Trykk enter for å søke

Beverveien 7, 0596 Oslo

VEITVET - Rekkehusleilighet over to plan - 3 soverom - Solrik terrasse - Kanalpakke (Riks-TV) og internett inkludert. Ledig omgående.

16.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Mikaela Victoria Leinonen

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
22495/0250-18

Eiendommen
Adresse: Beverveien 7, 0596 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Bjerke
Areal: ca. 86 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 89, Bnr 16, Andelsnr 83, Leil.nr L.41

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et populært og barnevennlig boligområde på Veitvet i Oslo kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I forbindelse med Veitvet skole er det bl.a to kunstgressbaner med belysning, basketball, tennisbaner, skate-ramp, ballbinge samt Veitvethallen med håndballbane. Ny flerbrukshall stod ferdig i 2015. Det er ca. 5 min gange til Veitvetparken som framstår som en idyllisk møteplass tilrettelagt for grilling, sandvolleyball, tennisbane, flott lekeareal og en scene mot Veitvet kulturhus. Om vinteren er det skøytebane med gratis utlån av skøyter. Turveier innover i Lillomarka ligger også i gangavstand fra boligen. Her er det flere vann med bade- og fiskemuligheter.

Skole
Eiendommen har gangavstand til Veitvet barne- og ungdomsskole. Nye Veitvet skole åpnet høsten 2015, og har også et velfungerende SFO tilbud. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Linderud Videregående skole, Bjerke Videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Barnehage
Nærmeste barnehage er Maurtua familiebarnehage (1-3 år) og Bever'n barnehage (3-6 år) som ligger i Beverveien. Hubroveien barnehage (1-6 år) ligger like ovenfor Veitvet T-bane stasjon i Hubroveien.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000 og Kiwi som ligger på Veitvet senter. Her finnes også bl.a. lege, tannlege, apotek og frisør, samt Norges største bowlinghall. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Linderud senter ca. 60 butikker og et stort utvalg innen helse og velvære.

Adkomst
Adkomst fra Beverveien.

Beskrivelse
Rekkehusleilighet over to plan med 3 soverom. Leies ut delvis møblert for langtidsleie, og er ledig omgående.

Første etasje består av entré, kjøkken, baderom og et soverom. Kjøkkeninnredning med fronter i høyglans dørfronter. Hvitevarer som kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin og komfyr medfølger. Det er plass til spiseplass i tilknytning kjøkkenet. Adkomst fra kjøkken til solrik terrasse. Flislagt baderom med servantskap, innfellbare dusjvegger og vegghengt WC. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger. Soverommet i første etasje har plass til dobbeltseng og garderobemøblement.

Andre etasje består av stue og to soverom. Stuen oppleves som lys og romslig med stor vindusflate. Sofa og salongbord medfølger. Det ene soverommet har skap som kan medfølge. Det andre soverommet har køyeseng og garderobeskap som medfølger.

Internett (100/100) fra Homenet og kanalpakke fra Riks-TV (Rikspakken) er inkludert i husleien så lenge borettslaget har en fellesavtale. Leietaker henter selv ut nødvendig utstyr. Eventuelle oppgraderinger av hastighet eller kanalpakker gjøres for leiers egen regning.


HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere. Fint om dere også kan skrive ønsket overtagelsesdato. (SMS besvares ikke)
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.

Eiendommens rom
Indre rom:
Innhold
1.etg: Entré, soverom, bad og kjøkken med utgang til terrasse.
2.etg: Stue og 2 soverom.


Standard
Boligen er nylig overfaltebehandlet.
Bad og kjøkken fra 2007 med hvitevarer.

Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.
Frittstående hvitevarer: kjøleskap, fryser, komfyr*, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin.

*Den ene kokeplaten på komfyren er defekt. Om ønskelig kan leier ha med egen komfyr, hvis ikke følger den som står i boligen sånn den er per i dag.

Fasiliteter
Boligen har terasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Borettslagets beboere disponerer biloppstillingsplasser foran bygget. Disse kan benyttes etter førstemann til mølla-prinsippet. Parkering i gate for øvrig.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 16 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 18.07.2018
Leietid: 18.07.2018 - 17.07.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.07.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mikaela Victoria Leinonen
Mobil: 90016290

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 89

Bruksnr: 16


Sist endret: 13. juli 2018 17:00

Referanse: 22495Månedsleie

16.000,-

Ledig fra

18. jul

Ledig til

17. jul 2021

Type

Rekkehus

Energimerking

G

BRA

86m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer