Trykk enter for å søke

Ekebergveien 3 C, 0192 Oslo

Gamlebyen - Flott tre-roms toppleilighet med fantastisk terrasse på 17 kvm. Varmtvann, kabel-tv og Internett inkl. Garasje kan leies i tillegg. Ledig ca. 18. juni.

16.900,- per måned

Inkluderer varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Heis, Balkong, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Lise Jørgensen

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
22524/0264-18

Eiendommen
Adresse: Ekebergveien 3 C, 0192 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 54 kvm. BRA.
Antall rom: 3
Etasje: 5
Matrikkel: Gnr 233, Bnr 104, Andelsnr 51, Leil.nr 508, Boenhet H0503

Beliggenhet
Er du interessert i boligen? Send meg en mail med info om deg selv og evt. hvem du skal bo sammen med. Fint om du også legger ved telefonnummer.

Leiligheten har en flott beliggenhet i et rolig område, men likevel veldig sentrumsnært. Det er gangavstand fra leiligheten til Sørenga, Bjørvika, Grønland og Oslo S. Sørenga er en ny bydel hvor det allerede er mange svært populære restauranter og området er i stadig utvikling. Her har man også Sørenga sjøbad med flotte bademuligheter. Bjørvika og Grønland er også i stadig utvikling og har flere populære restauranter, kaféer og utesteder. Ellers er det kort vei til offentlig kommunikasjon med trikk nr. 18 og 19 fra Oslo Hospital kun 5 minutter fra leiligheten. Kort vei til Ekeberg friluftsområde og Ekebergparken med skulpturpark. Her er det veldig gode turmuligheter både sommer og vinter, fine turstier om sommeren og skiløyper om vinteren. I nærområdet har man både Bunnpris og KIWI.

Beskrivelse
Flott toppleilighet helt uten innsyn. Stor takterrasse med fantastisk utsikt og sol fra ca. 14.00 til solnedgang. Fra terrassen har man utsikt over Ekeberg, Sørenga og Barcode. Rett i forkant ligger Oslo Hospital og Eplehagen som gir et grønt og hyggelig utsyn. Leiligheten leies ut fullt møblert med alt av nødvendig utstyr inkludert. Den har en svært sentral beliggenhet med kort vei til sentrum av Oslo og kollektivtilbud. Ledig omgående for langtidsleie. Garasjeplass kan leies i tillegg for kr. 1000,- per måned.

Leiligheten har en romslig entre med stor skyvedørsgarderobe med speildører. Her er det god plass til yttertøy og sko. Hovedsoverom med dobbeltseng og to doble garderobeskap, dyner og puter følger med. Det andre soverommet er også av god størrelse og garderobeskap følger med. Her er sovesofa og skrivebord inkludert. Evt. kan leietaker sette dette i boden etter nærmere avtale dersom man selv ønsker å sette inn en seng på rommet. Det er plass til en dobbeltseng på dette soverommet også. Badet er av god størrelse med varmekabler i gulv, dusjdører og vaskemaskin følger med. Stuen har veldig gode lysforhold med store vinduer som vender mot terrassen. Sofa med stuebord, tv-bord og spisebord med plass til inntil seks personer følger med. Åpen kjøkkenløsning med alle hvitevarer og nødvendig kjøkkenutstyr.

Fra stuen er det utgang til den fantastiske terrassen på 17 kvm med en vidstrakt utsikt mot byen. Her er det god plass til å boltre seg med både gode middager med venner, slappe av med et glass vin i godstolen eller nyte solen i solstolen. Det er elektrisk markise som strekker seg over hele terrassen for de ekstra varme dagene. Denne kan trekkes helt ut og kan også gi en lun stemning på litt kjøligere dager.

Garasjeplass i oppvarmet garasjeanlegg i kjeller kan leies i tillegg for kr. 1000,- per måned. Det er heis i bygget som tar deg rett ned i kjelleren. Her er det også sykkelparkering. Det følger med en bod i kjeller. Varmtvann, kabel-tv og Internett er inkludert i husleien.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entre, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og to soverom.

Ytre rom:
Bod.

Standard
Parkett på alle gulv og malte vegger. Bad med flislagte vegger og gulv, varmekabler, dusjdører og vaskemaskin som følger med. Kjøkken med alle hvitevarer.

Inventar
Boligen leies ut møblert.
Frittstående hvitevarer: kombiskap, komfyr, vaskemaskin, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har heis, dørtelefon, terasse, kabel-tv og Internett er inkl. i husleien.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje kan leies i tillegg for kr. 1000,- per måned.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet.

Energimerking
Boligen har energikarakter D
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 16 900 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: ca. 2. juli 2018
Leietid: 02.07.2018 - 01.07.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.03.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.06.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.03.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Lise Jørgensen
Mobil: 47 92 76 72

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 233

Bruksnr: 104

Leilighetsnr: 508


Sist endret: 14. juni 2018 10:30

Referanse: 22524Månedsleie

16.900,-

Ledig fra

2. jul

Ledig til

1. jul 2021

Type

3-roms

Energimerking

D

BRA

54m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer