. Gjennomgående med store vinduer som gir gode lysforhold og pent utsyn. Stue med utgang til særdeles flott hage. Tidløst kjøkken med integrerte hvitevarer og spiseplass. Flislagt baderom med vaskemaskin og tørketrommel. Liten bod.

2. etasje:
Lyst trapperom med lekkert og moderne bad med badekar. 3 innbydende soverom hvorav to av soverommene har dobbelseng, det ene soverommet har også skyvedørsgarderobe. Det tredje soverommet er ikke innredet.


Eiendommens rom
Indre rom:
1.etg: Entrè, kjøkken med spiseplass, stue med utgang til hage, baderom.
2.etg: Baderom, 3 soverom.

Standard
God standard med heltre på alle gulv utenom badene som har fliser. Veggene er malt i lyse moderne farger. Tidløst kjøkken med alle hvitevarer.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Følgende hvitevarer medfølger: kombiskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel.
Frittstående hvitevarer medfølger så lenge de virker, reparasjon/bytte inngår ikke i leieavtalen.

Fasiliteter
Boligen har terrasse, hage, basispakke tv/internett fra Get inkludert.

Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter C
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 18 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 27.08.2018
Leietid: 27.08.2018 - 27.03.2019

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 130

Bruksnr: 209

Seksjonsnr: 6


Sist endret: 14. juni 2018 12:30

Referanse: 22452Månedsleie

18.000,-

Ledig fra

27. aug

Ledig til

27. mar 2019

Type

Rekkehus

Energimerking

C

BRA

99m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer