Trykk enter for å søke

Løvenskiolds gate 14, 0272 Oslo

BESTE FROGNER - Særdeles lekker, romslig og påkostet leilighet - 5-r - 3 soverom, 2 stuer - Balkong - Bra takhøyde - Fantastisk beliggenhet!

39.000,- per måned

Inkluderer varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, UmøblertKontaktperson
Erlend Holden Landheim

Eierforhold
Eierseksjon

Saksnummer
22674/0382-18

Eiendommen
Adresse: Løvenskiolds gate 14, 0272 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Frogner
Areal: ca. 178 kvm. BRA.
Antall rom: 5
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 212, Bnr 588, Snr 8, Boenhet H0201

Beliggenhet
Sentralt beliggende på Frogner. Et svært hyggelig og attraktivt boligområde med klassiske bygårder. Her har du alt av servicetilbud og off. kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Kort avstand til Frognerparken og Bygdøy, samt gangavstand til sentrum og Majorstuen. Hyggelig nærområde med butikker, restauranter og cafeer like ved. Fine tur og friområder i nærområdet med Frognerparken og Bygdøy.

Adkomst
se maps.google.no.

Beskrivelse
Velkommen på visning til denne praktfulle og romslige 5-roms leiligheten, i en vakker og klassisk Frogner-bygård med fantastisk beliggenhet. Denne leiligheten er tilgjengelig for deg som verdsetter å bo på en av Frogners aller beste adresser, med en sentral, men samtidig tilbaketrukken beliggenhet. Bygården har nylig vært igjennom en overhaling, hvor alt ser pent og ryddig ut. I denne leiligheten møter det klassiske det moderne i en perfekt harmoni og atmosfære. På den klassiske siden har leiligheten stor takhøyde med hele 3.20m høyde i stuene og hovedsoverommet, rosett og stukkatur og dobbeldører mellom oppholdsrom. På den moderne siden oppfyller boligen alle av dagens standarder på en ypperlig måte. Leiligheten har en klassisk og svært god planløsning, med dobbeldører mellom stuene og hovedsoverommet. Standarden er gjennomgående svært høy, hvor den kresne vil ha lite å sette fingeren på. Leiligheten oppleves som utrolig lys og luftig, med god takhøyde og store vinduer som slipper inn godt med lys. Leilighetens fargevalg på veggene gir en lun og dempet følelse i en tidsriktig og pen gråtone. Lekker enstavs eikeparkett i alle rom gir en ekstra lun følelse.

Inn i leiligheten kommer man inn i en svært romslig entré/gang som fører til alle leilighetens rom. Her er det god plass til å henge av seg yttertøy, på knagg eller i garderobeskap som medfølger. Videre har leiligheten to store stuer, klassisk delt med dobbeldører mellom. Har man barn er det enkelt å gi dem privatliv i en av boligens stuer ved å lukke dørene. Elektriske solskjermingsgardiner i begge stuer. En dobbeldør skiller også spisestuen fra hovedsoverommet, som oppleves som svært luftig og romslig, med lekker peisovn for ekstra kveldskos. Plassbygde store garderobeskap medfølger. Ytterligere to soverom, hvor begge har god plass til garderobe og seng. På det ene soverommet er det integrert og spesialtilpasset seng som følger med. Begge soverom har rikelig med garderobeskap som medfølger. Blendingsgardiner følger alle soverom. Videre er det et stort og separat kjøkken med påkostede og eksklusive hvitevarer fra Gaggenau for den kresne og matglade. Her kan man kokkelere på Gaggenaus gasskomfyr. Snekkerbygde høyskap med hyller, skap og stige medfølger. God plass til barstoler rundt kjøkkenøy for gjester under matlaging. Utgang fra kjøkken til vestvendt balkong i pen bakgård, som gir en fantastisk følelse av ro. Her kan morgenkaffen nytes i flotte utemøbler fra Fermob med beplantede eksklusive italienske krukker! Lekkert bad med flislagte gulv og vegger, og dobbel servant. Varmekabler i gulvet. Stor og komfortabel dusjnisje. Eget vaskekott i gangen med plass til to maskiner. Boligen kan for øvrig by på lagringsplass i små rom i veggene. Boligen har også et pent lite gjestetoalett i gangen.

I den skjermede, frodige og flotte bakgården kan du finne roen, enten gjennom boligens balkong eller ved å benytte sameiets hyggelig hagemøbler og felles kullgrill i bakgårdens hage.

Inkludert i leien er internett fra GET, varmtvann og tilgang på egen bod i kjelleren. Vaktmestertjenester, hagestell og trappevask inngår også som en del av leieforholdet.

Det er ikke ønskelig med husdyr.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, 2 stuer, 3 soverom, kjøkken, bad, gjestetoalett og vaskekott.

Ytre rom:
Tilgang på egen bod i kjelleretasjen.

Standard
Boligen holder en gjennomgående svært god standard, som oppfyller alle krav til å kunne kalles moderne.

Inventar
Boligen leies ut umøblert.
Frittstående hvitevarer: kjøleskap, kombiskap, komfyr, mikrobølgeovn, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin.

Fasiliteter
Boligen har dørtelefon, balkong, peis, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Bredbånd fra GET er inkludert i husleien.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet og lekker peisovn. Varmtvann er inkludert i husleien.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 39 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 01.08.2018
Leietid: 01.08.2018 - 31.07.2021

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er 3 måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.04.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2019.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.04.2019 vil ha virkning den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Erlend Holden Landheim
Mobil: 90636241

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 212

Bruksnr: 588

Seksjonsnr: 8


Sist endret: 2. juli 2018 12:30

Referanse: 22674Månedsleie

39.000,-

Ledig fra

1. aug

Ledig til

31. jul 2021

Type

4-roms

Energimerking

G

BRA

178m2


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer