Trykk enter for å søke

Gimleveien 25, 1472 Fjellhamar

Attraktivt belligende enebolig over ett plan med 3 soverom, 2 stuer og garasje. Solrik hage.

20.000,- per måned
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Hage, Garasje/P-plass, UmøblertKontaktperson
Shah Naseem

Eierforhold
Fast eiendom

Saksnummer
22606/0460-18

Eiendommen
Adresse: Gimleveien 25, 1472 FJELLHAMAR
Kommune: Lørenskog
Areal: ca. 150 kvm. BRA.
Antall rom: 5
Matrikkel: Gnr 107, Bnr 1310

Beliggenhet
Gimleveien 25 ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon som tog og gode servicetilbud. Fra eiendommen er det kort vei til turområder i Bråteåsen, Bråteskogen og Haneborgåsen. I tillegg er det kort vei til Fjellhamardammen miljøpark, Vesletjernet med flytebrygge og Langvannet med langgrunn badeplass. Lørenskog Hus er absolutt verdt et besøk, med kino, konserter, et flott bibliotek og kulturskole.

Adkomst
se www.gulesider.no/kart

Beskrivelse
Entrè: Fliser på gulv og hattehylle for oppbevaring av yttertøy.

Stue: Boligen har en stor og luftig stue med brede vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Stuen har parkett og malte panelplater i behagelig farge. Det er god plass med både sofagruppe, spisebord og andre komfortmøbler. En plassbygget peis som oppvarmings kilde. Det følger også med varmepumpe som er installert på vegg.

Stue 2: Tre trappe trinn ned finner du en tiltalende peisestue med sofaløsning og tv-møblement. Rommet har fliser på gulv med varmekabler og veggene er malte paneler. Gode vindusflater og glassdør slipper dagslyset til. Utgang til platting og hage. Peis som oppvarmings kilde.

Kjøkken: Kjøkkenet oppleves som romslig og er av nyere dato. Innredningen er hvite, profilerte fronter. Benkeplaten i tre og oppvaskkum. Videre har kjøkkenet fliser over benk, benkebelysning, ventilator og integrert oppvaskmaskin. Rommet har parkett på gulv og en kjøkkenøy med stoler. To vinduer som åpner for dagslys og utsyn.

Bad: Moderne bad med fliser på gulv og vegg. Videre er det gulvvarme, vegghengt toalett og servantskap med heldekkende servant. Over servanten er det speil med belysning. Badekar og dusjhjørne med foldbar glassdører.

Vaskerom: Flislagt vaskerom med vaskemaskin, tørketrommel og vaskekum.

Boligen har 3 soverom hvor hovedsoverommet har laminat på gulv. Garderobeskap, dobbelseng med nattbord på hver side og kommode følger med. De øvrige to soverommene har teppe på gulv og en enkel seng.

Eiendommens rom
Indre rom:
1.etg: Entrè, stue, stue 2, Kjøkken, bad, soverom 1, soverom 2, Soverom 3 og vaskerom.

Ytre rom:
Garasjeplass.

Standard
Kjøkkenet oppleves som romslig og er av nyere dato. Innredningen er hvite, profilerte fronter. Benkeplaten i tre og oppvaskkum. Videre har kjøkkenet fliser over benk, benkebelysning, ventilator og integrert oppvaskmaskin. Rommet har parkett på gulv og en kjøkkenøy med stoler. To vinduer som åpner for dagslys og utsyn.

Bad: Moderne bad med fliser på gulv og vegg. Videre er det gulvvarme, vegghengt toalett og servantskap med heldekkende servant. Over servanten er det speil med belysning. Badekar og dusjhjørne med foldbar glassdører.


Inventar
Boligen leies ut delvis møblert.

Integrerte hvitevarer: kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, steketopp.

Fasiliteter
Boligen har hage, peis, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett. Vaskerom.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i garasje.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Peis.: Luft-til-luft varmepumpe.

Energimerking
Boligen har energikarakter F
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 20 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse:
Leietid: 01.08.2018 - 31.07.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Shah Naseem
Mobil: 91660802

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 230

Gårdsnr: 107

Bruksnr: 1310


Sist endret: 22. juni 2018 10:15

Referanse: 22606Månedsleie

20.000,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

31. jul 2021

Type

Enebolig

Energimerking

F

BRA

150m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer