Trykk enter for å søke

Lofsrudhøgda 237, 1281 Oslo

Mortensrud - 4-roms leilighet med 2 balkonger - Garasjeplass - Varmtvann og fyring er inkludert - Barnevennlig - Ledig 2 Juli

16.000,- per måned

Inkluderer fyring, varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Khoi Thomas Diec

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22519/0262-18

Eiendommen
Adresse: Lofsrudhøgda 237, 1281 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Søndre Nordstrand
Areal: ca. 84 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 178, Bnr 19, Snr 284, Boenhet H0301

Beliggenhet
Leiligheten ligger i et attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Mortensrudhøyden. Leiligheten ligger sydøstvendt, med gode solforhold og fantastisk utsikt over skog og fjorden. barnevennlig og grensende til friområde. Mortensrud er et perfekt bosted for barnefamilier som ønsker nærhet til sentrum, samt trivelige og trygge omgivelser for barna. Flere lekeplasser på sameiets tomt. Kort vei til Mortensrud barneskole, barnehager, Senter Syd Mortensrud med et godt utvalg av butikker/service-funksjoner, legesenter, offentlig kommunikasjon, samt de fleste fritidsaktivitetene området har å by på for både liten og stor. I området finner man godt etablerte idrettsklubber, treningssenter, golfbane ved Grønmo, Leirskallen slalombakke og Lofsrud gård og rideklubb. Kort vei til badevannet Stensrudtjern. Nærhet til Oslofjorden med lokale badestrender, som Ingierstrand og Hvervenbukta. Flotte rekreasjons- og turmuligheter i Østmarka med et mangfoldig løypenett, sommer som vinter.

Offentlig kommunikasjon: Kort vei til bussholdeplass og til Senter Syd/Mortensrud torg som er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Her finner man T-bane, lokale busser, ekspressbuss og flybuss til både Oslo Lufthavn og Rygge. Bussavganger til og fra Bjørndal og Dal/Brenna, og til Helsfyr, Hauketo og Vika. Buss fra Senter Syd som korresponderer med tog fra Hauketo stasjon. Drive & park ved Hauketo togstasjon. Toget bruker ca. 10 minutter til sentrum. (Se www.ruter.no)


Adkomst
Se kart.

Beskrivelse
Er du interessert?
Send meg en melding fra annonsen med kortfattet info om deg selv og de som skal bo i boligen. Ta med info som jobb, økonomi og hvem dere er. NB: Ta med telefonnummer.

Are you interested?
Send me a message from the ad with brief info about yourself and those who will live in the apartment. Include information such as work, finances and who you are. NB: Include your phone number.
---------------------------------------------------

4-roms terrasseleilighet beliggende i 3. etasje. Sydøstvendt terrasse på 13 kvm med gode solforhold og fint utsyn. Kjøkken med utgang til veranda på 9 kvm. Boligen ligger i barnevennlig boligområde på Mortensrud med god offentlig kommunikasjon og nærhet til butikker og andre servicetilbud. Garasjeplass i lukket fellesgarasje medfølger boligen.


Eiendommens rom
Indre rom:
Entre/gang, 2 bad, 3 soverom, kjøkken, stue.

Ytre rom:
Utendørs bod på terrassen og en separat bod på bakkeplan.

Standard
4-roms leilighet beliggende i 3. etasje oppført i 1987. Leiligheten inneholder entré, romslig kjøkken med utgang til balkong på ca. 9 m2, stue med utgang til terrasse på ca. 13 m2, 2 bad og 3 soverom. Boligen fremstår som normalt vedlikeholdt med enkel standard på overflater, innredninger og utstyr.Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.

Det er opplegg for vaskemaskin.

Integrerte hvitevarer: kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, terasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett, alarm.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Standard kabel-tv abonnoment er inkludert.

Parkering
Parkering i garasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med sentralfyring og elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 16 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann og sentralfyring inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 02.07.2018
Leietid: 02.07.2018 - 01.07.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Khoi Thomas Diec
Tlf.: 47683417

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 178

Bruksnr: 19

Seksjonsnr: 284


Sist endret: 18. juni 2018 10:30

Referanse: 22519Månedsleie

16.000,-

Ledig fra

2. jul

Ledig til

1. jul 2021

Type

4-roms

Energimerking

F

BRA

84m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer