Trykk enter for å søke

Gamle Bygdevei 192 B, 1284 Oslo

Mortensrud/Stenbråten - Del av 2-mannsbolig med 4 soverom, 2 stuer - vv/fyring, tv/internett inkl.

17.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Mai Nguyen Dalene

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
22514/0257-18

Eiendommen
Adresse: Gamle Bygdevei 192 B, 1284 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Søndre Nordstrand
Areal: Primærrom ca. 147 kvm.
Antall rom: 6
Matrikkel: Gnr 180, Bnr 575, Andelsnr 4, Boenhet H1004

Beliggenhet
Boligen ligger i et svært barnevennlig og populært boligområde på nordsiden av Mortensrud med meget god intern beliggenhet og flott utsikt. Stenbråten ligger nær grensen til bydel Nordstrand ca. 11 km fra Oslo sentrum. Dette er et perfekt boligområde for barnefamilier som ønsker nærhet til byen og trygge omgivelser for barna. Her bor du sentralt, samtidig som du har umiddelbar nærhet til turveier som tar deg inn i Østmarka eller til badeplasser ved fjorden. Nærmiljøet er meget barnevennlig med kort vei til skoler og barnehager samt lekeplasser og friområder. Den flotte beliggenheten gjør at du trygt kan sende barna ut til lek.

Stenbråten/Mortensrud er et område i vekst der det har vært mye bygging/oppføring av boliger senere år. Dette bidrar til stadig fornyelse av infrastruktur og en bydel det satses på. Kort vei til Senter Syd / Mortensrud Torg med et godt utvalg av butikker/ service-funksjoner. Fra boligen kan du gå, sykle eller kjøre (ca.8 minutter) til populære Sæter. Her finner du flere butikker, serveringssteder og en rekke andre forskjellige tjenester. Gåavstand til offentlig kommunikasjon med buss, T-bane (endestasjon, garantert sitteplass) og flybuss på Mortensrud (ca. 10 minutters gange). Matebuss i Gamle Bygdevei til Mortensrud Tbane, stopper rett i nærheten. Mortensrud er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon i området.
Boligen sokner til populære Stenbråten barneskole som ligger kun ca. 500 meter unna (hentet fra Utdanningsetaten for skoleåret 2018-2019). Trygg og bilfri gangvei til skolen, kun ca. 5 minutters gange unna. Det ligger 3 barnehager innenfor en radius på ca. 800 meter.
Boligen ligger på kanten av Østmarka med et mangfold av turmuligheter sommer og vinter. Lysløype om vinteren for de skiglade. Området har flere inngangsporter til populære sykkelveier i sommerhalvåret. I tillegg finner du golfbane, ridesenter og Ljanselva noen hundre meter unna. I vinterhalvåret samles barna i slalåmbakken i Leirskallen eller på skøytebanen som ligger i nabolaget. Av andre fritidstilbud kan for eksempel kor, korps, speider, kulturskole og idrettsanlegg nevnes. Godt og veldrevet idrettsmiljø med mange forskjellige idrettsgrener. Nordstrand Turnforening holder også til i nye lokaler ved Leirskallen i gangavstand fra boligen og det nye klatresenteret på Skullerud er svært populært blant store og små.

Beskrivelse
Pen og trivelig 6-roms bolig som går over 3 etasjer. I underetasjen finner man 3 soverom, vaskerom med vaskemaskin og flislagt baderom med badekar. Fra det ene soverommet er det utgang til en liten uteplass.
I hovedetasjen er det entrè, gjestetoalett, kjøkken med hvitevarer, romslig stue med peis, og med utgang til en hyggelig balkong.
I 2.etg er det en innebod, loftstue som er delt i 2 slik at man har plass til både sofagruppe og avskjermet kontorplass.

Det følger også med en parkering i felles garasjeanlegg og en utebod. Varmtvann, fyring, basispakke fra Canal digital er inkludert. Husdyr tillatt. Boligen leies ut umøblert men med alle hvitevarer. Ønsker familie. Ledig fra august for langtidsleie.

Eiendommens rom
Indre rom:
1.etg: Entrè, toalett, kjøkken, stue med utgang til balkong.
2.etg: Stue, innebod, soverom.
U.etg: 3 soverom, vaskerom og baderom.

Ytre rom:
1 utebod.

Standard
Parkett på alle gulv utenom på bad hvor det er fliser og på vaskerom hvor det er belegg.

Veggene har malte flater utenom på bad hvor det er fliser.

Lys himling.

Flislagt bad med badekar. Ellers er badet innredet med enkel servant med over- og underskap.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning med eikefarget fronter. Meget god skap- og skuffplass. Fliser over kjøkkenbenk. Hvitevarene følger med.


Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har balkong, basis pakke fra Canal Digital inkludert.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i fellesgarasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring og fjernvarme.

Energimerking
Boligen har energikarakter E
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 17 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2018
Leietid: 01.08.2018 - 31.07.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mai Nguyen Dalene
Mobil: 47 92 87 09

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 180

Bruksnr: 575


Sist endret: 14. juni 2018 14:30

Referanse: 22514Månedsleie

17.000,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

31. jul 2021

Type

tomannsbolig

Energimerking

E


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer