Trykk enter for å søke

Markveien 27C, 0554 Oslo

GRÜNERLØKKA - Korttidsleie. Lekker, møblert 3-roms leilighet - Varmtvann, kabel-TV og internett inkludert. Ledig fra 2. januar - 30. juni 2019.

18.000,- per måned

Inkluderer varmtvann
Fasiliteter

Kabel-TV, Bredbånd, Balkong, MøblertKontaktperson
Mikaela Victoria Leinonen

Eierforhold
Andelsbolig

Saksnummer
22679/0322-18

Eiendommen
Adresse: Markveien 27C, 0554 OSLO
Kommune: Oslo
Bydel: Grünerløkka
Areal: Primærrom ca. 81 kvm.
Antall rom: 3
Etasje: 2
Matrikkel: Gnr 228, Bnr 171, Andelsnr 6, Boenhet H0201

Beliggenhet
Leiligheten har en meget etterspurt og populær beliggenhet sentralt på Grünerløkka, rett i nærheten av Olaf Ryes plass, Birkelunden og Akerselva. Fra leiligheten har du alle Grünerløkkas fasiliteter i umiddelbar nærhet. Sofienbergparken, Kubaparken og Grünerhagen ligger innenfor også få minutters gange. Markveien har mange hyggelige nisjebutikker, og gaten er vedtatt å bli miljøgate, som vil si at det blir stengt for biltrafikk.

Kun et par minutters gange unna - på andre siden av Akerselva finner man også Vulkan, Oslos nye og trendy kultur- og kreative næringssenter med den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket. Ringnes Park med kino, forretninger og stor Meny-butikk ligger 5 minutters gange unna. I tillegg er det kun 10 minutters gangavstand til Oslo sentrum.

Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo og er kjent for sitt yrende folkeliv og grønne lunger. Grünerløkka har et stort utvalg av flotte restauranter, kaféer og serveringssteder som for eksempel Tea Lounge, Nighthawk Diner, Aku Aku Tiki-bar, Delikatessen, Villa Paradisio eller Parkteatret. På Birkelunden arrangeres det ofte forskjellige markeder og andre kulturaktiviteter. Bortsett fra å slappe av i parken eller å kose seg på kafeer, er det også mye annet å finne på i nærområdet. Akerselva er like ved, og her går det en hyggelig tursti langs elvebredden, fra sentrum/Bjørvika i sør, og helt til Maridalen/Nordmarka i nord. Her er det flotte turløyper både på sommer- og vinterstid. Tøyenbadet, samt kunst- og kulturinstitusjoner som Zoologisk museum, Munchmuseet og Botanisk Hage ligger også i gangavstand fra leiligheten. For de treningsglade finner man blant annet EVO, Fresh Fitness og SATS/Elixia i umiddelbar nærhet.

Området har et utmerket tilbud av offentlig kommunikasjon. Fra Olaf Ryes Plass går trikkelinjene 11, 12 og 13, fra Sannergata busstopp kan du ta buss 21 og 33, og fra Toftes gate går bussnr. 30. Nærmeste T-bane finner du på Carl Berner.

Adkomst
Adkomst fra Markveien.
Se www.ruter.no for oppdaterte rutetider i kollektivtrafikken.

Beskrivelse
Leiligheten ligger i byggets 2. etasje med inngang fra skjermet bakgård.

Boligen leies ut møblert fra perioden 2. januar - 30. juni 2019. Gjennomgående leilighet med god takhøyde, store vindusflater og tidsriktige farge- og materialvalg.

Lang og innbydende entré med stort, innebygget garderobeskap i enden, samt flere bokyller langs langvegg.
Lys og romslig stue med sofaseksjon, salongbord, TV og bokhyller. Stuen har også piano for hyggelige, musikalske familiestunder. Adkomst fra stue til kjøkken via stor og åpen buegang som sørger for et åpent og luftig inntrykk. Kjøkkenet er av god størrelse og har en moderne peisovn som varmer godt. Stort spisebord med plass til hele familien og integrerte hvitevarer som kombiskap, oppvaskmaskin og komfyr følger på kjøkkenet.
Flislagt baderom fra 2018 med delikate fargevalg, gulvvarme, dusjnisje og kombinert vaskemaskin og tørketrommel.
Leiligheten har to soverom, begge vendt mot skjermet og avlåst bakgård. Hovedsoverommet har dobbeltseng (160cmx200cm), garderobeskap og kommode. Dette soverommet har også adkomst til hyggelig balkong med utemøbler og beplantning. Det andre soverommet har sprinkelseng, garderobeskap og kommode.

Varmtvann er inkludert i husleien.
Kabel-TV (startpakke) og internett (10/5 mbps) fra GET er inkludert i husleien. Eventuelle oppgraderinger av kanalpakker eller hastighet gjøres for leiers egen regning, kontakt GET kundeservice for gjeldende priser. Utstyr må hentes ut fra leverandør.


HVIS DU ØNSKER Å LEIE DENNE BOLIGEN:
- Send meg en e-post gjennom annonsen (benytt "Send melding"-funksjonen til høyre i annonsen) med litt kortfattet informasjon om deg/dere som skal bo i boligen. Herunder jobb, studier, økonomi, depositum og om du har leid tidligere. SMS besvares ikke.
- Har du andre spørsmål så ring meg gjerne på hverdager mellom kl. 09.00 og 17.00, eller du kan sende meg en e-post gjennom annonsen.

Eiendommens rom
Indre rom:
Entré, stue, kjøkken, baderom og to soverom.

Ytre rom:
Balkong.

Standard
Gulv: Pent tregulv i helstav og fliser på bad.
Vegger: Malte flater og fliser på bad.
Tak: Malte flater. Downlight på bad.

Nytt baderom (2018) og moderne kjøkken.

Inventar
Boligen leies ut møblert i henhold til inventarliste.
Frittstående hvitevarer: kombinert vaskemaskin og tørketrommel.

Integrerte hvitevarer: kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr.

Fasiliteter
Boligen har balkong, peis, opplegg for kabel-tv, opplegg for internett.
Personlige abonnementer tegnes av leietaker og er ikke inkludert i husleien. Det tas forbehold om at lokale leverandører kan levere tjenesten.

Parkering
Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Elektrisitet
Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Oppvarming
Boligen oppvarmes med elektrisitet. Varmekabler på baderom.
Peisovn med vedfyring på kjøkken.

Energimerking
Boligen har energikarakter G
Boligens energiattest, med oppvarmingskarakter, er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Husleie
Kr. 18 000 pr. måned. Leietaker tegner eget strømabonnement.
Varmtvann inkludert i husleien.

Utleiers krav til sikkerhet
Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra 3 måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 11 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Utleiemegleren for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: 02.01.2019
Leietid: 02.01.2019 - 30.06.2019

Leiekontrakten er tidsbestemt og kan ikke sies opp av partene i leieperioden. Dette innebærer at første mulige opphørstidspunkt i dette leieforholdet er 02.01.2019

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse
Ved kontraktsinngåelse forfaller inntil 1 måneds husleie til betaling.

Visning
Visning kan avtales med Mikaela Victoria Leinonen
Mobil: 90016290

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 301

Gårdsnr: 228

Bruksnr: 171


Sist endret: 28. september 2018 17:15

Referanse: 22679Månedsleie

18.000,-

Ledig fra

2. jan 2019

Ledig til

30. jun 2019

Type

3-roms

Energimerking

G


Visning

Visning kan avtales med oppdragsansvarlig.

 


Lignende annonser

Vi bruker cookies.
Les mer