Trykk enter for å søke

Valhallveien 33, 0196 Oslo

EKEBERGSKRENTEN - Pen, møblert halvpart av tomannsbolig - 3 soverom - 2 bad - Parkeringsplass. Ledig fra 1.10.2018.

20.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, Garasje/P-plass, MøblertKontaktperson
Mikaela Victoria Leinonen

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22535/0273-18

Eiendommen
Adresse: Valhallveien 33, 0196 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Gamle Oslo
Areal: ca. 106 kvm. BRA.
Antall rom: 4
Matrikkel: Gnr 236, Bnr 104, Snr 26

Beliggenhet
Tomannsboligen har en meget attraktiv beliggenhet i Ekebergskrentens vesthelling med utsikt mot Vålerenga kirke. Usjenert, barnevennlig og hyggelig område med svært sentral beliggenhet. Her vil du bo tilbaketrukket fra sentrumskjernen, likevel med enkel tilgang til byens handlegater og den nye, spennende Fjordbyen nedenfor, samt Nye Gamlebyen, som med sin svært vellykkede miks av nybygg og omfattende rehabilitering av gammel, historisk bebyggelse på kort tid har gjort området i sin helhet til et svært attraktivt sted å bo. Stadig flere har fått øynene opp for den unike kombinasjonen av Ekebergskrentens fredelige og skjermede atmosfære og supersentral beliggenhet i byen.

Området er i en svært spennende utvikling med norgeshistoriens største utbygging i Bjørvika. I Bjørvika står Operaen allerede som Oslos stolthet. Sammen med Kværnerbyen som ligger kun få minutter unna følger også planer om et utvidet kollektivtilbud, samt en rekke butikker, restauranter, barnehager, skoler og andre servicetilbud. Det er fra boligen kort avstand til både skoler, barnehager og kolonialhandel. Dagligvarebutikk like ved eiendommen og Jacobs på Holtet for gourmet innkjøp. Nærmeste skoler er Ekeberg Skole (barneskole) og Brannfjell skole (ungdomsskole), flere barnehager i området.

Det er gangavstand til Gamlebyen med et yrende café- og uteliv og koselige Vålerenga. Et mangfold av idylliske parker og friarealer som Middelalderparken, Ruinparken, Vannspeilet, Svartdalsparken, Skulpturparken og Ekebergsletta innen gangavstand med fantastiske tur- og rekreasjonsarealer. Også kort vei til Ekebergrestauranten med en av Oslos flotteste utsiktspunkt.
Det et er et stort mangfold av fritidsaktiviteter i nærområdet. Kort vei til Ekebergsletta med flotte tur- og friområder sommer som vinter. Bækkelaget idrettsklubb med bl.a. friidrett og skitrening, KÅFFA med store fotballanlegg på Ekebergsletta, tennisbaner, akebakker, minigolfbane, EKT ridesenter, oppkjørte skiløyper i lysløype rundt Ekebergsletta om vinteren er noen. Her har familien alt de trenger for aktivitet og rekreasjon. I tillegg så arrangeres Norway cup hvert år på Ekebergsletta.

Meget god offentlig kommunikasjon fra og til eiendommen med Buss 74 til Mortensrud - Vika og buss 34 til Tåsen - Ekeberg Hageby.

Adkomst
Adkomst fra Valhallveien 33.

Beskrivelse
Pen og innholdsrik vertikaldelt halvpart av tomannsbolig. Leies ut møblert for langtidsleie og er ledig fra 1.10.2018.

Første etasje består av innbydende entré med plass til yttertøy og varme i gulv. Åpen løsning mellom kjøkken og stue. Pent og stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer. Praktisk kjøkkenøy som både gir ekstra arbeidsplass og fungerer for et naturlig skille mellom kjøkken- og stuedel. Lys og romslig stue stort spisebord og egen sofakrok. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lysinnslipp og god romfølelse. Utgang til terrasse på ca. 30 kvadratmeter med meget gode solforhold.

Underetasjen består av vaskerom, soverom og baderom. Vaskerommet er praktisk, med vaskemaskin, tørketrommel, utslagskum, varmtvannsbereder og fryser. Baderommet er delikat, med fliser, gulvvarme, toalett, servantskap og badekar. Soverommet i underetasjen har seng og garderobeskap.

Annen etasje består av to soverom, bad og et eget omkledningsrom. Hovedsoverommet har dobbeltseng (160cmx200cm). Det andre soverommet har barneseng og garderobeskap. Omkledningsrommet har garderobeskap og kommode. Flislagt baderom med gulvvarme, toalett, servantskap og dusj.

Det medfølger en fast biloppstillingsplass.


HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post med litt informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere. Fint om dere også kan skrive ønsket overtagelsesdato.
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.

Eiendommens rom
Indre rom:
1. Etg: Entré og åpen løsning mellom kjøkken og stue.
2. Etg: To soverom, omkledningsrom og bad.
U.etg: Et romslig soverom, baderom og vaskerom.

Ytre rom:
Loft med adkomst fra hovedsoverom deles med eier etter avtale.
En biloppstillingsplass.

Standard
Boligen fremstår som moderne og har gjennomgående god standard. Boligen ble renovert og pusset opp i 2013/14 og fremstår i god stand med svært gode lys- og solforhold og med en arealeffektiv planløsning.
Normal brukslitasje etter at boligen ble pusset opp må påregnes.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: fryser, vaskemaskin, tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har terasse, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett, brann- og boligalarm.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering på biloppstillingsplass.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Elektriske varmekabler i entré, begge baderom og soverom i underetasje.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 20 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.10.2018
Leietid: 01.10.2018 - 30.09.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.06.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.09.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.06.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mikaela Victoria Leinonen
Mobil: 90016290

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 236

Bruksnr: 104

Seksjonsnr: 26


Sist endret: 8. august 2018 12:15

Referanse: 22535Månedsleie

20.000,-

Ledig fra

1. okt

Ledig til

30. sep 2021

Type

tomannsbolig

Energimerking

G

BRA

106m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer